Offtopic..
+17
shera
sweetie
Sabinella
inly&bugy
Twixy
sassaa
ajame
Silkite
Dream
Māriņa
Buciitis
Ruby
kristucis1
Lily
Eliina
Ronija
Leila
21 posters
Lapa 4 no 9
Lapa 4 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Offtopic..
Sveika Kristuci! Laipni luugta atpakalj :) Kaa tavaam meiteneem labi klaajaas??
Lily - es nezinu kaapeec tev taa likaas, bet mums toju nav vispaar! Shii ir pirmaa audzeetava IRL, vinjam visi toji naakushi no Lietuvas un Krievijas, pie vinja nonaakushi ne aatraak kaa 10 meeneshu vecumaa, deelj ieveshanas noteikumiem, bet cilveeks njemaas ciitigi ar vinjiem, tagad saprotu ka pirmais metiens, pirmie toji īrijaa LOL
Lily - es nezinu kaapeec tev taa likaas, bet mums toju nav vispaar! Shii ir pirmaa audzeetava IRL, vinjam visi toji naakushi no Lietuvas un Krievijas, pie vinja nonaakushi ne aatraak kaa 10 meeneshu vecumaa, deelj ieveshanas noteikumiem, bet cilveeks njemaas ciitigi ar vinjiem, tagad saprotu ka pirmais metiens, pirmie toji īrijaa LOL
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Sveika Kristuci! Laipni luugta atpakalj :) Kaa tavaam meiteneem labi klaajaas??
Mums klājas labi, tikai ilgojamies pēc zaļas zālītes un ilgām pastaigām!
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Ruby- ooo forsi, man jau loti patik un preicee ka pie jums ari toji ceru ka izkops skirni un ieguus labus suniisus, bet vienm ik pa laikam bus jaieved jaunas asinis, savadak nebus ar ko parot. traki jums ar tiem noteikumiem tur.
Kristuci - prieks ka jums viss kaartiibaa, mees arii ilgojamies peec garajaam pastaigaam sauliitee
Eliin - par cik latvieshi tagad daudz izceljo un tieshi uz UK un IRL dodaas, daudzi intereseejaas par sunjuku izveshanu, tad domaaju ar laiku te daudz saradiisies LOL
Eliin - par cik latvieshi tagad daudz izceljo un tieshi uz UK un IRL dodaas, daudzi intereseejaas par sunjuku izveshanu, tad domaaju ar laiku te daudz saradiisies LOL
Ruby- Estimable
Tiem kam interesee lielaas izstaades, varat paskatīties video no Polijas BEST IN SHOW kurā piedalījās Sherijas tētuks.
Lai redzētu viņa iznācienu patiniet uz priekšu līdz 5:00 un vel viņš parādās arī 7:05 kā otrās vietas ieguvējs bestā :)
Lai redzētu viņa iznācienu patiniet uz priekšu līdz 5:00 un vel viņš parādās arī 7:05 kā otrās vietas ieguvējs bestā :)
Oho apsveicam teetuku Mazais tipinaataajs
Ruby- Estimable
jaa tipina vinsh baigi miiliigi tajaa dienaa vinsh dabuja visu ko vareeja- cac, bob, big-1, bis-2
vajadzeeja veel CACIB'u :)
Ruby- Estimable
Nu re, es jau domaaju, kaa tad bez taa :) malaciitis!!!
Ruby- Estimable
Ljoti jauka :)
Ruby- Estimable
Izcila kartinja - vienkaarshi dieviiga
Tipiitis sheit izskataas ljoti pieaudzis un nopietns :)
Paldies Buciit, tev taapat sveetkos
Tipiitis sheit izskataas ljoti pieaudzis un nopietns :)
Paldies Buciit, tev taapat sveetkos
Ruby- Estimable
Tehniskajaam meiteneem - kaadu programmu var izmantot lai uztaisiitu ciltrakstus uz kompja, nu ne lai jau taa "uztaisiitu" bet saliktu visu skaisti kopaa, esmu atradusi Roksim senchus liidz kaadai 8-9 paaudzei un veelos visu jauki salikt "pa plauktinjiem" jo jo taalaak meklee jo lielaaks juceklis LOL vajag visu sakaartot, aiiii un uz lapas slinkums visu paarakstiit :( Paldies :)
Ruby- Estimable
mierīgi var izmantot to pašu word. tur jau ir visaadas tabulu un struktuuru ziimeeshanas riiki
nu un protams, ka excel :) bet domaaju, ka labaak ar excel :)
nu un protams, ka excel :) bet domaaju, ka labaak ar excel :)
Es saviem zvērulīšiem zīmēju ciltskoku iesākumā wordā, tad sapratu ka excelī labāk :) nav tas vieglākais variants, bet ērti pieaudzēt šūnas klāt lai rakstītu visu kas vajadzīgs un kas pa visu jauns vēl atradies un sagrupēt ... bildes arī var pielikt klāt un visu citu info
Ruby, veiksmi darbiņā! Tas tiešām ir interesants darbiņš!
Ruby, veiksmi darbiņā! Tas tiešām ir interesants darbiņš!
Paaaldies :) meegjinaashu taisiit, kaut gan exeli vispaar esmu aizirsusi LOL Tikko iedomaajos ka pashu tabulu vareetu uztaisiit uz AutoCAD buutu ljoti vienkaarshi, tik tur ar rakstiishanu taa pashvakaak un kur nu veel bildes :( Nu ok meegjinaashu ko dariit, paldies veelreiz :)
Dream - ar atgrieshanos Kaa gaaja Chehijaa??
Dream - ar atgrieshanos Kaa gaaja Chehijaa??
Ruby- Estimable
geni.com - tur gan ir cilveka ciltskoka taisisana,bet nu nearko jau neatskiras veiksmi Ruby, ta tik tiesam loti interesanta nodarbe
Zinu ka sapiga tema - bet gibas ari zinat ka Dream taja Chehija gajis vai negajis
Zinu ka sapiga tema - bet gibas ari zinat ka Dream taja Chehija gajis vai negajis
Oi meitenes, oi kā man gāja, bija vienkārši super!!! Man tā iepatikās tā Čehija, ka nākošnedēļ atkal lidināšos prom
Nu jau lido lido visi mees vakar braucot uz sunju skolinju iebraucaam lidostaa joka peec (sanaak garaam braukt) nu kaa izslauciita un visi darbinieki laukaa seezh piipo un iedzer kafiju taadi laimiigi izskatiijaas ka nav jaastraadaa!!!
Ruby- Estimable
Lapa 4 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Lapa 4 no 9