Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki visiem :)

+8
lilucis
Silkite
Ruby
Ronija
Māriņa
Dream
_Agnese_
Eliina
12 posters

Lapa 3 no 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Sveiki visiem :) - Page 3 Empty Re: Sveiki visiem :)

Post  Ronija Pirmdiena Janvāris 05, 2009 8:36 pm

Ruby rakstīja:
Ronija rakstīja:Mums Jelgavas VET fakultaates kliinikaa uriinanaliizes maksaa 3 Ls, peec stundas jau bij gatavas, toreiz gaidiiju visu stundu, jo sune peec bites dzeeliena asinis saaka churaat:(

Oho mums par taadaam cenaam tikai sapnjot!!! viss ir ar nuliiteem - ja nav viena tad ir divas :sad: nu labi ka veel triis nav bijushas :D
muusu galaa ar izmanto NOBIVAC . Mums ir triis potes gadaa -NOBIVAC DHPPi + NOBIVAC Lepto 2 + NOBIVAC Rabies ( trakumseerga - kas nav obligaata - tikai ja celjo aarpus valsts) . Nu beebiishu pote veel bija NOBIVAC PARVO - C
Kaadas ir Latvijaa??? Nu tas taa tiiri interesei!?!?!
Un nav mums taa ka jaataarpo peec katras poteeshanaas - jaatarpo taapat ik peec triis meeneshiem. Ja kuceens tad ik pa divaam nedeeljaam liidz 6 meeneshi . Kaa jums???
Es peec bites kodiena uzreiz vedu pie Veta - maneejai visa mute sapampa - biju paarbijusies - sapoteeja muus un palaida maajaas ar visu dzeloni :D ko naakoshaa dienaa pashi iznjeemaam!!!

Mums vets tik biezhi neljaava attaarpot Vikiju, jo tomeer vinja mazinja bija jau kuceena vecumaa, un taa tomeer ir kjiimija. Tagad gan attaarpojamies reizi 6 meeneshos.
Peedeejaa poteeshanas reizee Vikija dabuuja skaustaa - Nobivac DHPPI un Nobivac RL.

Mees nebijaam veta tuvumaa, bet vinju sazvaniijaam gan, uzreiz izvilkaam dzeloni un kaajinju meerceeju aukstaa uudenii, taa sapampa nenormaalaa aatrumaa. Peec tam kljuva miegaina un apaatiska. Skreejaam maajaas dzert antihistamiinus. Taa nu vinja man guleeja visu vakaru, un kaa pirmo reizi peec dzeeliena gaaja pachuraat - ieraudziijaam taas shausmas, bija jau paari desmitiem vakaraa, bet sune bija manaami dziiveliigaaka palikusi. Zvaniijaam vetam un briidinaajaaam, ka mums dezhuurrezhiims maajaaas, lai gatavojaas, ja paliek sliktaak skrienam pie vinja. Ko, protams, vinjsh akcepteeja. Agri no riita skreejaam taisiit uriinanaliizes, protams, mana nemieriigaa sirds devaas pie diviem vetiem vienlaiciigi, abi bij diezgan izbriiniiti par shaadu reakciju uz bites kodumu, bet viedoklis abiem bija viens - ateicaas nieres un aknas manam beernam. Nu neko - seedeejaam uz zaaliiteem un aarstniecisko bariibu eedaam, dzinaam aaraa toksiinus, ko taa neliete bite mums bij sadevusi, 3 dienu laikaa uriins tapa normaals. Kaajinjai pampums gan ljoti aatri nogaaja. Taada luuk mums bija iepaziishanaas ar pirmo pavasara biti:) Tagad jau var pasmaidiit, bet tajaa briidii galiigi smiekli nenaaca:(
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Pirmdiena Janvāris 05, 2009 9:05 pm

Ronija rakstīja:
Ruby rakstīja:
Ronija rakstīja:Mums Jelgavas VET fakultaates kliinikaa uriinanaliizes maksaa 3 Ls, peec stundas jau bij gatavas, toreiz gaidiiju visu stundu, jo sune peec bites dzeeliena asinis saaka churaat:(

Oho mums par taadaam cenaam tikai sapnjot!!! viss ir ar nuliiteem - ja nav viena tad ir divas :sad: nu labi ka veel triis nav bijushas :D
muusu galaa ar izmanto NOBIVAC . Mums ir triis potes gadaa -NOBIVAC DHPPi + NOBIVAC Lepto 2 + NOBIVAC Rabies ( trakumseerga - kas nav obligaata - tikai ja celjo aarpus valsts) . Nu beebiishu pote veel bija NOBIVAC PARVO - C
Kaadas ir Latvijaa??? Nu tas taa tiiri interesei!?!?!
Un nav mums taa ka jaataarpo peec katras poteeshanaas - jaatarpo taapat ik peec triis meeneshiem. Ja kuceens tad ik pa divaam nedeeljaam liidz 6 meeneshi . Kaa jums???
Es peec bites kodiena uzreiz vedu pie Veta - maneejai visa mute sapampa - biju paarbijusies - sapoteeja muus un palaida maajaas ar visu dzeloni :D ko naakoshaa dienaa pashi iznjeemaam!!!

Mums vets tik biezhi neljaava attaarpot Vikiju, jo tomeer vinja mazinja bija jau kuceena vecumaa, un taa tomeer ir kjiimija. Tagad gan attaarpojamies reizi 6 meeneshos.
Peedeejaa poteeshanas reizee Vikija dabuuja skaustaa - Nobivac DHPPI un Nobivac RL.

Mees nebijaam veta tuvumaa, bet vinju sazvaniijaam gan, uzreiz izvilkaam dzeloni un kaajinju meerceeju aukstaa uudenii, taa sapampa nenormaalaa aatrumaa. Peec tam kljuva miegaina un apaatiska. Skreejaam maajaas dzert antihistamiinus. Taa nu vinja man guleeja visu vakaru, un kaa pirmo reizi peec dzeeliena gaaja pachuraat - ieraudziijaam taas shausmas, bija jau paari desmitiem vakaraa, bet sune bija manaami dziiveliigaaka palikusi. Zvaniijaam vetam un briidinaajaaam, ka mums dezhuurrezhiims maajaaas, lai gatavojaas, ja paliek sliktaak skrienam pie vinja. Ko, protams, vinjsh akcepteeja. Agri no riita skreejaam taisiit uriinanaliizes, protams, mana nemieriigaa sirds devaas pie diviem vetiem vienlaiciigi, abi bij diezgan izbriiniiti par shaadu reakciju uz bites kodumu, bet viedoklis abiem bija viens - ateicaas nieres un aknas manam beernam. Nu neko - seedeejaam uz zaaliiteem un aarstniecisko bariibu eedaam, dzinaam aaraa toksiinus, ko taa neliete bite mums bij sadevusi, 3 dienu laikaa uriins tapa normaals. Kaajinjai pampums gan ljoti aatri nogaaja. Taada luuk mums bija iepaziishanaas ar pirmo pavasara biti:) Tagad jau var pasmaidiit, bet tajaa briidii galiigi smiekli nenaaca:(

Ak trakums!!! juus gan pamatiigi dabuujaat izmociities - nabadziite Vikija!!! Mees kad aizbraucaam sapoteeties - tad Vets arii teica ka varot buut visaadas komplikaacijas - tai skaitaa asins churaat! Bet mees to labo potiiti dabujaam un viss bija kaartiibaa - bet breeca man gan vinja traki ar sapampushu skjiibo muti !!!
Es jau ar greekoju un neattaarpoju saveejo tik biezhi - saakumaa jaa - bet peec tam retaak. Man mamma Latvijaa breeca - kaa var suni taa indeet - tapeec arii greekoju !!! Cik Vikija sveera kad bija mazinja???
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  lilucis Pirmdiena Janvāris 05, 2009 9:12 pm

Ui, tad jau mēs rudēnī pavisam viegli ar lapsenes kodumu tikām galā... Čiepai kaklā iekoda, nenormāli sapampa un es ātrumā Tavegilu iedevu...pēc pāris stundām pampums sāka mazināties un līdz vakaram jau bija normāli viss...
lilucis
lilucis
Estimable
Estimable

Number of posts : 1223
Dzīvesvieta : Rīga

http://lv.uniteddogs.com/dog/ufo

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Pirmdiena Janvāris 05, 2009 9:17 pm

Nu jaa, nebij baigi forsh tas pasaakums, mees arii antihistamiinus veemaam aaraa, aarsts teica, ka ja nu gadaas atkal shitaada kjibele, tad gan droshiibai shkjidrais tavegils jaatur maajaas vai, kas tamliidziigs un jaashpricee dupsii. Jo iespeejams vinjai daudzi orgaani atsakaas:(
Siikucis 3 meeneshos sveera nepilnus 700 gramus, 9 meeneshu vecumaa jau 1,2 kg, kas taa arii liidz shim briidim nav mainiijies:) Kad atvedu vinju maajaas, viena plaukstaa visa savietojaas, un veel vieta palika paari:) Kaa mana mamma teica, no taa sunja tak nekaa nav - tikai acis un ausis :D
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Pirmdiena Janvāris 05, 2009 9:19 pm

lilucis rakstīja:Ui, tad jau mēs rudēnī pavisam viegli ar lapsenes kodumu tikām galā... Čiepai kaklā iekoda, nenormāli sapampa un es ātrumā Tavegilu iedevu...pēc pāris stundām pampums sāka mazināties un līdz vakaram jau bija normāli viss...

oho Tavegiilu arii var dot sunjukiem? kaados gadiijumos? Vispaar es tagad nopirku Chihuahua graamatinju - tur daudz homeopaatiskie liidzeklji aprakstiiti - visaadaam sunju dziives situaacijaam - bet nav ne jausmas ko tie latiiniskie nosaukumi noziimee - buus jaameklee googlee!!!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Pirmdiena Janvāris 05, 2009 9:24 pm

Ruby rakstīja:
lilucis rakstīja:Ui, tad jau mēs rudēnī pavisam viegli ar lapsenes kodumu tikām galā... Čiepai kaklā iekoda, nenormāli sapampa un es ātrumā Tavegilu iedevu...pēc pāris stundām pampums sāka mazināties un līdz vakaram jau bija normāli viss...

oho Tavegiilu arii var dot sunjukiem? kaados gadiijumos? Vispaar es tagad nopirku Chihuahua graamatinju - tur daudz homeopaatiskie liidzeklji aprakstiiti - visaadaam sunju dziives situaacijaam - bet nav ne jausmas ko tie latiiniskie nosaukumi noziimee - buus jaameklee googlee!!!

Tavegils, suprastiins, Claritiins - tie visi ir no vienas zortes - antihistamiini:) Pati esmu no alergjiskajaam - visu aptiekas piedaavaajumu esmu izmeegjinaajusi:))
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Pirmdiena Janvāris 05, 2009 9:25 pm

Ronija rakstīja:Nu jaa, nebij baigi forsh tas pasaakums, mees arii antihistamiinus veemaam aaraa, aarsts teica, ka ja nu gadaas atkal shitaada kjibele, tad gan droshiibai shkjidrais tavegils jaatur maajaas vai, kas tamliidziigs un jaashpricee dupsii. Jo iespeejams vinjai daudzi orgaani atsakaas:(
Siikucis 3 meeneshos sveera nepilnus 700 gramus, 9 meeneshu vecumaa jau 1,2 kg, kas taa arii liidz shim briidim nav mainiijies:) Kad atvedu vinju maajaas, viena plaukstaa visa savietojaas, un veel vieta palika paari:) Kaa mana mamma teica, no taa sunja tak nekaa nav - tikai acis un ausis :D

aha skaidrs - man tik shkjidraa tavegiila te nav - buus jaapasuuta no LV!!! Jaa traki - varbuut tieshaam kaada dikti nelaba bite !!! Es nemaz neredzeeju kas Pepei iekoda - vinja bija daarzaa - ieskreeja un bljaava ar skhiibu muti - tad es ieraudziiju to dzeloni - pakjeeru jaku un prom!!
Mees Pepiju paarvedaam maajaas vinjai bija 10 nedeeljas - sveera 480 grami -bija vismazaakaa metienaa( veel maasinja un braaliits ir) . Jaa un 10 meeneshos mees ar bijaam 1,2 kg bet tagad pastiepaamies liidz 1,5 kg :D
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Pirmdiena Janvāris 05, 2009 9:26 pm

Ronija rakstīja:
Ruby rakstīja:

Tavegils, suprastiins, Claritiins - tie visi ir no vienas zortes - antihistamiini:) Pati esmu no alergjiskajaam - visu aptiekas piedaavaajumu esmu izmeegjinaajusi:))

aha es ar esmu malzliet pa briitinjam alergjiska - bet iztieku ar Zirtexu !!! no tavegiila man dulla galva!!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Mazais Pirmdiena Janvāris 05, 2009 9:27 pm

Veselu vai tikai pusi Tavegila tādiem maziem zvēriem var dot? Kā iesaki no pieredzes? study

Man pagājušajā vasarā pašai iekoda lielais Irsis vai Sirsenis kā citi sauc. Teikšu godīgi - apēdu Suprastīnu, roku mērcēju auksta ūdens mucā, bet mana roka bija sapampusi līdz pus elkonim, lai gan tas briesmonis iekoda tikai mazā pirkstiņa sānā. Sajūta briesmīga, jo likās, ka plauksta pārsprāgs. Liku pa nakti klāt etiķūdens kompresi (tā rakstīt žurnālā par lapseņu kodumiem un pirmo palīdzību), pati jutos kā iedzērusi, mazliet reiba galva. Teicu savējiem lai pa nakti paskatās vai es vēl dzīva, ja kas lai ved uz slimnīcu. Bet no rīta jau bija apstājusi augt roka. Pati jutos stabilāka. Vars jegaiņāšu prom šos nezvērus laukos, kaut arī komforts tiek izjauks, jo tie iemājojuši tieši mājas stūrī āra dušā.

Tādējādi ļoooti labi saprotu kā jutās jūsu mazuļi šajā brīdī - šausmīgi :sadface:
Mazais
Mazais
Profesional
Profesional

Number of posts : 419
Dzīvesvieta : Rīga, centrs

http://elfshantares.googlepages.com/elfshantares

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Elīna Pirmdiena Janvāris 05, 2009 9:34 pm

Ruby rakstīja:
Ronija rakstīja:Nu jaa, nebij baigi forsh tas pasaakums, mees arii antihistamiinus veemaam aaraa, aarsts teica, ka ja nu gadaas atkal shitaada kjibele, tad gan droshiibai shkjidrais tavegils jaatur maajaas vai, kas tamliidziigs un jaashpricee dupsii. Jo iespeejams vinjai daudzi orgaani atsakaas:(

aha skaidrs - man tik shkjidraa tavegiila te nav - buus jaapasuuta no LV!!! Jaa traki - varbuut tieshaam kaada dikti nelaba bite !!! Es nemaz neredzeeju kas Pepei iekoda - vinja bija daarzaa - ieskreeja un bljaava ar skhiibu muti - tad es ieraudziiju to dzeloni - pakjeeru jaku un prom!!
Mees Pepiju paarvedaam maajaas vinjai bija 10 nedeeljas - sveera 480 grami -bija vismazaakaa metienaa( veel maasinja un braaliits ir) . Jaa un 10 meeneshos mees ar bijaam 1,2 kg bet tagad pastiepaamies liidz 1,5 kg :D

Nu, salīdzinājumā ar jūsu mazulītēm man ir zirdziņš 2,3 kg!!! :D
Elīna
Elīna
Hero
Hero

Number of posts : 627

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Pirmdiena Janvāris 05, 2009 9:40 pm

Nu pati es priekshroku dodu Claritiinam, no suprastiina man ir alergjija :DDDDD Lai cik diivaini tas nebuutu. Siikajai aarsts lika dot ceturto dalju tabletes, peec tam jau kad runaajaam vinjsh teica, ka var dot jebkuru no antihistamiiniem, jo iedarbiiba tiem visiem vairaak vai mazaak vienaada:)

Elīn, no taa jau tu savu sunjuku nemiili mazaak:) Kaada starpiiba, cik tas sver, galvenais, ka vesels:)) Man jau briizhiem gribeetos, lai maneeja ir kapeicinju lielaaka, bet nu kaada sanaakusi, ar taadu jaadziivo :D Muuusu teetuka beerninji lielaakaa dalja mazinji padevushies:) Kad saveejo 2 meeneshus vecu atvedu maajaas nemaz nenosveeru:) Pirmo reizi tad arii nosveeru tajos triis meeneshos ar astiiti:)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Pirmdiena Janvāris 05, 2009 9:42 pm

Elīna rakstīja:

Kaartiigs viirietis!!! Taa jaabuut!!! Nu manai izveeliigajai daama piemeeram jaataisa celinsh no bariibas lai vinja vispaar pieietu pie savas bljodas :D Un ja es atnesu kaadu jaunu kaarumu - tad aposta- aizmuuk- atnaak atpakalj un nosleepj to kaarumu!!!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Mazais Pirmdiena Janvāris 05, 2009 9:43 pm

Elīna rakstīja:
Ruby rakstīja:

Manam jau 1,5 kg. Klubā teica ka esot mazliet par apaļīgu. Domāju ka kucēna vecumā līdz pus gadam īpašas diētas ieturēt nebūtu labi, jo neko treknu nedodu. Var būt tikai devas mazliet samazināšu, bet ēst taču gribās.
Mazais
Mazais
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Pirmdiena Janvāris 05, 2009 9:44 pm

Ruby rakstīja:
Elīna rakstīja:

Kaartiigs viirietis!!! Taa jaabuut!!! Nu manai izveeliigajai daama piemeeram jaataisa celinsh no bariibas lai vinja vispaar pieietu pie savas bljodas :D Un ja es atnesu kaadu jaunu kaarumu - tad aposta- aizmuuk- atnaak atpakalj un nosleepj to kaarumu!!!

Khi khi khi, nu Vikija ar regulaari jaaluudzaas, lai vispaar eestu:)) Bet piekjeeraam, ka siikucis dod priekshroku siltajam eedienam, tikko vaariitaam sirsninjaam vistu, vai da jeb kam citam, ka tik silts:)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Elīna Pirmdiena Janvāris 05, 2009 9:49 pm

Mazais rakstīja:
Elīna rakstīja:

Manam jau 1,5 kg. Klubā teica ka esot mazliet par apaļīgu. Domāju ka kucēna vecumā līdz pus gadam īpašas diētas ieturēt nebūtu labi, jo neko treknu nedodu. Var būt tikai devas mazliet samazināšu, bet ēst taču gribās.

Mans 4 mēnešu vecumā svēra 1,3kg. Es ar domāju, ka kucēnu nevar uz diētas sēdināt, kā nekā augošs organisms!
Elīna
Elīna
Hero
Hero

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Pirmdiena Janvāris 05, 2009 9:51 pm

Nee nee, kuceenam nekaadas dieetas, kategoriski aizliegts, labaak mazaakaas devaas un biezhaak, bet dieetu gan nee.
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Pirmdiena Janvāris 05, 2009 9:54 pm

Ronija rakstīja:
Ruby rakstīja:
Elīna rakstīja:

Khi khi khi, nu Vikija ar regulaari jaaluudzaas, lai vispaar eestu:)) Bet piekjeeraam, ka siikucis dod priekshroku siltajam eedienam, tikko vaariitaam sirsninjaam vistu, vai da jeb kam citam, ka tik silts:)

Jaa jaa trakums tas ir!!! es esmu ieveerojusi ka muuseejaa ed peec kaartiigas pastaigas- tad gan liek iekshaa!!! Bet peec kaartiigas vismas 2 stundu ilgas pastaigas , ja taada iisaa 10-30 min - neskaitaas!!! Vieniigais kad vinjai tie hormoni trakoja tad gan bija par 250-300 gr pienjeemusies - es ieraudziiju Veta izrakstos un man bija affraid Bet vareeja redzeet ka punciitis uzeests - un pashai ar gruuti - daudz guleeja!!!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Pirmdiena Janvāris 05, 2009 9:56 pm

Vikija arii peec pastaigaam miil uzeest. Bet peedeejaa laikaa, pa dienu need neko, bet ap 2 - 3 naktii iet un izeed visu kas ir, pat nesmaadee vairs sauso :D
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Elīna Pirmdiena Janvāris 05, 2009 9:59 pm

Ronija rakstīja:Vikija arii peec pastaigaam miil uzeest. Bet peedeejaa laikaa, pa dienu need neko, bet ap 2 - 3 naktii iet un izeed visu kas ir, pat nesmaadee vairs sauso :D

Aukstums dara savu, mans ar vairāk ēd!!! :)
Elīna
Elīna
Hero
Hero

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Pirmdiena Janvāris 05, 2009 10:00 pm

Elīna rakstīja:
Ronija rakstīja:Vikija arii peec pastaigaam miil uzeest. Bet peedeejaa laikaa, pa dienu need neko, bet ap 2 - 3 naktii iet un izeed visu kas ir, pat nesmaadee vairs sauso :D

Aha:)) Pagaajshgad pirms ziemas ar nedaudz vairaak saaka eest:)) Cik nu vinjai tas vairaak ir :DD
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Pirmdiena Janvāris 05, 2009 10:05 pm

Tas kuceena svars neko nenoziimee - jo vismazaakais var izaugt vislielaakais un otraadi!!! Manam braalim ir Yorks un kad panjeema vinju - vinsh sveera 280 gr - tagad ir kaartiigs puika uz visiem 3 kg .
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Elīna Pirmdiena Janvāris 05, 2009 10:05 pm

Ronija rakstīja:
Elīna rakstīja:

Aha:)) Pagaajshgad pirms ziemas ar nedaudz vairaak saaka eest:)) Cik nu vinjai tas vairaak ir :DD

Labi, ka manam nav problēmu ar ēšanu, nav bijusi tāda barība ko nēd un savu normu pa dienu izēd!!!! :D
Elīna
Elīna
Hero
Hero

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Mazais Pirmdiena Janvāris 05, 2009 10:07 pm

Elīna rakstīja:
Mazais rakstīja:
Elīna rakstīja:

Mans 4 mēnešu vecumā svēra 1,3kg. Es ar domāju, ka kucēnu nevar uz diētas sēdināt, kā nekā augošs organisms!

Domāju ka sardelīti uz sērkociņiem negribu (kā agrāk babuļi savus sauņukus pārbaroja), bet kucēnam ir jāēd vairākas reizes dienā, cik iespējams ja cilvēks pa dienu ir darbā... Twisted Evil Mīlēšu savu Elfiņu arī ja viņam būs par 10 gramiem virs notiektās normas love
Mazais
Mazais
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Pirmdiena Janvāris 05, 2009 10:09 pm

Mazais rakstīja:
Elīna rakstīja:
Mazais rakstīja:
Elīna rakstīja:

Domāju ka sardelīti uz sērkociņiem negribu (kā agrāk babuļi savus sauņukus pārbaroja), bet kucēnam ir jāēd vairākas reizes dienā, cik iespējams ja cilvēks pa dienu ir darbā... Twisted Evil Mīlēšu savu Elfiņu arī ja viņam būs par 10 gramiem virs notiektās normas love

Nu tik traki jau nebuus, ka sardeliite izaugs:)) Buus labi:)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Mazais Pirmdiena Janvāris 05, 2009 10:12 pm

Nu bildē jau var redzēt, ka Elfiņš izskatās kā normāli attīstīts kucēns 🐶
Mazais
Mazais
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 3 no 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Atpakaļ uz augšu

- Similar topics