Offtopic..
+17
shera
sweetie
Sabinella
inly&bugy
Twixy
sassaa
ajame
Silkite
Dream
Māriņa
Buciitis
Ruby
kristucis1
Lily
Eliina
Ronija
Leila
21 posters
Lapa 3 no 9
Lapa 3 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Offtopic..
Eliina, zinot ka tur straada krievi un raksta krievi biezhi ir kluudas. Varbut tur ir domats ka tie kursi ir sabiedriskie kursi, nevis kursi sabiedriskajiem kinologiem? :D
ahaha nu labi
aha gadiiisu kad buusi atpakal un gribas vairka informacijas man jau loti intereee ko tad jums tur maciis
aha gadiiisu kad buusi atpakal un gribas vairka informacijas man jau loti intereee ko tad jums tur maciis
Pasaule lielakais suns - http://www.pozitivaszinas.lv/posts/view/dogs-no-arizonas-atzits-par-lielako-pasaule
Ak šausmasEliina rakstīja:Pasaule lielakais suns - http://www.pozitivaszinas.lv/posts/view/dogs-no-arizonas-atzits-par-lielako-pasaule
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Eliina rakstīja:
loti intereee ko tad jums tur maciis
Eliin, maaciis kinologjijas pamatus, to pashu, ko jums, gan eksterjeru, gan uzbuuvi, gan gjeneetiku un dresuuru utt. Pabeidzot shos kursus, buus iespeeja turpinaat maaciibas jau stipri nopietnaakos un padziljinaataakos, kas ilgs 2 gadus. Tikai atshkjiriibaa no juusu kursiem, muuseejie ir bezmaksas.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ooo super! Priecee ka kaut kas LV ir arii bez maksas Vai tiks izsniegts arii kaads sertifikaats?Ronija rakstīja:Eliin, maaciis kinologjijas pamatus, to pashu, ko jums, gan eksterjeru, gan uzbuuvi, gan gjeneetiku un dresuuru utt. Pabeidzot shos kursus, buus iespeeja turpinaat maaciibas jau stipri nopietnaakos un padziljinaataakos, kas ilgs 2 gadus. Tikai atshkjiriibaa no juusu kursiem, muuseejie ir bezmaksas.
hmm, es gan kautko citu dzirdēju :D Stāstija, ka nāks lektors un stāstīs, maksa bus tik cik prasa lektors par lekciju- izdalīts uz cilvēkiem. Piemēram, ja lektors prasa 25 ls par lekciju un atnak 5 cilveki, tad katram 5ls jamaksā... tā vaitad nav?
bet man interesē kas būs tie lektori un kas mācīs kad nenāks vieslektori?
bet man interesē kas būs tie lektori un kas mācīs kad nenāks vieslektori?
Lily - jaa taa simboliskaa samaksa par naakamo lekciju ir 30 santiimi :D Njemot veeraa, ka cilveeku bija gana daudz, kas pieteicaas uz kursiem - attiecigi arii situaacija, kad atnak 5 cilveeki, manupraat ir prakstiski neiespeejama.
Un tomeer, ja ir ieplaanoti kursi, tad arii ir saplaanoti lektori, kas lasiis. katru teemu lasiis cilveeks, kursh ir zinosh konkreetajaa jautaajumaa. Par displaaziju un patellu buus viens no Latvijas labaakajiem kjirurgiem. Lai tiktu pielaists pie eksaamena, buus jaaiziet obligaataa prakse - minimums 2 reizies jaastraadaa izstaazhu ringaa.
Un tomeer, ja ir ieplaanoti kursi, tad arii ir saplaanoti lektori, kas lasiis. katru teemu lasiis cilveeks, kursh ir zinosh konkreetajaa jautaajumaa. Par displaaziju un patellu buus viens no Latvijas labaakajiem kjirurgiem. Lai tiktu pielaists pie eksaamena, buus jaaiziet obligaataa prakse - minimums 2 reizies jaastraadaa izstaazhu ringaa.
Ronija- Moderator
Dream, kursos driikst piedaliities LKBA biedri, kuri ir sasniegushi 18 gadu vecumu.
Ronija- Moderator
oooo izklauas Inetesanti, prieks par jums. macieties
Ronij tu pati iesi uz tiem kursiem?
Ronij tu pati iesi uz tiem kursiem?
Cik lekcijas un par ko jau bija?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Ronija, paldies!Ronija rakstīja:Dream, kursos driikst piedaliities LKBA biedri, kuri ir sasniegushi 18 gadu vecumu.
Jaa, noteikti ieshu uz shiim lekcijaam, pirmaa lekcija buus sestdien.
Ronija- Moderator
Mums kautkaa sagadaas, ka kuceeni piedzimst sveetku dienaas (Lilijas berni piedzima 8. martā)
Tādi mums šoreiz valentīndienas brīnumiņi. Šie nu ir tie trakās mammas, vilcenes kucēni, kurus vinja tā saragāja, ka sanāca uzbrukt Loriņai Bildē nedēļu veci.
Tādi mazi kurmīši mums, vidējais ir garspalvains puika, kreisajā malā meitene un augšpēdus guļ lielākais kucēns- puika.
Tādi mums šoreiz valentīndienas brīnumiņi. Šie nu ir tie trakās mammas, vilcenes kucēni, kurus vinja tā saragāja, ka sanāca uzbrukt Loriņai Bildē nedēļu veci.
Tādi mazi kurmīši mums, vidējais ir garspalvains puika, kreisajā malā meitene un augšpēdus guļ lielākais kucēns- puika.
http://toy.rusdog.ru/component/option,com_virtuemart/page,shop.browse/category_id,46/Itemid,26/ - uzpiezot uz kadu no gadsimtiem, tur paradas informacija kada ir pieejama rustoy par ta laika tojiem. interesanti paskatiites uz bilditem kadi bijusi musu sunu senchi
īrijā piedzimushi pirmie Russkiy Toy kuceeni --> http://russkiytoys.webs.com/puppies.htm
Varbuut paintereseeties LOL? Vinsh dziivo Dublinaa, esmu to cilveeku izstaadee satikusi un runaajusi :)
Varbuut paintereseeties LOL? Vinsh dziivo Dublinaa, esmu to cilveeku izstaadee satikusi un runaajusi :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Sveiki VISIEM! Jau atkal uz ilgu laiku biju nozudusi... bet pilnībā Jūs pametusi nebiju! Ik pa laiciņam ielūrēju, neielogojoties.
Vēlējos apsveikt visus jaukos, mīļos un pašus labākos suņukus bijušajās jubilejās, kuras es palaidu garām!
Neatliek kaut kā laika ienākt un pačalot ar jums.
Vēlējos apsveikt visus jaukos, mīļos un pašus labākos suņukus bijušajās jubilejās, kuras es palaidu garām!
Neatliek kaut kā laika ienākt un pačalot ar jums.
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Lapa 3 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Lapa 3 no 9