AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 4 no 40
Lapa 4 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2797. nu ja bet tur bija tik daudz bildes un loti interesanta informacija citi jau tur kopeja un glaba kas glaabjams, bet nu trakiElīna rakstīja:
2795. Tagad uz suni.lv jāiet. ;)
Dream - nezinu kas par joku Baiba ta ari neko konkretu nevareja pteik, jo vinai skumji un girbas raudat
2798. Tad nu taa... mekleeju sev jaunu suuceeju. Atradu shaadu http://www.vax.lv/multisistemu.htm . Varbuut juus varat daliities pieredzee un ieteikt kko labaaku?
Eliina rakstīja:2794. no dogs.lv izdzesa "sunu skirnes" sadalu tur bija tika daudz labas informacijas par dazaadam sunu skirnem vajprats... tikai tapec ka kadam kaut kas nepatika vajadzeja dzest visu sadalu...
2799. koooo?????????? kapeec taa???????????
2800. Shodien stundā runājām par autortiesībām un par to pārkāpšanu kad man pēkšņi zvana oma un es izgāju ārā no klases parunāt... vinja saka:'' Klausies, kāds nospēris mūsu mūsu bildi un tagad ss.lv stāv mūsu Praduška un pārdod kucēnus pa 35 ls! Un galvenais, ka vel uz bildes ir uzraksts ''Jurdo''. Nu tulit es viņiem zvanīšu un nodošu p******......''
Luk veljorprojam staav sludinajums- http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/sredneasiatskaia-ovtcharka/emhbe.html
es speciāli priekš tādiem gadījumiem uzliku to uzrakstu, būtu gudri cilvēki vismaz nogriezuši bet nē, ieliek ar visu ''Jurdo'' :D
Luk veljorprojam staav sludinajums- http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/sredneasiatskaia-ovtcharka/emhbe.html
es speciāli priekš tādiem gadījumiem uzliku to uzrakstu, būtu gudri cilvēki vismaz nogriezuši bet nē, ieliek ar visu ''Jurdo'' :D
2801. es iesaku Lux suceeju mes pirms kadiem 2 vai 3 menesiem iegadajmies, pat foruma kaut kur ir info par to, bus japamekle, tad ieliksu linkuajame rakstīja:2798. Tad nu taa... mekleeju sev jaunu suuceeju. Atradu shaadu http://www.vax.lv/multisistemu.htm . Varbuut juus varat daliities pieredzee un ieteikt kko labaaku?
Eliina rakstīja:
2801. es iesaku Lux suceeju mes pirms kadiem 2 vai 3 menesiem iegadajmies, pat foruma kaut kur ir info par to, bus japamekle, tad ieliksu linku
Bet viņš ir mazgājošais? Jo es meklēju mazgājošo.
2804. Kaimiņu kucītei tagad viltus grūtniecība.
PAT ĀRĀ NEGRIB IET.!!
Neko nēd, ārā pat nokārtot dabiskās vajadzības negrib iet - praktiski jānes pa trepēm lejā, uzvedas dīvaini un šausmīgi grūti viņiem tur iet.
Jācer, ka drīz viss būs kārtībā...
PAT ĀRĀ NEGRIB IET.!!
Neko nēd, ārā pat nokārtot dabiskās vajadzības negrib iet - praktiski jānes pa trepēm lejā, uzvedas dīvaini un šausmīgi grūti viņiem tur iet.
Jācer, ka drīz viss būs kārtībā...
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
2805. Viņa gan nav tojs, bet gan Īru seters
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
2806. es shodien pie zobu slaktera taisiiju zobu nospiedumus,fui cik pretiigi....gandriiz apvému zobàrstu super paràva uz augshu
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
2808. zobàrstam laikam ljoti iepatikàs njemt zobu nospiedumus..augshéjos njéma ar gaishi rozà pastu,tad gan kàrtiigi paràva uz augshu.apakshéjos ar dzeltenu,tad atkal pievienoja orandzho pastu izskatiijàs jau interesanti un pat teiktu skaists gala rezultàts un kà noslégumam shim vél savajadzéjàs visus zobus kopà,ar funshijas kràsas pastu.tàda sajuuta kad kàds buutu visus zobus kopà saliiméjis un njémot arà bija sajuuta ka tajà pastà arii zobi paliks,bet par laimi viss vél ir savàs vietàs...nezinàju ka vinjiem ir tik daudz kràsainu pastu...
Silkite- Estimable
2809. Silkit, ja nav noslēpums, ko zobārsts darīs ar Taviem zobu nospiedumiem?
2810. Buciit,vinsh kràj zobu nospiedumus,lai briivajà laikà buutu ar ko paspéléties bet ja nopietni,man labajà pusé pédéjam zobam jàliek keramikas kronis
Silkite- Estimable
2812. dargi,jà!!!bet man visu apdroshinàshana apmaksà,no savas kabatas maksàshu tikai 35e viss jau ir atkariigs kà esi apdroshinàjies,ja labi tad maksà super maz vai neko par zobàrstu darbu ,ja vidéji esi apdroshinàjies tad tik pusi sedz no zobàrsta,bet ja tik obligàtà apdroshinàshana tad laikam bija tikai 15%(par sho es zinu ko mazàk). bet ja kàds nevar atljauties un ir sùdiiga apdroshinàshana tad jau vél pastàv valsts zobàrstu kabineti.
Pēdējo reizi labojis Silkite Trešdiena Janvāris 20, 2010 1:59 pm; labots 1 reizi
Silkite- Estimable
2813. Lūk, ko nozīmē attīstīta valsts Man pēdējo divu gadu laikā zobārstniecībai vien vidēji gada laikā 350 Ls aizgājuši Un no valsts varu dabūt tikai 23% atpakaļ.
2814. jà,mana mamma arii ir saskàrusiess ar jaukàm cenàm par zobàrstu darbu Lv.man nedaudz ir labàk ,tik par keramikas kronju vai tiltinja likshanu man ir jàpiemaksà nedaudz,bet par laboshanu vai raushanu visu sedz apdroshinàshana un tà arii ir pie citiem àrstiem,iznjemot plastisko kjirurgjiju es jau labpràt ausis lielàkas uztaisiitu (joks)
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:2814. es jau labpràt ausis lielàkas uztaisiitu (joks)
2815. ahahaahha tavi tie joki ir vnk neparspejami
2816. Eliin,kàdam jau arii ir jauzjatrina nevar jau visu laiku bùt nopietni
Silkite- Estimable
2817. Siljkjiit - a cik ta tāda apdrošināšana pie jums maksā uz gadu?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
2818 marinj, tà apdroshinàshana maksà atkariibà no ménésha algas jeb lieluma,katru ménesi novélk nost + darbs vél sedz dalju.esmu pieskaitiita klàt viira apdroshinàshanai par ko man vél plusà jàmaksà 50e ménesii(bérniem par briivu liidz 18g ,ja nemaldos) vakarà uzjautàshu viiram- cik pa ménesi sanàk kopà aa ,aizmirsu pateikt:tà kà pagaidàm skaitos bezdarbnieks(neregjistrétais) jeb vietéjà màjsaimniece man nav jàmaksà tie 50e ménesii,kad atsàkshu stràdàt buus jàmaksà atkal.
Pēdējo reizi labojis Silkite Trešdiena Janvāris 20, 2010 3:05 pm; labots 1 reizi
Silkite- Estimable
2820. Buciit,Biistama esmu tikai krediit kartém pàrsvarà esmu balta,pùkaina un ar spàrninjiem ,shad tad paràdàs arii astiité,bet mégjinu to noslépt ,lai nebojàtu kopéjo télu
Silkite- Estimable
Lapa 4 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Lapa 4 no 40