Offtopic..
+17
shera
sweetie
Sabinella
inly&bugy
Twixy
sassaa
ajame
Silkite
Dream
Māriņa
Buciitis
Ruby
kristucis1
Lily
Eliina
Ronija
Leila
21 posters
Lapa 5 no 9
Lapa 5 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Offtopic..
man gan vakar vakarà visi veiksmiigi aizlidinàjàs uz màjàm
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Man rīt jālido, iepriekš bija rakstīts, ka reiss atcelts, bet šodien pēcpusdienā tomēr raksta, ka jālido :)
Tāpēc rīt turiet īkšķus, lai nekas nemainītos un es tomēr dotos atvaļinājumā!!! ..lai arī jau tagad zinu, ka būs grūti atvadīties no suņuka, cerams, ka viņš mani neaizmirsīs....
Tāpēc rīt turiet īkšķus, lai nekas nemainītos un es tomēr dotos atvaļinājumā!!! ..lai arī jau tagad zinu, ka būs grūti atvadīties no suņuka, cerams, ka viņš mani neaizmirsīs....
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
Silkit - jums cita gaisa telpa :) mees tuvaak tam vulkaanam!
Kaa jums ar pelniem?? Bija kas ar??
Inly - gan jau buus labi :) jauku tev atvaljinaajumu :) uz kurieni tad dosies??
Kaa jums ar pelniem?? Bija kas ar??
Inly - gan jau buus labi :) jauku tev atvaljinaajumu :) uz kurieni tad dosies??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ar vīru lidosim uz Maljorku. Tur bijām arī mūsu medusmēnesī divus gadus atpakaļ. Tagad izdomājām aizbraukt vēlreiz visu tā kārtīgi apskatīt nu jau vairs ar netik ļoti sapņainām actiņām , bez rozā brillēm
inly&bugy- Profesional
Ruby,nékàdi pelni mums nav un nebija arii lidojumus nebija jégas atcelt tagad pie mums pa pusei stràdà lidostas,bete izskatàs ka viss iet uz labo pusi
Inly,gan jau bùs ok un varési lidmashiinà vemshanas maisinjus spert (joks)
Inly,gan jau bùs ok un varési lidmashiinà vemshanas maisinjus spert (joks)
Silkite- Estimable
Ak mums bija uz mashiinaam un zemes tie pelni, te kur mees esam nee, bet tuvaak centram bija daudz, man pat bailiigi palikaas!
Inly - ooo nu super :) Lai jums jauka atpuuta un sauliite lutina!
Inly - ooo nu super :) Lai jums jauka atpuuta un sauliite lutina!
Ruby- Estimable
vopš man jautājums audzētājiem, kas nodarbojās tieši ar kucēnu pārdošanu.. šodien skolā bija jātaisa projektiņš un man tā uzbrauca, kad sāku runāt par suņiem :D Tākā man tagad radās jautājumi - cik bieži vienai kucei var būt kucēni? ūn otrs - cik maksā ciltsraksti? un kā ir ar to kucēnu dzimšanu? nāk kaut kāda komisija, kas apskatās cik un kas tur ir, plus vēl vets? (šajos jautājumos man bija mazliet cits viedoklis ar to ko man mēģināja iestāstīt paveca kundzīte no oponentu galdiņa) tā kā es laipni gaidīšu atbildes.. :) ā jā.. sveicu sevi ar atgriešanos portālā.. es kā vnm uz laiku pazūdu un tada atkal parādos :D
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Sveicam ar atgriesanos Sabinella un Aste
4.6. Gada laikā vaislas kucei pieļaujams viens metiens. Ja kuce meklējas retāk kā 2 reizes gadā, tad pārošana atļauta ne ātrāk kā 10 mēnešus pēc iepriekšējās rezultatīvās pārošanas.
kopets no LKF cilts darba reglamente - http://www.dogs.lv/index.php?mode=ldoc&id=1&depart=205&sdepart=130
par to cik maksaa c/r nez, par LKF tev pateiks Dream un par Favoritu kads cits
ko tiesi par kucenu dzimasnu velies zinat?
par to komisiju biju izrinita kad izlasiju reglameta, to tev ari vares atbildet Dream
4.6. Gada laikā vaislas kucei pieļaujams viens metiens. Ja kuce meklējas retāk kā 2 reizes gadā, tad pārošana atļauta ne ātrāk kā 10 mēnešus pēc iepriekšējās rezultatīvās pārošanas.
kopets no LKF cilts darba reglamente - http://www.dogs.lv/index.php?mode=ldoc&id=1&depart=205&sdepart=130
par to cik maksaa c/r nez, par LKF tev pateiks Dream un par Favoritu kads cits
ko tiesi par kucenu dzimasnu velies zinat?
par to komisiju biju izrinita kad izlasiju reglameta, to tev ari vares atbildet Dream
Sveikas!
Nu esmu atpakaļ, atvaļinājums tiešām saulains un izdevies :)
Nu esmu atpakaļ, atvaļinājums tiešām saulains un izdevies :)
inly&bugy- Profesional
Apcepies???
Silkite- Estimable
Biju Maljorkā...
Vakar pa TV rādīja, ka tur tagad plūdi, bet mēs baudijām 27 grādu karstumiņu. Es tik daudz neapcepos kā pārējie līdzbraucēji, jo, lai arī man nav baltā āda, tad vispirms visu pigmentu pievāc vasaras raibumi, pēc tam tik pārējā āda paliek brūnāka Tagad biezā slānī pūderkrēms, lai tos sauleszaķu izkārnījumus (krusmātes izdomāts apzīmējums) kaut nedaudz noslēptu
Vakar pa TV rādīja, ka tur tagad plūdi, bet mēs baudijām 27 grādu karstumiņu. Es tik daudz neapcepos kā pārējie līdzbraucēji, jo, lai arī man nav baltā āda, tad vispirms visu pigmentu pievāc vasaras raibumi, pēc tam tik pārējā āda paliek brūnāka Tagad biezā slānī pūderkrēms, lai tos sauleszaķu izkārnījumus (krusmātes izdomāts apzīmējums) kaut nedaudz noslēptu
inly&bugy- Profesional
super,man gan patiiik vasaras raibumi jauki ka var iesauljoties dabiski.man ir piena kràsas àda un grùtiibas sagàdà sauljoshanàs.vasarà ienjemu krevetes cieniigu télu.
Kà es kljuvu par leopardu !!!!
bet nesen sadomàju ka ir kas jàmaina un nopirku tonéjoshàs salvetes...... ak mans dievs...bùtu labàk nepirkusi.Silkjiite pàrvértàs par leopardu vieniigi seja bija ok,jo lietoju citu kremu(citu firmu) gadiem ilgi un ir ok,bet nu sagribéjàs arii tàlàk par dekolté zonu. vakarà péc dushas kàrtiigi noskrubéju àdu. noslauciijusies lénàm un uzmaniigi sàku ar salveti slauciit par àdu. pirmajà momentà nekas briesmiigs nelikàs.no riita aizmirstot ka man ir jaizskatàs péc nedaudz iesauljojushàs,izvilkos un balkona dzert kafiju,jo laiks bija briinishkjiigs.ak ,kad es saredzéju savu gara darbu....man nebija ko teikt.kaut kàdi tumshi un mazàk tumshi orandzhiigi plekji, uz rokàm balti.kàjas vispàr izskatiijas kà ménesi nemazgàtas,bet pie kàju pirkstiem un potiites vispàr nebija krems piekjéries klàt paskàts bija labs ,iipashi ka tajà dienà màjàs nevaréju sédét,+ àrà drausmiigi karsts bija. nu neko,uzklàju nedaudz kjérmenju eljljas,lai tà mazàk var ieraudziit un gàju àrà.dabùju kàrtiigi izsmiidinàt draudzeni pie kuras ieskréju palieliities par savu leoparda iedegumu
Kà es kljuvu par leopardu !!!!
bet nesen sadomàju ka ir kas jàmaina un nopirku tonéjoshàs salvetes...... ak mans dievs...bùtu labàk nepirkusi.Silkjiite pàrvértàs par leopardu vieniigi seja bija ok,jo lietoju citu kremu(citu firmu) gadiem ilgi un ir ok,bet nu sagribéjàs arii tàlàk par dekolté zonu. vakarà péc dushas kàrtiigi noskrubéju àdu. noslauciijusies lénàm un uzmaniigi sàku ar salveti slauciit par àdu. pirmajà momentà nekas briesmiigs nelikàs.no riita aizmirstot ka man ir jaizskatàs péc nedaudz iesauljojushàs,izvilkos un balkona dzert kafiju,jo laiks bija briinishkjiigs.ak ,kad es saredzéju savu gara darbu....man nebija ko teikt.kaut kàdi tumshi un mazàk tumshi orandzhiigi plekji, uz rokàm balti.kàjas vispàr izskatiijas kà ménesi nemazgàtas,bet pie kàju pirkstiem un potiites vispàr nebija krems piekjéries klàt paskàts bija labs ,iipashi ka tajà dienà màjàs nevaréju sédét,+ àrà drausmiigi karsts bija. nu neko,uzklàju nedaudz kjérmenju eljljas,lai tà mazàk var ieraudziit un gàju àrà.dabùju kàrtiigi izsmiidinàt draudzeni pie kuras ieskréju palieliities par savu leoparda iedegumu
Silkite- Estimable
man salvetes nekad nav patikusas.
es lietoju dzonsosns holiday skin, man patik nepaliek nekadi pleki
ir tadi baigi labie kremi kuri uz reiz padara brunu,lieto sporta deju dejotajas, tikai nezinu nosaukumu.
Eliin,man kaut kà vairàk neprasàs
Silkite- Estimable
labàk nosméréshos ar shokolàdi bùshu brùna un garshiiga
Silkite- Estimable
Vistrakākais tas, ka tos brūnos pleķus pēc tam grūti dabūt nost, nelīdz arī mērcēšanās karstā vannā :) Vienīgais, kas līdzēja ir Clear&Clean, droši vien nenormālākā ķīmija....
Tos krēmus, ko izmantotie dejotāji, gan labāk nevajag, tos jāmāk uzlikt, lai nepaliktu raibs. man labāk patīkk Dove paštonējošais, viņš tonē pamazām, līdz ar to nav redzami pleķi. Lai būtu riktībi brūns vajadzēs kādas 3-4 reizes sazieķēties.
Es visus šitos krēmus tieši vasaras raibumu dēļ lietoju, lai neviņi tik ļoti neizceltos un lai es pēc Pepijas Garzeķes neizskatītos
Tos krēmus, ko izmantotie dejotāji, gan labāk nevajag, tos jāmāk uzlikt, lai nepaliktu raibs. man labāk patīkk Dove paštonējošais, viņš tonē pamazām, līdz ar to nav redzami pleķi. Lai būtu riktībi brūns vajadzēs kādas 3-4 reizes sazieķēties.
Es visus šitos krēmus tieši vasaras raibumu dēļ lietoju, lai neviņi tik ļoti neizceltos un lai es pēc Pepijas Garzeķes neizskatītos
inly&bugy- Profesional
Juus iistus leopardus neesat redzeejushas - taadus tik te uz salas var redzeet, un pavisam nopietni, meitenes te ir ljoti pret saules un solaarija iedegumiem un paarsvaraa dominee pashtoneejoshie dazhnedazhaados tonjos LOL Kas taads ir jaaredz, jo iisteniibaa nav nemaz tik smiekliigi cik ir traki
Sveicam inly&bugy ar atgrieshanos Kaa tad Bugis sagaidiija saimniekus maajaas?? Bija jau sailgojies noteikti....
Sveicam inly&bugy ar atgrieshanos Kaa tad Bugis sagaidiija saimniekus maajaas?? Bija jau sailgojies noteikti....
Ruby- Estimable
Māsa brauca mums pretī uz lidostu un Bugi bija paņēmusi līdz, viņš man visu ceļu uz mājām bučoja :) Tagad neatkāpjas ne soli... Jūs te bijāt runājušas par laišanu bez pavadas - brīvdienās laukos, es ar palaidu bez pavadas, viņš tālāk pa trim metriem no manis vai vīra neatkāpās... Pat tad, kad iegāju toletē, viņš pacietīgi pie durvīm sēdēja un gaidīja :)
inly&bugy- Profesional
Nu super - apsveicu!!! Vinsh taads siikulis ir, ne??
Ruby- Estimable
Eliina- Ja vinju tur iesedinaatu iekshaa, vinsh tajaa kausaa tachu pazustu
Ruby, nu mazinsh ir bet nav no pavisam smalkajiem, sver 1,6kg, apmēram 18cm skaustā.
Ruby, nu mazinsh ir bet nav no pavisam smalkajiem, sver 1,6kg, apmēram 18cm skaustā.
Lapa 5 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Lapa 5 no 9