Roxy, Peppi & Lourdes
+15
Māriņa
inly&bugy
sirsninja
Taffija
ajame
Buciitis
Dream
sassaa
Leila
Silkite
Elīna
Sanita
Lily
Eliina
Ruby
19 posters
Lapa 8 no 9
Lapa 8 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Roxy, Peppi & Lourdes
hahahaa!!! Tas ir kaut kas briinumains, tikko kad rakstiiju ieprieksheejo komentaaru, dzirdeeju ka kaads ataisa priekshdurvis un kaut kaadas skanjas tur notiek, uzrakstiiju komentaaru un gaaju skatiities - pastnieks atnesis pacinju Ruksiitim!!!!!!!!!!!!! YAY!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Tik nesaki ka atkal iekshà magnétinjsh
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Jaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Ir atkal man magneetinsh meegjinaashu ielikt bildiites driiz!
Ruby- Estimable
Apsoliitaas bildiites no Roksiisha SS (no cita foruma):
Uz taas rozaa sedzinjas izshuuts vinjas vaardinsh :)
Muguraa jau daavinaataa kleitinja un siksninja
Roksis izraadaas
Un aizmieg....zzzZZZZ
Vinjai ljoti patiik shiis mazaas Kong bumbinjas
Bumbinjas pieburshana (hipnoze)
Manas daavaninjas + kalendaars
Visi mani SS daavinaatie magneetinji uz ledusskapja jau
Tuliit salikshu arii Lurdesinjas daavaninjas no Ameelijas (Eliinas un Shaneles)
Uz taas rozaa sedzinjas izshuuts vinjas vaardinsh :)
Muguraa jau daavinaataa kleitinja un siksninja
Roksis izraadaas
Un aizmieg....zzzZZZZ
Vinjai ljoti patiik shiis mazaas Kong bumbinjas
Bumbinjas pieburshana (hipnoze)
Manas daavaninjas + kalendaars
Visi mani SS daavinaatie magneetinji uz ledusskapja jau
Tuliit salikshu arii Lurdesinjas daavaninjas no Ameelijas (Eliinas un Shaneles)
Ruby- Estimable
super cik jums jaukas daavaninas zel gan ka pie mums veikalos tadas interesantas lietas nevar iegaadaties
Roksitis izsktas sajusma
Roksitis izsktas sajusma
super dàvaninjas!!! Roksis atkal njéma uz aizmiga??? drausmiigi miilja bilde kur roksis izràdàs
Silkite- Estimable
Veelriez milziigs paldies Eliinai, Ameelijai un Shaneliitei par sagaadaatajaam burviigajaam daavaninjaam Lurdesai
Piedoshanu bet bildes no kastes atveershanas nevaru dabuut aaraa no fochika (kurram beidzaas baterija procesa laikaa, tagad atklaaju ka fochikaa nemaz nav atminjas kartes iekshaa, taa kaa nezinu kaa taas bildes lai dabon aaraa).
Visas daavaninjas un jau var redzeet ka Lurdesinja ar Roksi jau ciitiigi grauzh sanjemtos gardumus
Penji un burviigaa bljodinja ar Lurdesinjas vaardinju un mantinjas (vai shis ir Shaneles slavenais eziitis?)
Klau tie penji ir taadi kaa mikstaaki nekaa Dailes, ne? Jo vinjas saliidzinoshi aatraak vinjus nograuza kaa Dailes penjus, pat Pepija visu nograuza, kas nekad nenotiek ar Dailes penjiem. Vai nu bija tik nenormaali gardi ka vienkaarshi nevareeja neko atstaat :)
Superiigas cepuminju/piparkuuku forminjas (apsolu naakoshnedeelj iemeegjinaat)
Dieviigaa kartinja ar origjinaalajiem sunju parakstinjiem - kjepu nospiedumi no Ameelijas un Shaneles
Jaunais madraciitis ir burviigs, mums lieliski noderees pie kamiina kur sunji sildaas pa ziemas vakariem, mees pagaashnedeelj tieshi ar viiru mekleejaam taadu veikalaa, paldies, traapiits tieshi meerkjii
Paldies meitenes
Piedoshanu bet bildes no kastes atveershanas nevaru dabuut aaraa no fochika (kurram beidzaas baterija procesa laikaa, tagad atklaaju ka fochikaa nemaz nav atminjas kartes iekshaa, taa kaa nezinu kaa taas bildes lai dabon aaraa).
Visas daavaninjas un jau var redzeet ka Lurdesinja ar Roksi jau ciitiigi grauzh sanjemtos gardumus
Penji un burviigaa bljodinja ar Lurdesinjas vaardinju un mantinjas (vai shis ir Shaneles slavenais eziitis?)
Klau tie penji ir taadi kaa mikstaaki nekaa Dailes, ne? Jo vinjas saliidzinoshi aatraak vinjus nograuza kaa Dailes penjus, pat Pepija visu nograuza, kas nekad nenotiek ar Dailes penjiem. Vai nu bija tik nenormaali gardi ka vienkaarshi nevareeja neko atstaat :)
Superiigas cepuminju/piparkuuku forminjas (apsolu naakoshnedeelj iemeegjinaat)
Dieviigaa kartinja ar origjinaalajiem sunju parakstinjiem - kjepu nospiedumi no Ameelijas un Shaneles
Jaunais madraciitis ir burviigs, mums lieliski noderees pie kamiina kur sunji sildaas pa ziemas vakariem, mees pagaashnedeelj tieshi ar viiru mekleejaam taadu veikalaa, paldies, traapiits tieshi meerkjii
Paldies meitenes
Ruby- Estimable
Liels, liels prieks ka jums patik! un ka davanas noderees.
tie LV meat penisi un parejie karumi ko razo LV meat ir daudz, daudz svaigaki un garsigaki neka dails noteikti tapec ari atrak vareja sagrauzt
mūsu eziitis ir nedaudz savadaks ar asakam adatiņām
tie LV meat penisi un parejie karumi ko razo LV meat ir daudz, daudz svaigaki un garsigaki neka dails noteikti tapec ari atrak vareja sagrauzt
mūsu eziitis ir nedaudz savadaks ar asakam adatiņām
Eliina ir drausmiigi centusies,prieks!!!! Kartinja ir super orgjinàla un skaista..hei,jums tas ezis tàds interesants,nemaz neesmu tàdu redzéjusi pagaidàm gaidàm cepumu cepshanas màkslu foto un paldies ka padaliijies ar bildiitém,man jau patiik vienmér apskatiities
Silkite- Estimable
Prieks ka jums patiik :)
Jaa es nemaz nezinaaju ka ir taadi Latvinan Meat produkti. Kuros veikalos vinjus var iegaadaaties? Un kas veel vinjiem bez penjiem ir?
Iisteniibaa no visiem sheit vieteejiem atrastajiem penjiem un suutiitajiem no www, Dailes bija vieniigie kas izskataas ljoti kvalitatiivi!!! Un paskat tagad ir veel Matvian Meat! Latvieshiem tieshaam vajadzeetu atveert kaadu online veikalu ar visiem shiem labumiem un piedaavaat visai Eiropai, jo produkti tieshaam ir kvalitatiivi! Latvieshi jau vienmeer ir bijusi daudz labaaki uz dabiigajiem un naturaalajiem produktiem :)
Jaa es nemaz nezinaaju ka ir taadi Latvinan Meat produkti. Kuros veikalos vinjus var iegaadaaties? Un kas veel vinjiem bez penjiem ir?
Iisteniibaa no visiem sheit vieteejiem atrastajiem penjiem un suutiitajiem no www, Dailes bija vieniigie kas izskataas ljoti kvalitatiivi!!! Un paskat tagad ir veel Matvian Meat! Latvieshiem tieshaam vajadzeetu atveert kaadu online veikalu ar visiem shiem labumiem un piedaavaat visai Eiropai, jo produkti tieshaam ir kvalitatiivi! Latvieshi jau vienmeer ir bijusi daudz labaaki uz dabiigajiem un naturaalajiem produktiem :)
Ruby- Estimable
tikko atrdu internet veikala - http://majasmilulis.lv/lv/katalogs/get/shopcat/1000/
veikalos ir gruuti atrast,bet klinika kur es stradaju tiesi speciaali ar prieksnieku sarunajam ka mums vajag so produkciju klinikas veikala
veikalos ir gruuti atrast,bet klinika kur es stradaju tiesi speciaali ar prieksnieku sarunajam ka mums vajag so produkciju klinikas veikala
Njaa es biju redzeejusi to lapu, bet vinji nesuuta aarpus Latvijas!!!!
Izskataas jau ljoti gardi
Izskataas jau ljoti gardi
Ruby- Estimable
Ruby, tā taču nav problēma, ka nesūta ārpus LV! Vari ar mums kādu sarunāt, un mēs varam nosūtīt
Aww paldies :) Man tagad viira maasa ar gjimeni brauks ciemos uz jauno gadu, tad uzjautaashu vinjai lai sapeerk, vinjai pashai Minipinchera kuceens, lai tik maacaas kur labas lietas var iegaadaaties :)
Bet paldies, ja kas tad zinjoshu!!
Bet paldies, ja kas tad zinjoshu!!
Ruby- Estimable
Eliina rakstīja:blaumana 29 es gaidu ciemos tavu vira masu ar visu pinceru
Paldies Eliin, nodoshu zinju :)
Ruby- Estimable
Apsoliitaas bildiites:
Roksis iepeeta savu paku
Vai mees esam liidziigas?? Shausmiigi miilsh rozaa ruksiitis!!!
Roksis nobeedaajies jo pieliida lielaa maasa Pepija pie vinjas daavanaam
Burviigais un siltais dzhemperiitis!!!! Milziigi miilsh paldies Tipiisha omai - cik saprotu tas ir roku darbs - kolosaals darinaajums!!!
Visas superiigaas daavaninjas kopaa - Roksis atkal gulj :D Neizsakaams prieks par njammiigajiem gardumiem!!!
Un veel vairaak gulj....zzzZZZ
Veelviens burviigs magneetinsh manai leduskapja kolekcijai!!!! Un burviigs Riigas laaciisha piekarinsh!!!!
Roskiisha gaadiigais slepenais santa Tipiitis sagaadaajis dieviigu sveetku bildiiti/kartinju
Milziigs paldies veelreiz Madarai un Tipiitim un omai par burviigajaam daavaninjaam!!!
Un tagad Pepijas daavaninjas:
Paka taa smarzhoja ka visi sunji aplaiziijaas
Pepijai divreiz nav jaasaka kas jaadara ar paku, uzreiz deguns iekshaa
Njam njam njam, kas par gardumiem :)
Aiziet speeles ar superiigo piileenu
Mamma teica ka jaauznjem buus video kaa vinja ar to piileenu speeleejaas :D shausmiigi patiik!!!
Pat nav laika kaartiigi iepozeet
Milziigs paldies veelreiz Sandrai un meiteneem - Netai, Lotei un Saarai par burviigajaam daavaninjaam!!!
Wow mums shiis ziemassveektu daavaninju apmainjas ljoti ljoti patikaas, taa ka pashiem nemaz sunjukiem vairs daavanas nekaadas iipashaas nav jaagaadaa, visa kaa ir gana ilgam laikam - rotaljlietas, gardumi, dreebiites un man ar pa vidu visaadi labuminji tika :)
Roksis iepeeta savu paku
Vai mees esam liidziigas?? Shausmiigi miilsh rozaa ruksiitis!!!
Roksis nobeedaajies jo pieliida lielaa maasa Pepija pie vinjas daavanaam
Burviigais un siltais dzhemperiitis!!!! Milziigi miilsh paldies Tipiisha omai - cik saprotu tas ir roku darbs - kolosaals darinaajums!!!
Visas superiigaas daavaninjas kopaa - Roksis atkal gulj :D Neizsakaams prieks par njammiigajiem gardumiem!!!
Un veel vairaak gulj....zzzZZZ
Veelviens burviigs magneetinsh manai leduskapja kolekcijai!!!! Un burviigs Riigas laaciisha piekarinsh!!!!
Roskiisha gaadiigais slepenais santa Tipiitis sagaadaajis dieviigu sveetku bildiiti/kartinju
Milziigs paldies veelreiz Madarai un Tipiitim un omai par burviigajaam daavaninjaam!!!
Un tagad Pepijas daavaninjas:
Paka taa smarzhoja ka visi sunji aplaiziijaas
Pepijai divreiz nav jaasaka kas jaadara ar paku, uzreiz deguns iekshaa
Njam njam njam, kas par gardumiem :)
Aiziet speeles ar superiigo piileenu
Mamma teica ka jaauznjem buus video kaa vinja ar to piileenu speeleejaas :D shausmiigi patiik!!!
Pat nav laika kaartiigi iepozeet
Milziigs paldies veelreiz Sandrai un meiteneem - Netai, Lotei un Saarai par burviigajaam daavaninjaam!!!
Wow mums shiis ziemassveektu daavaninju apmainjas ljoti ljoti patikaas, taa ka pashiem nemaz sunjukiem vairs daavanas nekaadas iipashaas nav jaagaadaa, visa kaa ir gana ilgam laikam - rotaljlietas, gardumi, dreebiites un man ar pa vidu visaadi labuminji tika :)
Ruby- Estimable
Mēs ar Tipīti ļoti centāmies! Prieks, ka jums sagādāts prieks! Zinu, ka tas ruksītis Roksim ir pa lielu, bet ejot garām rotaļu plauktam, šitais mazais, mīļais iekrita acīs un nevarēju nenopirkt Roksītim
Buciit, ruksiitis ir ideaala lieluma, vinjai patiik arii veel lielaakas miikstaas mantinjas
Ruby- Estimable
Peec Eliinas luuguma, izleemaam mees ar tomeer atraadiities, kaut gan man mazliet kauns jo sunenes ir stipri "nobarojushaas" shobriid kopsh viiram ir dota valja vinjas barot, tad nu vinsh ir taa kaartiigi "pastraadaajis" :( centiisimies liidz vasarai atguut formu!!!
Svaigaakaas bildiites kas man ir ir no pastaigas parkaa paaris nedeeljas atpakalj:
Svaigaakaas bildiites kas man ir ir no pastaigas parkaa paaris nedeeljas atpakalj:
Ruby- Estimable
Ak cik forši, viss zaļš un ziedošs, ne tā kā pie mums - atkal jau tas sniegs
Sunenes ļoti smukas un laimīgas izskatas
Sunenes ļoti smukas un laimīgas izskatas
refinnej- Profesional
- Number of posts : 354
Dzīvesvieta : Jelgava
AAAAAAAAAAAAAk juuus laimiigaaaas varat staigāties un vēl pa tik zaļu zālīti
savādāk nemaz nevar būt..sunenes skaistules :)))))
savādāk nemaz nevar būt..sunenes skaistules :)))))
tiffany*- Profesional
- Number of posts : 171
Paldies meitenes :)
Zaaliite mums zalja ir visu gadu, jo nav taads sals un sniegs :) nu mazliet tik nespodra taa paliek pa ziemu, bet nekur nepazud.
Pag - tad Latvijaa tagad sniegs atkal???
Zaaliite mums zalja ir visu gadu, jo nav taads sals un sniegs :) nu mazliet tik nespodra taa paliek pa ziemu, bet nekur nepazud.
Pag - tad Latvijaa tagad sniegs atkal???
Ruby- Estimable
Lapa 8 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ziemassvētku slepenais Santa-chi/toy draudziņš
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Iepazīsimies - Ruby, Peppi un Lurdesa :)
» Peppi vakar un Lily shodien :)
» Undina Roxy Vuk, mīļi sveicieni dzimšanas dieniņā
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Iepazīsimies - Ruby, Peppi un Lurdesa :)
» Peppi vakar un Lily shodien :)
» Undina Roxy Vuk, mīļi sveicieni dzimšanas dieniņā
Lapa 8 no 9