Sveiki visiem :)
+8
lilucis
Silkite
Ruby
Ronija
Māriņa
Dream
_Agnese_
Eliina
12 posters
Lapa 2 no 4
Lapa 2 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sveiki visiem :)
Par vetklīnikām Rīgā... Cik esmu dzirdējusi, tad vispatīkamākās cenas maciņam un arī laba attieksme esot Zoodārza klīnikā... Tur gan esot dīvains darba laiks, bet nu tam jau var pieskaņoties. Vēl sakarīgas cenas ir "Terionā"... Par citām nezinu. Ja ir mazāk naudiņas, tad var neskatīties uz Kavet, Dzīvniekas veselības centra un tās klīnikas kas Ģertrūdes ielā pusi, jo tur cenas ir stipri lielākas...
lilucis rakstīja:Par vetklīnikām Rīgā... Cik esmu dzirdējusi, tad vispatīkamākās cenas maciņam un arī laba attieksme esot Zoodārza klīnikā... Tur gan esot dīvains darba laiks, bet nu tam jau var pieskaņoties. Vēl sakarīgas cenas ir "Terionā"... Par citām nezinu. Ja ir mazāk naudiņas, tad var neskatīties uz Kavet, Dzīvniekas veselības centra un tās klīnikas kas Ģertrūdes ielā pusi, jo tur cenas ir stipri lielākas...
Par Gjertruudes ielas kliiniku (Dr. Beinarta kliinika) esmu dzirdeejusi ljoti daudz sliktu atsauksmju:(
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
elinarepsa rakstīja:nu ko mes varma gavilet , izrunajos ar draudznei :jumping: :jump2: :jumping: :jump2: suniiitis ir tagad tiesham mans, jo draudzene nevelas teret naudu par potem un nakamas nedeelas beigas mes jau dabusim savu posu gramatinu un vareim iet poteties :lol2:
apsveicu
Dream rakstīja:elinarepsa rakstīja:nu ko mes varma gavilet , izrunajos ar draudznei :jumping: :jump2: :jumping: :jump2: suniiitis ir tagad tiesham mans, jo draudzene nevelas teret naudu par potem un nakamas nedeelas beigas mes jau dabusim savu posu gramatinu un vareim iet poteties :lol2:
apsveicu
Oooooo.....supeer..... :D :lol: :jumping: :jump2: apsveicu!!!!!
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Mēs par poti samaksājām 10ls,bet tas ir Jūrmalā, Kauguros!Vetārste arī bija ļoti jauka :)elinarepsa rakstīja:varat varbuut ieteikt kur jus potejaties, vai ari vienakris kaut kadu labu pec jusu domam kliniku :) jo mes vienreiz bijam apreizt nadzinus pie loti launas vetarstes, vinas klinika ir zem vansu tilta kad brauc no pardaugavs puses :|
wiive- Newbie
- Number of posts : 28
Dzīvesvieta : Jūrmala
Dream rakstīja:elinarepsa rakstīja:nu ko mes varma gavilet , izrunajos ar draudznei :jumping: :jump2: :jumping: :jump2: suniiitis ir tagad tiesham mans, jo draudzene nevelas teret naudu par potem un nakamas nedeelas beigas mes jau dabusim savu posu gramatinu un vareim iet poteties :lol2:
apsveicu
paldies!
Māriņa rakstīja:Dream rakstīja:elinarepsa rakstīja:nu ko mes varma gavilet , izrunajos ar draudznei :jumping: :jump2: :jumping: :jump2: suniiitis ir tagad tiesham mans, jo draudzene nevelas teret naudu par potem un nakamas nedeelas beigas mes jau dabusim savu posu gramatinu un vareim iet poteties :lol2:
apsveicu
Oooooo.....supeer..... :D :lol: :jumping: :jump2: apsveicu!!!!!
paldies! tas laikma ir ziemassvetku briinums :jumping:
lilucis rakstīja:Par vetklīnikām Rīgā... Cik esmu dzirdējusi, tad vispatīkamākās cenas maciņam un arī laba attieksme esot Zoodārza klīnikā... Tur gan esot dīvains darba laiks, bet nu tam jau var pieskaņoties. Vēl sakarīgas cenas ir "Terionā"... Par citām nezinu. Ja ir mazāk naudiņas, tad var neskatīties uz Kavet, Dzīvniekas veselības centra un tās klīnikas kas Ģertrūdes ielā pusi, jo tur cenas ir stipri lielākas...
Teriona ir uz Čaka un Laboratorijas ielas stūra?! ja? a ta zoodarza klinika ir Zoodarza ja?! :lol: bus kaut kad tuvakaja laika japinteresejas. a vel girbbeju jums pajautat ka ir ar to attarposhanu 10 dienas pirms potesanas?
elinarepsa rakstīja:lilucis rakstīja:Par vetklīnikām Rīgā... Cik esmu dzirdējusi, tad vispatīkamākās cenas maciņam un arī laba attieksme esot Zoodārza klīnikā... Tur gan esot dīvains darba laiks, bet nu tam jau var pieskaņoties. Vēl sakarīgas cenas ir "Terionā"... Par citām nezinu. Ja ir mazāk naudiņas, tad var neskatīties uz Kavet, Dzīvniekas veselības centra un tās klīnikas kas Ģertrūdes ielā pusi, jo tur cenas ir stipri lielākas...
Teriona ir uz Čaka un Laboratorijas ielas stūra?! ja? a ta zoodarza klinika ir Zoodarza ja?! :lol: bus kaut kad tuvakaja laika japinteresejas. a vel girbbeju jums pajautat ka ir ar to attarposhanu 10 dienas pirms potesanas?
Jā, Terions ir uz Čaka un Laboratorijas ielu stūra...a zooklīnikai es nezinu adresi, tikai esmu lasījusi par tādu...Moška 1188 var labāk pateikt.
10 dienas pirms vakcineeshanas suns ir jaattaarpo, taa, kaa taveejaa nav ne poteeta, ne attaarpota, tad iesaku iegaadaaties speciaalo pastu, to vieglaak iebarot. No saakuma buus jaaiedod noteiktaa deva un peec 10 dienaam jaaatkaarto. Kad paies veel 10 dienas, sunjuku vareesi vakcineet.
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:10 dienas pirms vakcineeshanas suns ir jaattaarpo, taa, kaa taveejaa nav ne poteeta, ne attaarpota, tad iesaku iegaadaaties speciaalo pastu, to vieglaak iebarot. No saakuma buus jaaiedod noteiktaa deva un peec 10 dienaam jaaatkaarto. Kad paies veel 10 dienas, sunjuku vareesi vakcineet.
skaidrs paldies par info, bet tagad ir jautajums kur tadu var nopirkt?!
elinarepsa rakstīja:Ronija rakstīja:10 dienas pirms vakcineeshanas suns ir jaattaarpo, taa, kaa taveejaa nav ne poteeta, ne attaarpota, tad iesaku iegaadaaties speciaalo pastu, to vieglaak iebarot. No saakuma buus jaaiedod noteiktaa deva un peec 10 dienaam jaaatkaarto. Kad paies veel 10 dienas, sunjuku vareesi vakcineet.
Jebkuraa vet aptiekaa. Vienu vet aptieku zinu Origo, viena ir Gjertruudes 101, tur blakus arii kliinika, par kuru ir daudz sliktu atsauksmju :D Principaa pie katras kliinikas gandriiz ir arii vet aptieka:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:elinarepsa rakstīja:Ronija rakstīja:10 dienas pirms vakcineeshanas suns ir jaattaarpo, taa, kaa taveejaa nav ne poteeta, ne attaarpota, tad iesaku iegaadaaties speciaalo pastu, to vieglaak iebarot. No saakuma buus jaaiedod noteiktaa deva un peec 10 dienaam jaaatkaarto. Kad paies veel 10 dienas, sunjuku vareesi vakcineet.
Jebkuraa vet aptiekaa. Vienu vet aptieku zinu Origo, viena ir Gjertruudes 101, tur blakus arii kliinika, par kuru ir daudz sliktu atsauksmju :D Principaa pie katras kliinikas gandriiz ir arii vet aptieka:)
a nu skaidrs,paaldies! bus kadu dienu jaiet un janoperk! :)
Ronija rakstīja:elinarepsa rakstīja:Ronija rakstīja:10 dienas pirms vakcineeshanas suns ir jaattaarpo, taa, kaa taveejaa nav ne poteeta, ne attaarpota, tad iesaku iegaadaaties speciaalo pastu, to vieglaak iebarot. No saakuma buus jaaiedod noteiktaa deva un peec 10 dienaam jaaatkaarto. Kad paies veel 10 dienas, sunjuku vareesi vakcineet.
Njaa, saka ka no tās klīnikas reti kad dzīvnieki dzīvi iznāk ārā (
Tur visus špricējot nost.
Ronija rakstīja:elinarepsa rakstīja:Silkite rakstīja:elinarepsa rakstīja:nu ko mes varma gavilet , izrunajos ar draudznei :jumping: :jump2: :jumping: :jump2: suniiitis ir tagad tiesham mans, jo draudzene nevelas teret naudu par potem un nakamas nedeelas beigas mes jau dabusim savu posu gramatinu un vareim iet poteties :lol2:
Apsveicam gan sunjukam labaak,gan tev sirds mierigaaka :D
ja tas tiesa. nezinu vel ka sos jaunumus uztvers parejie gimes locekli :lol: , bet ceru ka arii priecas, tikai nezinu ka par to naudas izdoshanu bus, bet ja gribma lai sunitis butu vesas tad bus nedaduz japaterejas :| a jus nezinat gadijuma cik maska tas potes?!
Man milziigs prieks par jums, nu sunjam buus iistas savas maajas.
Viena pote maksaa 15-20 Ls atkariibaa no kliinikas.
Varu ieteikt "Osi serviss" Avotu ielā 66. Foršā dakterīte Māra ir otrdienās, ceturtdienās un sestdienās no 10:00 līdz 19:00. Cena vienai potei bija 8 vai 9 Ls, bet trakumsērgas potei cena bija šķiet ka 4 Ls. Cenas ir ļoti mērenas (bet gan tikai pie manas dakterītes Māras jau minētajās dienās). :jumping:
Citās dienās dakteres un cenas neiesaku šajā adresē.
ooo tik letas cenas pilniigi neticas mums kareiz 6dien vaidzetu poteeties tad vajadzetu paintereseeties. paldies :)
Mazais - kaadas firmas vakciinas izmanto tajaa kliinikaa?? Tojiem tomeer vislabaakaas esot Nobivac razhojums. Maneejai, piemeeram, no citas firmas vakciinas 2 latu lieluma bumbulis uz mugurinjas gandriiz divus meeneshus negaaja nost un saapeeja:(
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Mazais - kaadas firmas vakciinas izmanto tajaa kliinikaa?? Tojiem tomeer vislabaakaas esot Nobivac razhojums. Maneejai, piemeeram, no citas firmas vakciinas 2 latu lieluma bumbulis uz mugurinjas gandriiz divus meeneshus negaaja nost un saapeeja:(
Mums iešpricēja Eurican DHPPI2-L un Rabisin-R abas no firmas Merial. Pēc potes mazais pat neiepīkstējās, jo dakterīte ar māsiņu ir super komanda , atnācām mājās un nemaz nesmilkstēja kā pēc pirmās potes un bija žirgts un kerstīja kaķi kā parasti.
Analīzes arī pie Māras Kacenas ir super cenā: urīns=2,50 Ls, kaka=3,50 Ls. Urīna analīzi man pateica pa telefonu jau pēc 2 stundām, bet kaka bija pēc 2 dienām. :party:
A Ģertrūdes ielā jau trīs gadus atpakaļ urīna analīze bija 6 Ls un atbildei bija jānāk personīgi pakaļ pēc dažām dienām (a ja kas nopietns, tad nez kas var notikt pa to laiku). :puke:
Mums Jelgavas VET fakultaates kliinikaa uriinanaliizes maksaa 3 Ls, peec stundas jau bij gatavas, toreiz gaidiiju visu stundu, jo sune peec bites dzeeliena asinis saaka churaat:(
Ronija- Moderator
Paldies, Mazais par kontaktiem... Piefiksēju Avotu ielu es ar...būs kaut kad jāpamēģina... A kā viņiem tur ir, vispirms jāpiezvana un jāpierakstās vai vienkārši uzreiz var iet un tur ir dzīvā rinda? Spriežot pēc tā, kuru klīniku apmeklējat, jūs arī kaut kur centra tuvumā dzīvojat?
lilucis rakstīja:Paldies, Mazais par kontaktiem... Piefiksēju Avotu ielu es ar...būs kaut kad jāpamēģina... A kā viņiem tur ir, vispirms jāpiezvana un jāpierakstās vai vienkārši uzreiz var iet un tur ir dzīvā rinda? Spriežot pēc tā, kuru klīniku apmeklējat, jūs arī kaut kur centra tuvumā dzīvojat?
Es iesaku iet otrdienās, ceturtdienās vai sestdienās, jo citās dienās ir neforšās dakteres un cenas krietni lielākas. Personīgi es iesaku tikai Māru. Zvanīt un pierakstīties iepriekš ir labāk, bet ja kas noticis, tad var ierasties kad vajag. Uz apskati un poti es pierakstījos, bet nav ilgi jāgaida.
Mēs dzīvojam Avotu un Bruņinieku krustojuma tuvumā. Pagaidām tusējam pa pagalmiņu, bet vasarā iesim uz Ziedoņdārzu draiskoties.
Mazais rakstīja:lilucis rakstīja:Paldies, Mazais par kontaktiem... Piefiksēju Avotu ielu es ar...būs kaut kad jāpamēģina... A kā viņiem tur ir, vispirms jāpiezvana un jāpierakstās vai vienkārši uzreiz var iet un tur ir dzīvā rinda? Spriežot pēc tā, kuru klīniku apmeklējat, jūs arī kaut kur centra tuvumā dzīvojat?
Es iesaku iet otrdienās, ceturtdienās vai sestdienās, jo citās dienās ir neforšās dakteres un cenas krietni lielākas. Personīgi es iesaku tikai Māru. Zvanīt un pierakstīties iepriekš ir labāk, bet ja kas noticis, tad var ierasties kad vajag. Uz apskati un poti es pierakstījos, bet nav ilgi jāgaida.
Mēs dzīvojam Avotu un Bruņinieku krustojuma tuvumā. Pagaidām tusējam pa pagalmiņu, bet vasarā iesim uz Ziedoņdārzu draiskoties.
Ooooo...es ar dzīvoju tuvu Ziedoņdārzam...tā kā varēsim vasarā kopīgi patusēt varbūt... :)
lilucis rakstīja:Mazais rakstīja:lilucis rakstīja:Paldies, Mazais par kontaktiem... Piefiksēju Avotu ielu es ar...būs kaut kad jāpamēģina... A kā viņiem tur ir, vispirms jāpiezvana un jāpierakstās vai vienkārši uzreiz var iet un tur ir dzīvā rinda? Spriežot pēc tā, kuru klīniku apmeklējat, jūs arī kaut kur centra tuvumā dzīvojat?
Ooooo...es ar dzīvoju tuvu Ziedoņdārzam...tā kā varēsim vasarā kopīgi patusēt varbūt... :)
Sarunāts!
Būs siltāks, tad parunāsim par šo tēmu vēl! :jump2: :jumping:
Oki... Gaidam siltākus laikus!!!Mazais rakstīja:lilucis rakstīja:Mazais rakstīja:lilucis rakstīja:Paldies, Mazais par kontaktiem... Piefiksēju Avotu ielu es ar...būs kaut kad jāpamēģina... A kā viņiem tur ir, vispirms jāpiezvana un jāpierakstās vai vienkārši uzreiz var iet un tur ir dzīvā rinda? Spriežot pēc tā, kuru klīniku apmeklējat, jūs arī kaut kur centra tuvumā dzīvojat?
Sarunāts!
Būs siltāks, tad parunāsim par šo tēmu vēl! :jump2: :jumping:
Ronija rakstīja:Mums Jelgavas VET fakultaates kliinikaa uriinanaliizes maksaa 3 Ls, peec stundas jau bij gatavas, toreiz gaidiiju visu stundu, jo sune peec bites dzeeliena asinis saaka churaat:(
Oho mums par taadaam cenaam tikai sapnjot!!! viss ir ar nuliiteem - ja nav viena tad ir divas :sad: nu labi ka veel triis nav bijushas :D
muusu galaa ar izmanto NOBIVAC . Mums ir triis potes gadaa -NOBIVAC DHPPi + NOBIVAC Lepto 2 + NOBIVAC Rabies ( trakumseerga - kas nav obligaata - tikai ja celjo aarpus valsts) . Nu beebiishu pote veel bija NOBIVAC PARVO - C
Kaadas ir Latvijaa??? Nu tas taa tiiri interesei!?!?!
Un nav mums taa ka jaataarpo peec katras poteeshanaas - jaatarpo taapat ik peec triis meeneshiem. Ja kuceens tad ik pa divaam nedeeljaam liidz 6 meeneshi . Kaa jums???
Es peec bites kodiena uzreiz vedu pie Veta - maneejai visa mute sapampa - biju paarbijusies - sapoteeja muus un palaida maajaas ar visu dzeloni :D ko naakoshaa dienaa pashi iznjeemaam!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 2 no 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sveiciens visiem četrkājainajiem un arī to saimniekiem ;)
» Apaljsh gadinjsh :)
» Sveiki visapkārt
» Sveiki:)Es vēl bez suņuka...
» Sveiki, Olivers :)
» Apaljsh gadinjsh :)
» Sveiki visapkārt
» Sveiki:)Es vēl bez suņuka...
» Sveiki, Olivers :)
Lapa 2 no 4