Roxy, Peppi & Lourdes
+15
Māriņa
inly&bugy
sirsninja
Taffija
ajame
Buciitis
Dream
sassaa
Leila
Silkite
Elīna
Sanita
Lily
Eliina
Ruby
19 posters
Lapa 1 no 9
Lapa 1 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Re: Roxy, Peppi & Lourdes
Paldies Ruby par bildiitem. Maza ir vnk burvīga
loti patik ta bildite kur visas tris chuch
loti patik ta bildite kur visas tris chuch
Paldies Eliin man ar taa bildiite dikti miilja,taads moments tik gadiijies vienreiz pagaidaam, jo abas lielaas meitenes no mazaas paarsvaraa laizhaas :) vinja paaraak uzmaaciiga, iet kaa velneens visu laiku :)
Klau - kad Shaneliites kuceeninjiem saaka austinjas staaveet, neatceries?
Klau - kad Shaneliites kuceeninjiem saaka austinjas staaveet, neatceries?
Ruby- Estimable
meitenei ap 1menesiti, bet puikam ausis loti smagas un vel taa isti nestav nemaz,jo saimnieki ari necenas neko darit lai stavetu
skatos ka tavai princesitei vel nestav.. lai kads gudraks tev atbild par tam ausim,jo es jau isti nezinu kad vinam jastav,jo jums ir garspalvainaisas ausis
skatos ka tavai princesitei vel nestav.. lai kads gudraks tev atbild par tam ausim,jo es jau isti nezinu kad vinam jastav,jo jums ir garspalvainaisas ausis
Apsveicu velreiz ar mazo skaistuliiti!
Manai Sherijai uzcelaas ausis 2 meneshos pashas. Es zinu, ka ausiim ljoti labi noder zhelantiins, ausis ljoti aatri uzceljaas un stingri staav :)
Manai Sherijai uzcelaas ausis 2 meneshos pashas. Es zinu, ka ausiim ljoti labi noder zhelantiins, ausis ljoti aatri uzceljaas un stingri staav :)
Man izskataas, ka mazajai nebuus melna masaka, liekam likmes Man liekas bus gaisha :)
Paldies Lily :)
Jaa Pepijai ausis ar staaveeja kad panjeemaam :) un nevienu reizi nenoliecaas, tapeec ar neko nezinu shajaa jautaajumaa.
Nu audzeetaaja pati teica un plus runaaju ar veelvienu labu audzeetaaju, ka veel daudz laika ir lai austinjas uzceltos, it kaa nav par ko uztraukties, bet es te tagad domaaju - cik tas ir "daudz laika"??? Nu liidz 3-4 meeneshi?? Buus man atkal vinjai jaauzbaazhaas ar n-tajiem jautaajumiem LOL
Jaa jaa domaaju ka buus pavisam gaisha, taada kaa gaishi bruuni peleeciiga, ausiim noteikti noies melnums un mugurinjai arii, bet purninjam gan liekas ka paliks melnaa maska :) Tas ir tik aizraujoshi peetiit kaa vinji paarveershaas :D
Kaadaa veidaa tad to zhelantiinu dod? Iesim riit vai pariit pie veta - buus veel vinjai jaauzjautaa - kas un kaa!?!?
Lily - cik tev Sherija sveera kad panjeemi vinju?? Cik veca vinja tad bija?
Jaa Pepijai ausis ar staaveeja kad panjeemaam :) un nevienu reizi nenoliecaas, tapeec ar neko nezinu shajaa jautaajumaa.
Nu audzeetaaja pati teica un plus runaaju ar veelvienu labu audzeetaaju, ka veel daudz laika ir lai austinjas uzceltos, it kaa nav par ko uztraukties, bet es te tagad domaaju - cik tas ir "daudz laika"??? Nu liidz 3-4 meeneshi?? Buus man atkal vinjai jaauzbaazhaas ar n-tajiem jautaajumiem LOL
Jaa jaa domaaju ka buus pavisam gaisha, taada kaa gaishi bruuni peleeciiga, ausiim noteikti noies melnums un mugurinjai arii, bet purninjam gan liekas ka paliks melnaa maska :) Tas ir tik aizraujoshi peetiit kaa vinji paarveershaas :D
Kaadaa veidaa tad to zhelantiinu dod? Iesim riit vai pariit pie veta - buus veel vinjai jaauzjautaa - kas un kaa!?!?
Lily - cik tev Sherija sveera kad panjeemi vinju?? Cik veca vinja tad bija?
Ruby- Estimable
Ļoti jauka mazā Roxy!
Es arī gribu tādu!!!
Es arī gribu tādu!!!
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Mazā smukulīte!!
Un no ruksīša viņā nav nekā!
Un no ruksīša viņā nav nekā!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Liels paldies meitenes :D
Nee nee no ruksiisha gan nav nekaa, bet kad taa aatri sauc :"roksiiroksiiroksii" tad nejaushi sanaak kaa :"ruksiiruksiiruksii" LOL
Nee nee no ruksiisha gan nav nekaa, bet kad taa aatri sauc :"roksiiroksiiroksii" tad nejaushi sanaak kaa :"ruksiiruksiiruksii" LOL
Ruby- Estimable
Ruby, es esmu ievērojusi, ka pēc tā kad uzceļās ausis var noteikt cik liels būs kucēns vai otrādāk. Nu es nesaku ka tā ir vienmēr!!- bet biezi ir ta, ka tiem kuriem jau agri (piem 1,5 menesos) uzcelas ausis tie izaug mazinji, mazinji bet kuriem ljoti gruuti un ilgi celjaas tie ir lielaaki, tieshi peec taa arii nosaka piem. vilku lielumu. Ja viku 2 meneshu kucenam jau stav ausis tad vinsh bus mazs punduriits (un vilkam tas ir loti slikti, ja mazs) bet nu vel jau ari atkarigs no vitaminiem ja dod un no geniem, bet es saku ka esmu ljoooti biezhi shito ieveerojusi.
Sherijai bija 8 nedēļas kad viņu paņēmu un viņa svēra 800 gramus, 2 mēnešos-830gr.
Cik tavējā sver? :)
Zhelantiinu dod piejaucot nazha galinju bariibaa, bet tu vel pajautaa vetam kaa jums labaak dariit.
Sherijai bija 8 nedēļas kad viņu paņēmu un viņa svēra 800 gramus, 2 mēnešos-830gr.
Cik tavējā sver? :)
Zhelantiinu dod piejaucot nazha galinju bariibaa, bet tu vel pajautaa vetam kaa jums labaak dariit.
Nu skaidrs paldies, es uzjautaashu vetam par to zhelantiinu :) Interesanti gan tie fakti par to ausu celshanos un sunja lielumu.
Tad jau mees esam tik pat lielas kaa bija Sherija, Roksija arii ir 800 gr 2 meeneshos ( 9 nedeeljas ), redzees redzees kaads buus gala rezultaas gan Sherijai gan Roksijai, vareesim saliidzinaat peec tam :)
Tad jau mees esam tik pat lielas kaa bija Sherija, Roksija arii ir 800 gr 2 meeneshos ( 9 nedeeljas ), redzees redzees kaads buus gala rezultaas gan Sherijai gan Roksijai, vareesim saliidzinaat peec tam :)
Ruby- Estimable
jaaa, interesanti, mums tieshi vienadi svari, Sherija pat par 30 gr lielāka 9 nedēļās. vienigais ausis jau stāvēja
Ceru ka mums ar uzcelsies, veel jau neuztraucos dikti bet gribas zinaat kaa buus. bet vinja tik amizanti izskataas ar taam noljukushajaam austinjaam :D Ta kaa mazinsh mopsiitis ne chihs LOL
Cik veci tie chi kuceeni tev tajaas bildees kur tu biji pie Sherijas audzeetaajas??
Cik veci tie chi kuceeni tev tajaas bildees kur tu biji pie Sherijas audzeetaajas??
Pēdējo reizi labojis Ruby Svētdena Janvāris 31, 2010 8:47 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
Tai gaishajai meitenei kurai staav ausis bija 2,5meneshi un puukainajam puikam bija 2 meneshi bet austinjas nokrita tieshi pirms focheeshanas.... ir pieraadijums, ka vinjam staveja ausis jau pirms 2 meneshu vecuma! man ir bildes!
Ta vinam staveja ausis pirms 2 men vecuma
Ta vinam staveja ausis pirms 2 men vecuma
Pēdējo reizi labojis Lily Svētdena Janvāris 31, 2010 8:51 pm; labots 1 reizi
Vai cik jaukas bildiites,beidzot sagaidiijàm smukinja gan tev vinja ir
Lily,nez no kà tu kjéri ka àtràk ausis saceljàs, jo mazàks buus????????????????? shitàdas aplamiibas sen nebija dzirdétas(piedodt,bet taisniibai ir jàbùt) manéjam ja sen sacélàs....ausis bet kaut kàda kniipa gan neiznàca
Lily,nez no kà tu kjéri ka àtràk ausis saceljàs, jo mazàks buus????????????????? shitàdas aplamiibas sen nebija dzirdétas(piedodt,bet taisniibai ir jàbùt) manéjam ja sen sacélàs....ausis bet kaut kàda kniipa gan neiznàca
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite- es jau teicu ka tas ir mans noveerojums un man Desa liekas mazs! Cik vinsh sver??
Lily, par sho novérojumu galiigi nepiekritiishu. un stàvéshu ar visàm chetràm kjepàm pret Desas kungs sver 1.650gr bet nekàdà zinjà neietekmé chi ausu sacelshanàs laiks....lùdzu njemiet vérà-pàréjie
Silkite- Estimable
nu un tas nav maz? Tas skaitās Mini (nesaciet te atkal par to, ka chih nevar but mini, es vnk. saku taa saisinajumaa) .... Nu es vienalga ticu saviem noverojumiem jo ir ljoooooti daudz tādi piemēri no dziives un varu minēt tādus, bet lielaka dalja tojiem taa ir
Paldies Silkiit :)
Par taam ausiim un svaru - es neesmu neko taadu dzirdeejusi par chihiem, bet neko nesaku par VASiem jo tur man pieredzes nav!Pepijai ausis uzreiz staaveeja un izauga par siikalju LOL
Nu kaa buus taa buus, ja nenjems muus pretii shovos tad iesim maaciities par terapijas suni :D
Par taam ausiim un svaru - es neesmu neko taadu dzirdeejusi par chihiem, bet neko nesaku par VASiem jo tur man pieredzes nav!Pepijai ausis uzreiz staaveeja un izauga par siikalju LOL
Nu kaa buus taa buus, ja nenjems muus pretii shovos tad iesim maaciities par terapijas suni :D
Ruby- Estimable
Lily, toijs nav chi un chi nav toijs. nevajag savus novérojumus sheit likt,jo neapstiprinàs par chi no tà tik leghendas celjàs zinu ka neesmu maiga shajà zinjà,bet jau kà teicu -stàvéshu ar visàm chetràm pret Desa,nav ne mazs ,ne liels prieksh puikas...normàls svars
Pēdējo reizi labojis Silkite Svētdena Janvāris 31, 2010 9:59 pm; labots 1 reizi
Silkite- Estimable
Manaa skatiijumaa chihi kas mazaaki par 4 lbs (1.8 kg) visi ir siikaljas LOL
Ruby- Estimable
Ruby apsveicu ar jauno iemītnieku.Cik viņa ir burvīga.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
Kāds maziņš smukumiņš
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
Miilsh paldies Sassa un Leila par jaukajiem komentaariem :)
Ruby- Estimable
Lapa 1 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ziemassvētku slepenais Santa-chi/toy draudziņš
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Iepazīsimies - Ruby, Peppi un Lurdesa :)
» Peppi vakar un Lily shodien :)
» Undina Roxy Vuk, mīļi sveicieni dzimšanas dieniņā
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Iepazīsimies - Ruby, Peppi un Lurdesa :)
» Peppi vakar un Lily shodien :)
» Undina Roxy Vuk, mīļi sveicieni dzimšanas dieniņā
Lapa 1 no 9