Roxy, Peppi & Lourdes
+15
Māriņa
inly&bugy
sirsninja
Taffija
ajame
Buciitis
Dream
sassaa
Leila
Silkite
Elīna
Sanita
Lily
Eliina
Ruby
19 posters
Lapa 2 no 9
Lapa 2 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Roxy, Peppi & Lourdes
Dazhas bildiites no manaam lielajaam lasinjaam :
Mans uzticiigais "veerotaajs" (tas ir tad kad apniik uz palodzes seedeet un gribas paseedeet uz miikstaakaam meebeleem).
Mans "podu gaazeejs" LOL
Un te kaarteejais nedarbs muusmaajaas LOL uiiii kas par priekiem bija :D
Spociigaa bilde:
Un gandariijums par paveikto :)
Un dazhas smukumbildes :)
Paldies ka ieskatiijaties
Mans uzticiigais "veerotaajs" (tas ir tad kad apniik uz palodzes seedeet un gribas paseedeet uz miikstaakaam meebeleem).
Mans "podu gaazeejs" LOL
Un te kaarteejais nedarbs muusmaajaas LOL uiiii kas par priekiem bija :D
Spociigaa bilde:
Un gandariijums par paveikto :)
Un dazhas smukumbildes :)
Paldies ka ieskatiijaties
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
ha labàs bildes.
Lurdesa,vinja jau kà suns uz siena kaudzes vajag trepiites piestelét
Peppi, kas vinju podà iecéla??(ok,laikam patii gudriite iekàpa) un ka pa aktiivu palmu laiziitàju otro reizi dziivé redzu ka chi patiik palmas apmiiljot
abas kopà,jééé tev nu gan jàglabà ruljlji acu augstumà,jeb vél augstàk,nesaprotu kàpéc manéjam tàdas lietas neinteresé laikam divatà jautràk
Roxy,kas pa smukàm baltàm zekjiitém...pagaidàm nedarbus nepastràdà
Lurdesa,vinja jau kà suns uz siena kaudzes vajag trepiites piestelét
Peppi, kas vinju podà iecéla??(ok,laikam patii gudriite iekàpa) un ka pa aktiivu palmu laiziitàju otro reizi dziivé redzu ka chi patiik palmas apmiiljot
abas kopà,jééé tev nu gan jàglabà ruljlji acu augstumà,jeb vél augstàk,nesaprotu kàpéc manéjam tàdas lietas neinteresé laikam divatà jautràk
Roxy,kas pa smukàm baltàm zekjiitém...pagaidàm nedarbus nepastràdà
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ruby- ka vienmēr bildes ir ļoti interesantas, prieks skatīties Paldies par bildiitem!
smukbildites vnk
smukbildites vnk
Paldies Eliin un Silkite :) prieks ka jums patiik!!!
Silkiit jaa jaa Pepija pati ieleca tai podaa LOL kad gultaa vajag ielekt tad nevar, bet podaa gan maak LOL Nee mazais pagaidaam nedarbus nav sastraadaajis, bet domaaju ka driizumaa lielaas lapsinjas iemaaciis to sisteemu kaa pie papiira ruljiem var tikt, tur vesela sisteema, novaktee kad durvis paliek vannasistabai valjaa un tad iet paarbauda cik zemu notinies rullis LOL Pepija maak attaisiit durvis ja vinjas tikai pietaisiitas un Lurdesa maak augstu lekt hahaha
Silkiit jaa jaa Pepija pati ieleca tai podaa LOL kad gultaa vajag ielekt tad nevar, bet podaa gan maak LOL Nee mazais pagaidaam nedarbus nav sastraadaajis, bet domaaju ka driizumaa lielaas lapsinjas iemaaciis to sisteemu kaa pie papiira ruljiem var tikt, tur vesela sisteema, novaktee kad durvis paliek vannasistabai valjaa un tad iet paarbauda cik zemu notinies rullis LOL Pepija maak attaisiit durvis ja vinjas tikai pietaisiitas un Lurdesa maak augstu lekt hahaha
Ruby- Estimable
Ruby- Estimable
Pēdējā bilde ir vnk fantastiska!!!
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Paaaaldies liels Prieks ka patika, man ar peedeejaa dikti miilja, buus jaaliek raamii iekshaa, to mees tik shodien nobildeejaam :)
Ruby- Estimable
Burvīgas meitenes!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Ruby, super tev gjimeniite un kaa mazaa pleesoniite jaunaakaa jau iejutusies un savu vietu iekarojusi, ka prieks!
Mazaakaa tev iista princese
Mazaakaa tev iista princese
Ruby mājās sākušās supermega pokemonu cīņas
Ruby, Tev gandrīz būs jādara kā dvīņiem, jāpērk trīs mantiņas un visas vienādas
Ruby, Tev gandrīz būs jādara kā dvīņiem, jāpērk trīs mantiņas un visas vienādas
skatos ka roxy nav vairs no tàm mieriigajàm malà sédétàjàm sados kà vajag. un pédéjà gjimenes bilde ir vienkàrshi super miilja tà tik vien péc ieràméshanas sauc
Silkite- Estimable
Paldies lailes meitenes par jaukajiem vaardiem :)
Mazaa super aatri iejutaas pie mums :) un lielaas meitenes pienjeema vinju bez probleemaam :)
Buciiti - ar taam mantaam ir taa ka peerc kaut 10 vienaadas - vajadzees jau tikai to kas otram tajaa briidii, tur jau tas speeles asums sleepjaas LOL
Mazaa super aatri iejutaas pie mums :) un lielaas meitenes pienjeema vinju bez probleemaam :)
Buciiti - ar taam mantaam ir taa ka peerc kaut 10 vienaadas - vajadzees jau tikai to kas otram tajaa briidii, tur jau tas speeles asums sleepjaas LOL
Ruby- Estimable
hihi taisniiba par taam mantaam, ar vinjiem traks var palikties ... kaut arii muusu maajaas mantas ir kaudze - nu katram sava pat divas, visi vienalga metas tieshi vienai mantai un tad nu jau tuvu taadam sirsniigaakam kautinjam, kur jaasaak skatiities ka jau jaaiejaucas, lai nav liekas traumas
kaa jums ir? meitenes nesaak no sirds konflikteet un nemeegjina buut viena par otru paaraak, pieveershot tavu uzmaniibu sev ? Vecaakaas maajas saimnieces nav greizsirdiigas uz mazo sirsninju, kas grib-negrib tavu uzmaniibu tomeer vairaak panjem?
kaa jums ir? meitenes nesaak no sirds konflikteet un nemeegjina buut viena par otru paaraak, pieveershot tavu uzmaniibu sev ? Vecaakaas maajas saimnieces nav greizsirdiigas uz mazo sirsninju, kas grib-negrib tavu uzmaniibu tomeer vairaak panjem?
Jaa jaa lielaas meitenes gadaas shad tad kad aizsvilstaas, bet reti gan un ne aiz greizsirdiibas, paarsvaraa Pepijai aatri apniik uzmaaciigaa Lurdesa un tad vinja dabuu pa kaklu no vinjas LOL
Nee it kaa uz mazo nav galiigi greizsirdiigas, Lurdesa pirmo dienu shkjiibi skatiijaas un nelaida sev siiko klaat, bet naakoshajaa dienaa jau abas gaaja kaa viesulji - speeleejoties! Tagad Lurdesai ir ar ko izlikt savu energjiju, jo mazaa ciinaas ne pa jokam, taads vellneens!! Un Pepijai beidzot ir ilgi gaidiitais miers LOL vinja ir ljooooti mieriiga sunene, labaak vinjai ar mani patiik paspeeleeties nekaa ar taam trakajaam, bet nu citreiz jau ielien pa vidu gan :)
BET siikais gan shodien paraadiija savu raksturinju - wow nemaz nezinaaju ka tik mazam kuceenam shitaadas dusminjas var iekshaa buut es vinjai dodu buchinjas uz kakla un shii saak man niknumaa mesties virsuu!!!! Un pameegjini pateikt neee!! Iet kaa velneens, nu paaris reiziites noliku vinju fiksi zeemee un nepierveesru uzmaniibu ilgaaku laicinju, tad jau nomierinaajaas :)
Nee it kaa uz mazo nav galiigi greizsirdiigas, Lurdesa pirmo dienu shkjiibi skatiijaas un nelaida sev siiko klaat, bet naakoshajaa dienaa jau abas gaaja kaa viesulji - speeleejoties! Tagad Lurdesai ir ar ko izlikt savu energjiju, jo mazaa ciinaas ne pa jokam, taads vellneens!! Un Pepijai beidzot ir ilgi gaidiitais miers LOL vinja ir ljooooti mieriiga sunene, labaak vinjai ar mani patiik paspeeleeties nekaa ar taam trakajaam, bet nu citreiz jau ielien pa vidu gan :)
BET siikais gan shodien paraadiija savu raksturinju - wow nemaz nezinaaju ka tik mazam kuceenam shitaadas dusminjas var iekshaa buut es vinjai dodu buchinjas uz kakla un shii saak man niknumaa mesties virsuu!!!! Un pameegjini pateikt neee!! Iet kaa velneens, nu paaris reiziites noliku vinju fiksi zeemee un nepierveesru uzmaniibu ilgaaku laicinju, tad jau nomierinaajaas :)
Ruby- Estimable
Pēdējo reizi labojis Ruby Pirmdiena Februāris 15, 2010 4:51 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
man kaut kas iet greizi vai tev bildes ir tikai ar roxy asti un austinjàm bez purninja?????
P.S.- aa ,man beidzot vien paràdijàs ar visu roxy
P.S.- aa ,man beidzot vien paràdijàs ar visu roxy
Silkite- Estimable
haha smiekligi, man ari ir daudz bildes ar sherijas dibenu vai asti :DDD Nevar paspet tos razbainiekus nokjert
vajadzeetu buut 3 bildeem, pirmaa lielaaka ar visu roksinju un staavoshaam austinjaam, tad divas mazinjas kur tik dlaja no Roksijas jo nevaru vinju nokjert "kadra" LOL
Ruby- Estimable
Paldies Eliin :)
Ruby- Estimable
Shodien beidzot sanjeemu Roksiisha pilno ciltrakstu, tagad varu mekleet radinju bildiites, bet to radinju dikti daudz, ka vajadzees vairaakas dienas seedeet netaa LOL plus veel taalaakus samekleet!
Un veel kaada jauka zinja - izraadaas ka Roksis un Pepis ir maasiicas LOL vinjaam kopiigs vecteetinsh!!!
Sheit dazhas bildiites no Roksiisha senchiem ko esmu atradusi:
Skaistais vecteetinsh Bramerita Heir Apparent Yorone
Vecvecteetinsh Elgravia Aramis for Bramerita un vinja maasa Cover Girl
Un skaistais vecvecteetinsh Meonshore Josh At Elgravia (taads laaciitis un kas par asti!!!)
Un veel kaada jauka zinja - izraadaas ka Roksis un Pepis ir maasiicas LOL vinjaam kopiigs vecteetinsh!!!
Sheit dazhas bildiites no Roksiisha senchiem ko esmu atradusi:
Skaistais vecteetinsh Bramerita Heir Apparent Yorone
Vecvecteetinsh Elgravia Aramis for Bramerita un vinja maasa Cover Girl
Un skaistais vecvecteetinsh Meonshore Josh At Elgravia (taads laaciitis un kas par asti!!!)
Pēdējo reizi labojis Ruby Piektdiena Februāris 26, 2010 3:05 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
Paldies :) man ar vinsh dikti patiik!! Taads feins laachuks!!!
Ruby- Estimable
mmmm Ruby, Roxitim fantastiski radinji, īpaši jau Meonshore Josh At Elgravia
Lapa 2 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ziemassvētku slepenais Santa-chi/toy draudziņš
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Iepazīsimies - Ruby, Peppi un Lurdesa :)
» Peppi vakar un Lily shodien :)
» Undina Roxy Vuk, mīļi sveicieni dzimšanas dieniņā
» Iepaziisimies - esmu jauniņais:)
» Iepazīsimies - Ruby, Peppi un Lurdesa :)
» Peppi vakar un Lily shodien :)
» Undina Roxy Vuk, mīļi sveicieni dzimšanas dieniņā
Lapa 2 no 9