Offtopic..
+17
shera
sweetie
Sabinella
inly&bugy
Twixy
sassaa
ajame
Silkite
Dream
Māriņa
Buciitis
Ruby
kristucis1
Lily
Eliina
Ronija
Leila
21 posters
Lapa 6 no 9
Lapa 6 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Offtopic..
Siikulis LOL
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lily jūsu tētuks ar ir no Bugivugis saimes vai ne? Kaut kur redzēta tā bilde netā :)
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
Mums tētis ir Sweet Indeed Bugivugis. No viņa vārda arī mums vārdiņš atvasināts Bugis => Bugatti
inly&bugy- Profesional
Man ljoti patiik Bugis :) Juus njeemaat vinju ta kaa izstaadeem ar vai tik kaa maajaas miiluliiti??
Ruby- Estimable
Nē, nē uz izstādēm mēs netaisamies, arī neesam piemēroti. Ja iegādājoties zināju, ka viņš neatbilst izstāžu standartiem. Bez tam viņš man aug griezdamies, izskatās, ka arī 3 kg neierakstīsimies :)
inly&bugy- Profesional
Meitenēm kurām interesēja - http://www.petnet.lv/canidae/?mixed_breeds.html lapa, kur ir šķirnes hibrīdi.
es jau vienu vakaru petiju tos hibridus, cilvekiem vnk nav ko dariit
iemetiet to hiriid skirnes nosaukumu google
iemetiet to hiriid skirnes nosaukumu google
Buciit - es neko neredzu, kas tur ir?? Mani shitajaas lapaas nelaizh, jo es neLatvijaa LOL
inly&bugy - cik tad Bugis tagad sver? hehe man jau ar vienu briidi likaas ka Roxis neierakstiisies tajos 3 kg, tagad ta kaa nedaudz apstaajusies, bet neko jau veel nevar zinaat, bet man patiik vinja taada masiva un muskuljaina LOL
inly&bugy - cik tad Bugis tagad sver? hehe man jau ar vienu briidi likaas ka Roxis neierakstiisies tajos 3 kg, tagad ta kaa nedaudz apstaajusies, bet neko jau veel nevar zinaat, bet man patiik vinja taada masiva un muskuljaina LOL
Ruby- Estimable
Ruby tur ir skine+skirne vardniica iekopeesu civavu hobrid nosaukumus varesi google paskatiites
Cheeks (Chihuahua + Pekingese)
Chestie (Chihuahua + West Highland White Terrier)
Chi Apso (Chihuahua + Lhasa Apso)
Chi-Chi (Chihuahua + Chinese Crested)
Chi-Poo (Chihuahua + Poodle)
Chigi (Chihuahua + Corgi)
Chimation (Chihuahua + Dalmatian)
Chin-wa (Chihuahua + Japanese Chin)
Chipin (Chihuahua + Miniature Pinscher)
Chiweenie (Chihuahua + Dachshund)
Chorkie (Chihuahua + Yorkshire Terrier)
Chug (Chihuahua + Pug)
Chi-Chon (Bichon Frise + Chihuahua)
Chilier (Cavalier King Charles Spaniel + Chihuahua)
Cheeks (Chihuahua + Pekingese)
Chestie (Chihuahua + West Highland White Terrier)
Chi Apso (Chihuahua + Lhasa Apso)
Chi-Chi (Chihuahua + Chinese Crested)
Chi-Poo (Chihuahua + Poodle)
Chigi (Chihuahua + Corgi)
Chimation (Chihuahua + Dalmatian)
Chin-wa (Chihuahua + Japanese Chin)
Chipin (Chihuahua + Miniature Pinscher)
Chiweenie (Chihuahua + Dachshund)
Chorkie (Chihuahua + Yorkshire Terrier)
Chug (Chihuahua + Pug)
Chi-Chon (Bichon Frise + Chihuahua)
Chilier (Cavalier King Charles Spaniel + Chihuahua)
aaa jaa jaa shitie zinaami LOL Paldies :)
Man kaadreiz gribeejaas chorkiju :D
Hmmm ChinPin - es neesmu nevienu redzeejusi, bet es veeljoprojaam domaaju ka Lurdesai vareetu buut kaut kas no pinchera, bet vieniigais ka mums te vinju ir maz. Vai nu rasells - Jack Chi Bet kaada starpiiba - abi traki!!! Jums vajadzetu redzeet cik citi paliek dusmiigi uz ielas kad saku ka Lurdesa ir krustojums hahahaha!!! Nee tak neesot, es neko nesaprotot, citreiz pat prasa vai Pepija un Roksis ir iistie chihi?? Domaa ka chihi ir kaa Lurdesa!! Sviests!! Muusu vets arii domaa ka Lurdesa ir tiira chihuahua Es vinjai saku, tak nee vinjai teevs ir dobermanis, vai tad nevar redzeet peec uzvediibas???? :D
Man kaadreiz gribeejaas chorkiju :D
Hmmm ChinPin - es neesmu nevienu redzeejusi, bet es veeljoprojaam domaaju ka Lurdesai vareetu buut kaut kas no pinchera, bet vieniigais ka mums te vinju ir maz. Vai nu rasells - Jack Chi Bet kaada starpiiba - abi traki!!! Jums vajadzetu redzeet cik citi paliek dusmiigi uz ielas kad saku ka Lurdesa ir krustojums hahahaha!!! Nee tak neesot, es neko nesaprotot, citreiz pat prasa vai Pepija un Roksis ir iistie chihi?? Domaa ka chihi ir kaa Lurdesa!! Sviests!! Muusu vets arii domaa ka Lurdesa ir tiira chihuahua Es vinjai saku, tak nee vinjai teevs ir dobermanis, vai tad nevar redzeet peec uzvediibas???? :D
Ruby- Estimable
Vienreiz pie veta uzgaidaamajaa telpaa seedeeju ar Pepi un Lurdesu, tad nu protams Lurdesai sagribeejaas pariet, pareeja pareeja paartrauca, kad iegaajaam pie veta tad shis saka Pepiitei - ko tad tu tur aaraa taa lamaajies?? Tad nu es paskaidroju ka taa reejeeja ir Lurdesa! Neviens netic ka vinja taada ir, jo vinja uztaisa taas savas miiljaas luudzoshaas actinjas un visi kuust vinjas priekshaa.......
Ruby- Estimable
Eliina rakstīja:LV loti populari man skiet ir Chipin
ne tik ljoti Chipin kā CHITOY :D:D ljoti daudz sajaukushies toju ar chihiem :((
Lily, domāju, ka nav gan joks :) Mums Tukumā dzīvo viens suncis- māte rotiņš, tēvs taksis. Vot ja jūs to redzētu, tad gan varētu
Izskatās kā drukns taksis ar ļoti lielu rotiņa galvu :D
Nofočēt mēģināšu, ja satikšu
A notikās tas ļoti vienkārši. Rotiņš nogūlās un taksis uzkāpa
Nofočēt mēģināšu, ja satikšu
A notikās tas ļoti vienkārši. Rotiņš nogūlās un taksis uzkāpa
Mums kā reiz kaimiņos dzīvo dalmāciešu meitene
inly&bugy- Profesional
Vkardien vakarā bija riktīga klapata. Aizbraucām uz pludmali, atbraucu mājās un skatos, viss mans skapja plauktiņš ar apakšveļu izvandīts, puse apeņu sakošļāti siekalaini... nācās 12 naktī visu mazgāt,... tagad būs mācība, līmēšu ar skoču plaukta durtiņas ciet
sweetie- Newbie
- Number of posts : 16
hahaha mazais razbainieks, abi veel ka var izmazgaat :) Man Roksis divus kruushturus lupataas sapleesa :( Un arii no sava skapja visu laiku vamda aaraa dreebes...
Vinjai tagad nav kur energjiju likt, jo Lurdesa ar vinju nevar speeleeties, parasti Lurdesa vinju nodzenaa taa ka nav speeka nekaadus nedarbus dariit :D
Vinjai tagad nav kur energjiju likt, jo Lurdesa ar vinju nevar speeleeties, parasti Lurdesa vinju nodzenaa taa ka nav speeka nekaadus nedarbus dariit :D
Ruby- Estimable
Prieks, ka manējais nav vienīgais tāds... izvirtulis :D
Un galvenais, ka mantiņas jau pašam ir daudz, bet nē, jālien uz skapi :D
A tev arī ir tā, ka karstumā arī īpaši negrib ārā nokārtoties? Manējais jau kuro dienu šajā karstumā knapi kāju paceļ un tik vārtās pa zāli, noguļas un guļ... visu režīmu izbojā, bet mājās ņem un visu piekakā.
Un galvenais, ka mantiņas jau pašam ir daudz, bet nē, jālien uz skapi :D
A tev arī ir tā, ka karstumā arī īpaši negrib ārā nokārtoties? Manējais jau kuro dienu šajā karstumā knapi kāju paceļ un tik vārtās pa zāli, noguļas un guļ... visu režīmu izbojā, bet mājās ņem un visu piekakā.
sweetie- Newbie
- Number of posts : 16
Hmm mums nav taads karstums kaa jums un domaaju ka arii nebuus :D mees nedziivojam LV pashlaik. Bet kad bija taadas pakartstas dienas es vinjas nevedu laukaa dienas viduu, jo man bija bail ka nepaarkarst, tad mees pa dienu pa maajaam daarzaa, jaa gulshnjaaja visas laukaa zaaliitee, vienu dienu es nesu aaraa un liku virsuu vinjaam slapjus aukstus dvieljus, jo tieshaam bija bail ka nepaarkarst.
Tev vajag mazo razbainieku nodzenaat taa pamatiigi izejiet laukaa un iztrakojaties no sirds, tad maajaas buus mieriigaak :) Shitos nedarbus man Roksis sastraadaaja pa peedeejaam dienaam, jo Lurdesinjai ir peec operaacijas un nav kas ar Roksi speeleejaas un es arii nevaru vinju tagad taa nodzenaat :( bet nu veel jau bishku tik, tad gan pa briivdienaam visas dabuus izskrieties mezhaa!!! To pat iedomaaties nevar ko Roksis kopsh Lurdesas operaacijas ir maajaas sadariijis man mati celjaas staavus pat padomaajot...
Tev vajag mazo razbainieku nodzenaat taa pamatiigi izejiet laukaa un iztrakojaties no sirds, tad maajaas buus mieriigaak :) Shitos nedarbus man Roksis sastraadaaja pa peedeejaam dienaam, jo Lurdesinjai ir peec operaacijas un nav kas ar Roksi speeleejaas un es arii nevaru vinju tagad taa nodzenaat :( bet nu veel jau bishku tik, tad gan pa briivdienaam visas dabuus izskrieties mezhaa!!! To pat iedomaaties nevar ko Roksis kopsh Lurdesas operaacijas ir maajaas sadariijis man mati celjaas staavus pat padomaajot...
Ruby- Estimable
Lapa 6 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Lapa 6 no 9