AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+15
Sanita
Eljusik
sirsninja
ajame
Elīna
Māriņa
Buciitis
Dream
Kitija
Ronija
Eliina
sassaa
Ruby
Silkite
Lily
19 posters
Lapa 5 no 40
Lapa 5 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2811. Manai ammmai arī bija vai vel ir kronis kkas tāds, bet es nesaprotu aks tas ir
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
2812. Oi, meitenes zobārstiem visādas brīnumainas lietas ir!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
2813. Màrinj, beidzot uzzinàju par izmaksàm.katru ménési no viira algas atvelk 3% un darbs maksà papildus 2% un + jàmaksà 56e par maniim,izràdas ka man tomér ir jàmaksà kaut arii nestràdàju,bet man jau likàs ka né...nomaldiijos
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
2814. Chau, tikko ar tēti pabeidzām veikt remontu Aziāta būdā, dzimšanas dienas dāvana 10 gadu jubilejā tagad stāv un skatās uz būdu kā auns uz jauniem vārtiem
ak jā, šonakt uzzināju ko jaunu par sevi- es miegā dziedāju.... vai kāds var ko pastāstīt par šo? Es jau domāju, tas tapēc, ka esmu safanojusies par vienu grupu un visas dziesmas no galvas iemācijos :D lasīju, ka miegā runāšana var būt iedzimta, mans brālis arī naktīs runā un bļaustās bet tas ir dēļ psiholoģiskas traumas......
ak jā, šonakt uzzināju ko jaunu par sevi- es miegā dziedāju.... vai kāds var ko pastāstīt par šo? Es jau domāju, tas tapēc, ka esmu safanojusies par vienu grupu un visas dziesmas no galvas iemācijos :D lasīju, ka miegā runāšana var būt iedzimta, mans brālis arī naktīs runā un bļaustās bet tas ir dēļ psiholoģiskas traumas......
2815. Es pa miegu smejos un ciitiigi runàjos ,bet neko no tà neatceros
Silkite- Estimable
2816. shitaa tak par pastaastiit kautko ne-to :D No mana braalja nakts sarunaam var maaciities daudz nedzirdeetus triistaviigos vaardus Vienreiz tā sanāca,ka mums bija jāguļ vienā gultā un pēkšņi nakts vidū sāk spārdīties un bļaustīties, ka vilciens jau aizbaucis un ka viņš nokavēja! vel beigās tā klusi :'' čuk-čuk-čuk....'' es gan nenormaali paarbijos un izlecu no gultas, stāvēju un skatijos, kad vinsh nomierinaajaas gaaju atkal gulet vel vinsh vienreiz apsaukaaja laikam kautkadus klaunus ljoti rupjos vaardos
2817. Es arī pa miegam dziedu, runāju un smejos... Tas pēdējais esot visrēcīgākais...
2818. es vienmér pa miegam runàju latviski,no vienas puses viirs neko nesaprot-da var stàstiit ko grib,bet no otras puses nevar man pateikt no riita,ko es tur esmu teikusi,zinjkàri nekad neapmierinàshu
Silkite- Estimable
2819. Silkit var jau ieraksiit diktafona vai kaut ka savadak izdomat un tad no rita lai vins tev atskano
2820. man nav màjàs diktafons un ne jau katru vakaru es sarunàjos pati ar sevi to vajag vél uzkjert iisto momentu
Silkite- Estimable
2821. nu tad jaiegadas un jatur viram pa rokai
Apsveicam Dream ka muusu otro moderatoru!!!!
Apsveicam Dream ka muusu otro moderatoru!!!!
2822. Ajame, kā Lotiņai sokas ar ģipsīti? Kad jums ņemst nost?
Apsveicu Dream ar jauniegūto amatu un novēlu, lai viņai paklausīgi forumieši
Apsveicu Dream ar jauniegūto amatu un novēlu, lai viņai paklausīgi forumieši
2823. padies, mīļie, par uzticību, centīšos jūs nepievilt
Pēdējo reizi labojis Dream Piektdiena Janvāris 22, 2010 3:28 pm; labots 1 reizi
2824.Més arii pievienojamies ar apsveikumiem Dream
Silkite- Estimable
2825. ai, ai Dream, tev tak buutu jaaraada piemeers mums, bet pati aizmirsi numurinju pierakstit Apsveicam!
2826. Lily, tas aiz laimes ... aizmiglojies skatiens un praats, ka par ciparinjiem vairs nepadomaajaasLily rakstīja:2825. ai, ai Dream, tev tak buutu jaaraada piemeers mums, bet pati aizmirsi numurinju pierakstit Apsveicam!
2827. SVEICAM MĒS ARĪ.!
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
2828. shodien izdomàju ka bùtu jàizmazgà manas miiljàs,vecàs botas. sabéru kàrtiigi veljas pùlveri un vanishu,pieliku miigstinàtàju ,uzgriezu uz 60°c lai kàrtiigi izmazgàjàs péc pusstundas neko sliktu nedomàdama iemetu acis veljas mashiinas lodzinjà manas botas izjukushas jautri griezhas iekshà nu ko,nàcàs stàdinàt mashiinu un mest miiljàs botinjas àrà,sen shità zél nav bijis par vecàm lietàm.vismaz godam nokalpoja 6 gadus Ar dievu miiljàs botinjas
Silkite- Estimable
2829. Ujjjjj, Silkit, tev tiiri vai seeru diena jaaizsludina :( Juutu tev liidz!
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
2831. Jà Ronija,man séru diena shodien Lily ,es mazgàju vinjas 60°c (vismaz divreiz gadà ) bet parasti 40°c,bet sen nebija mazgàtas tàpéc uzliku tik stipri vienkàrshi vinjas jau beidza kalpot ùdens siltumam sheit nebija noziimes .
Silkite- Estimable
2832. un vakara noslégums: mans liellopu cepetis vakarinjàs saràvàs uz pusi ,pat teiktu vairàk super,édiisim mazàk bet mérci sataisiiju tik daudz ka pietiktu diviem lieliem cepeshiem...
Silkite- Estimable
2834. Eliin,man iet jautri es vienmér mégjinu visu uztvert ar smaidu uz lùpàm
Silkite- Estimable
Lapa 5 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Lapa 5 no 40