Offtopic..
+17
shera
sweetie
Sabinella
inly&bugy
Twixy
sassaa
ajame
Silkite
Dream
Māriņa
Buciitis
Ruby
kristucis1
Lily
Eliina
Ronija
Leila
21 posters
Lapa 7 no 9
Lapa 7 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Offtopic..
Mums dzīvoklī ir vēl karstāks nekā ārā, tāpēc tiklīdz atgriežamies no pastaigas, tā sunci palieku zem vēsas dušas, lai dzīvojās pa māju slapjšs. Tikai tad arī viņš atdzīvojas un sāk dauzīties, tagad pārsvarā tik guļ uz salīdzinoši vēsajām flīzēm vannasistabā...
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
Man Tipītim šausmīgi bail no ūdeņiem :) Vienīgais "draugs" ūdens ir tas, kas ir bļodiņā No pārējiem paniskas bailes
Jaa slapjie dvielji ir laba lieta, dvieli un uudens pudeli jau var visur pakjert liidz vasaraa kur dodaas :) Maajaas var arii saldeetavaa ielikt slapju dvieli un iznjemt kad vajag - vinsh buus auksts un atsvaidzinosh :)
Un tad es vinjas visaadi maanu - vienu satinu un noguldu lai gulj taa, otru uzlieku guleet uz taa slapjaa aukstaa dvielja, vai arii aptinu apkaart kaa taadu apmetni :)
Un tad es vinjas visaadi maanu - vienu satinu un noguldu lai gulj taa, otru uzlieku guleet uz taa slapjaa aukstaa dvielja, vai arii aptinu apkaart kaa taadu apmetni :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Nu karstaa laikaa domaaju ka nee, vinsh jau taapat momentaa atkusiis...
Ruby- Estimable
OOO Lily - Sherijas maasinja ir burviiga!!!! Man ljoti patiik Man vienmeer ir patikushi melnie ar laasumiem chihi, tik zheel ka vinjiem sheit ringaa tik labi neiet :( Kaa LV ir ar melnajiem? Var ko sasniegt??
Dzozefiines maasinjas visas ljoti liidziigas, bet man Dzhozis vislabaak patiik
Dzozefiines maasinjas visas ljoti liidziigas, bet man Dzhozis vislabaak patiik
Ruby- Estimable
Nu ir taa, ka sasniegt jau var, bet ar melniem kobeljiem paaroties iipashi negrib.. mes jau ari, ni ni- tikai ne melnu kobeli sherijai.. jo vinjai jau pashai lien araa sabulis uz skausta un vecmaaminja bija melna tapec arii maasinja melna..
Zheel ka taa vinjiem iet...
Roksim rados ir paaris melniishi, mamma arii ir melna, bet metienaa neviens kuceens nebija melns. Pepijai mamma arii melna un metienaa visi triis bija triiskraasainie. Mums te daudz melno, bet ringaa tikai dazhi :(
Roksim rados ir paaris melniishi, mamma arii ir melna, bet metienaa neviens kuceens nebija melns. Pepijai mamma arii melna un metienaa visi triis bija triiskraasainie. Mums te daudz melno, bet ringaa tikai dazhi :(
Ruby- Estimable
Taa nu Lily beidzot sanjeemaas aiziet uz hendleru konkursu...
manas mazās meitenes
un jau sākas konkurss..
Vita ar White
un tagad apmainamies ar suņiem..
waiii pirmajā brīdī jau likās, ka jāizstājas vispār no konkursa :D
Šerija ātrāk padevās..
Suns skrēja ideāli, nerāva pavadu, viss bija smuki, tikai man jāpiestrādā pie sava tizluma
Šerija gan negribēja iet..
un te daļa no balvām
dabuju ari milzīgu nutra gold kreklu kurā pašlaik sēžu :)
manas mazās meitenes
un jau sākas konkurss..
Vita ar White
un tagad apmainamies ar suņiem..
waiii pirmajā brīdī jau likās, ka jāizstājas vispār no konkursa :D
Šerija ātrāk padevās..
Suns skrēja ideāli, nerāva pavadu, viss bija smuki, tikai man jāpiestrādā pie sava tizluma
Šerija gan negribēja iet..
un te daļa no balvām
dabuju ari milzīgu nutra gold kreklu kurā pašlaik sēžu :)
jauki, apsveicam ar otràs vietas iegùshanu bet kàpéc balvà tiek pasniegts 2010 gada kalendàrs?????
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Jaukas bildiites, taa otra meitene izskataas kaa iista profesionaale :)
Klau, man atkal jautaajums, kaa piem ir, ja hendlers izmaaca savu suni smuki staigaat un staaveet ar nenostieptu siksnu, tas tachu skaitaas labaak nekaa visu laiku staigaat ar nostieptu, ta kaa diedzinju! Tas vairaak par mazajiem sunjukiem gan, es vienmeer skatos juusu visu izstaazhu bildes un tur visiem ir vienmeer nostieptas pavadas!
Klau, man atkal jautaajums, kaa piem ir, ja hendlers izmaaca savu suni smuki staigaat un staaveet ar nenostieptu siksnu, tas tachu skaitaas labaak nekaa visu laiku staigaat ar nostieptu, ta kaa diedzinju! Tas vairaak par mazajiem sunjukiem gan, es vienmeer skatos juusu visu izstaazhu bildes un tur visiem ir vienmeer nostieptas pavadas!
Ruby- Estimable
paldies
nee Ruby, pavadai jaabuut nostieptai un taisnai, perpendikulaari pret zemi, lai nav šķība. un nedrīkst karāties nekādā gadijumā, var pirmkārt sapīties suns un arī ja pavada nav nostiepta viņš nejūt kur jāiet, bet to jau var iemācīt, bet tā nebūs pareizi.
Silkite, a kas vainas kalendāram?
nee Ruby, pavadai jaabuut nostieptai un taisnai, perpendikulaari pret zemi, lai nav šķība. un nedrīkst karāties nekādā gadijumā, var pirmkārt sapīties suns un arī ja pavada nav nostiepta viņš nejūt kur jāiet, bet to jau var iemācīt, bet tā nebūs pareizi.
Silkite, a kas vainas kalendāram?
Lily, nu jau augusta vidus, ilgi jau nav jàgaida kad sàksies 2011 gads. nezinàju kad balvàs pasniedz kalendàru kuram jau vairàk kà pusterminjsh notecéjis
Silkite- Estimable
Nu gadaas arii kad septembra izstadees vel dod kalendarus.. :D bet nu nekas, vismaz smukas sunju bildiites pie sienas bus :D
Es atkal kaut kur lasiiju ka staigaajot piem tiesnesim to triistuuriiti, ja suns staigaa briivaa pavadaa smuki taisni un griezhaas peec komandas, tad taa skaitaas jau "augstaaka" maaksla :) jo tas paraada cik daudz hendlers (vai saimnieks vai audzeetaajs) ielicis sunii darba, jo uzvareet izstaadees nav atkariigs tikai no sunja skaistuma, bet arii skataas kaada saikne ir starp hendleri un suni, kaa vinsh to ir izmaacijis!?!? Kad buus laicinsh es pamekleeshu kur es to lasiiju.
Ruby- Estimable
nee nu protams to var iemaaciit, kad jaiet turp atpakal tad ari esmu sherijai iemacijusi skalju komandu griezhoties ''Sheri hop!'' bet es nez kaa izskatas taas briivaas pavadas... es neesmu redzejusi ka pieredzejushi hendleri ta dara.. ari skolinjaa kad bijaam tad Eliina man aizraadija ka pavada nav taisni pret suni nostiepta, ka skjiiba un ka gals no rokas aaraa karaajas :D visam jabut smuki nostieptam, vismaz elkonja augstumaa :)
Shaneles bildite ielikta pie rakta par interaktivajam sepelem - http://nekrize.lv/milestiba-pamudina-sakt-biznesu/
smuki izskaties
Silkite- Estimable
Lapa 7 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Lapa 7 no 9