Roxy, Peppi & Lourdes
+15
Māriņa
inly&bugy
sirsninja
Taffija
ajame
Buciitis
Dream
sassaa
Leila
Silkite
Elīna
Sanita
Lily
Eliina
Ruby
19 posters
Lapa 7 no 9
Lapa 7 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Roxy, Peppi & Lourdes
ha-ha-ha!! Taada nu vinja mums ir, briizhiem mees ar viiru spriezham ka vinja taada kaa nedaudz atpalicis beerns uzvedaas, bet atpalikusi vinja toch nav, vienkaarshi laika gaitaa sapratusi ka taada vinjas uzvediiba vinjai ir izdeviiga Vinjai shausmiigi patiik kad vinju buzhina, glauda un kasa, tas ir jaaredz, tad nu kad uz galda vinja staav un trenere vai tiesnesis liek rokas klaat, taa vinjai acis ciet un kaifo :D
Es zinu veel paaris chihus kas tieshi taapat dara :)
Es zinu veel paaris chihus kas tieshi taapat dara :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Speciaali Silkitei bildiites ar Pepijas daavaninjaam no slepenaa draudzinja:
Pepija velk aaraa daavanas
Daavinaataa kleitinja un krelles
Pepija ar visaam daavanaam kopaa (te pietruukst dazhas mantinjas ko vinja jau bija aizstiepusi)
Pepijas slepenaas santas - Minnie, Tootsie, Peyton
Sheit ir visas daavaninjas, fonaa redzama man daavinaataa iepirkumu soma ar maziem suniishiem/chihiem.
Pepija velk aaraa daavanas
Daavinaataa kleitinja un krelles
Pepija ar visaam daavanaam kopaa (te pietruukst dazhas mantinjas ko vinja jau bija aizstiepusi)
Pepijas slepenaas santas - Minnie, Tootsie, Peyton
Sheit ir visas daavaninjas, fonaa redzama man daavinaataa iepirkumu soma ar maziem suniishiem/chihiem.
Ruby- Estimable
vai,cik skaistas dàvaninjas .slepenais draudzinjsh sirsniigi pacenties man tas chiha magnétinjsh ieintereséja(varbut kàds var atrakstiit pm kur tàdu var nopirkt Lv?) Un paldies par bildiitém Ruby
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Taa paka naakusi no USA, shii ir cita foruma akcija Slepenais Santa. Es nezinu kur Latvijaa taadi ir, bet es nesen atradu pie mums taadu:
http://www.mollys.ie/chihuahua-magnet.html
Vinsh ir paliels un domaats arii auto ko stiklaa likt :)
http://www.mollys.ie/chihuahua-magnet.html
Vinsh ir paliels un domaats arii auto ko stiklaa likt :)
Ruby- Estimable
nu man tieshi shis magnétinjsh iepariikàs(ne apaljais),bet nekas gan jau atradiishu es atkal sadomàju ka no LV nàk pacinja bet tie smirdinàmie mashiinàm mums arii ir,bet kaut kà nevelk
Silkite- Estimable
Tas nav smirdinaamais, bet gan magneets, kuru var mashiinas stiklaa arii likt, vai pie ledusskapja :) Bet vinsh ir paliels! Tas mazais ir baigi feins, jaa!!
Ruby- Estimable
àà ,nu skaidrs..es atkal ar smirdinàjamies te uznesos man drausmiigi patiik kràt magnétinjus pie ledusskapja....katru reiz kad kur celjojam es oligàti nopérku magnétu(kaut vai bez pilsétas vai valsts nosaukuma...galvenais ka patiik un atminjàs paliek) :) Pieméram no spànijas atvedu alusu kausu,nekàda sakariiba,bet iepatikàs tagad atgadina par jauku pavadiitu laiku,no Riigas man te papràvs gabals sakràjies...pédéjo reiz dabuju ikru maiziiti un bunjdzinju( vietéjie acis blisinàja par tik jaukiem magnétiem). nu ma tàda vàjiiba slima
Silkite- Estimable
Man arii patiik magneetinji :) Un tad pie ledusskapja mees visaadus atgaadinaajumus un ziimiites piestiprinam zem magneetiem :)
Man braalja sieva arii taa kraaj no visiem celjojumiem magneetinjus :) bet ne tikai no saviem celjojumiem bet arii no draugu un radu :)
Riigas man gan neviena nav, Latvijaa esot nekad neiedomaajos suveniirus mekleet, vieniigais deelam uz skolu visaadas graamatas/bukletus par Latviju un Riigu u.t.t vienmeer vajag!
Man braalja sieva arii taa kraaj no visiem celjojumiem magneetinjus :) bet ne tikai no saviem celjojumiem bet arii no draugu un radu :)
Riigas man gan neviena nav, Latvijaa esot nekad neiedomaajos suveniirus mekleet, vieniigais deelam uz skolu visaadas graamatas/bukletus par Latviju un Riigu u.t.t vienmeer vajag!
Ruby- Estimable
Es ar krāju magnētiņus, ar sitcu mums ir bet Chihuahua ar nav:(
Man Vivītei ir tieši tāda pati manta ta lapsa ruda kā Pepītei viņai ļoti patīk viņa
Man Vivītei ir tieši tāda pati manta ta lapsa ruda kā Pepītei viņai ļoti patīk viņa
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Maarinj - taa manta ir super!! es taadu ljoti ljoti gribeeju, Pepija vinju savaaca pirmajaa momentaa kad ieraudziija un tagad neesa visur sev liidz, jo zin ka Roksim un Lurdesai arii patiik, bet negrib daliities. Mums te ir tikai lielaas Skinneeez (taa vinja saucaas) mantas, bet shii ir mini, daudz vieglaaka un mazaaka. Kaut kas man teica ka Lily veikalaa taadas esot, bet kad biju Latvijaa tad nebija :(
Ruby- Estimable
Taadas mantinjas tagad LV ir ljoti daudz kur! Kjipsalaa bija kados 3 veikalinjos, citaas izstadees arii ir, piemeram pagaishnedeelj mazaa izstaditee pardeva vinjus..
Jaa ir visaada veida vinjas tagad ar tiem tukshajiem vidiem, bet man patiik tieshi Skinneeez, uzskatu ka taas ir visiistaakaas :)
Ruby- Estimable
Ohoo! Kārtīga dāvanu paka Pepiitei tikusi!
Diez vai tur ir pieticīga summa 5 ls.
Diez vai tur ir pieticīga summa 5 ls.
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Jā, jā mums ar ir Skeeneeez manta un tieši tāda pati kā Pepijai:) gribējām sākumā to jenotiņu, bet izstādē nenopirkām un visizdevīgāk ir Depo veikalā ,tur ar Depo karti ir vislētāk.
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Sanit - nee shajaa akcijaa summa bija lielaaka.
Maarinj - paldies par noderiigo info :)
Maarinj - paldies par noderiigo info :)
Ruby- Estimable
Pepijai dikti jaukas dāvanas.
Bugis ar savā dzimšanas dienā tika pie skinezz jenota. Tā vienozīmīgi ir viņa mīļākā manta, lai arī pīkstuļi jau ir izvilkti.
Bugis ar savā dzimšanas dienā tika pie skinezz jenota. Tā vienozīmīgi ir viņa mīļākā manta, lai arī pīkstuļi jau ir izvilkti.
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
Lurdesinjas daavaninjas:
Kaklaa vinjai arii daavinaataa skaista rozaa siksninja ar pukjiiteem un maicinja ar uzrakstu BITCH un apakshaa zem vinjas daavinaataa sedzinja
Man tika veelviens chi magneetinsh (shoreiz garspalvainaais) sunju kalendaarinsh, un sunju graamatziimiites
Kaklaa vinjai arii daavinaataa skaista rozaa siksninja ar pukjiiteem un maicinja ar uzrakstu BITCH un apakshaa zem vinjas daavinaataa sedzinja
Man tika veelviens chi magneetinsh (shoreiz garspalvainaais) sunju kalendaarinsh, un sunju graamatziimiites
Ruby- Estimable
Super dàvanas un magnéts Lurdesa tàda apbizhota otrajà bildé ar kreklinju izskatàs Buchas mazai saulei,lai jùtas labàk
Silkite- Estimable
Paldies :) Vinjai ljoti nepatiik focheeties un vinja to ar vien vairaak man saak izraadiit! Vinjai arii ir taa ka mazliet bail no visa jaunaa, man vinja ljoti bija jaapierunaa lai vinja tur smuki taa seedeetu, vinjai likaas ka tas kalendaars tuliit vinju apeediis vai uzkritiis virsuu!
Ruby- Estimable
ha ,tas par kalendàru !
Silkite- Estimable
OOO jaaa, Lurdesinjai viss liekas ljoti aizdomiigs!! Redz tur jau ir taa lielaa starpiiba kad suns ir jaapieradina pie visa iespeejamaa kameer mazinsh, liidz taam 16 nedeeljaam, par cik mees Lurdesinju dabuujaam jau kad vinjai bija 4-5 meeneshi un vinjai vispaar liidz tam nebija socializeeta, tad taads nu ir tagad tas rezultaats. Miilja jau bez gala, bet bailiiga kaa taads zakjiitis
Ruby- Estimable
Ruksim veel gaidam :) veel jau liidz sveetkiem laiks ir :)
Ruby- Estimable
Lapa 7 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ziemassvētku slepenais Santa-chi/toy draudziņš
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Iepazīsimies - Ruby, Peppi un Lurdesa :)
» Peppi vakar un Lily shodien :)
» Undina Roxy Vuk, mīļi sveicieni dzimšanas dieniņā
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Iepazīsimies - Ruby, Peppi un Lurdesa :)
» Peppi vakar un Lily shodien :)
» Undina Roxy Vuk, mīļi sveicieni dzimšanas dieniņā
Lapa 7 no 9