Sveiki visiem :)
+8
lilucis
Silkite
Ruby
Ronija
Māriņa
Dream
_Agnese_
Eliina
12 posters
Lapa 4 no 4
Lapa 4 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sveiki visiem :)
Mazais rakstīja:Nu bildē jau var redzēt, ka Elfiņš izskatās kā normāli attīstīts kucēns
Nu es jau arii Elfinju izstaadee redzeeju:)) Pilniigi normaals kuceens ar tam pienaakoshos veederinju:)) Ne par resnu, ne par tievu:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Mazais rakstīja:Elīna rakstīja:Mazais rakstīja:Elīna rakstīja:
Nu, salīdzinājumā ar jūsu mazulītēm man ir zirdziņš 2,3 kg!!! :D
Manam jau 1,5 kg. Klubā teica ka esot mazliet par apaļīgu. Domāju ka kucēna vecumā līdz pus gadam īpašas diētas ieturēt nebūtu labi, jo neko treknu nedodu. Var būt tikai devas mazliet samazināšu, bet ēst taču gribās.
Mans 4 mēnešu vecumā svēra 1,3kg. Es ar domāju, ka kucēnu nevar uz diētas sēdināt, kā nekā augošs organisms!
Domāju ka sardelīti uz sērkociņiem negribu (kā agrāk babuļi savus sauņukus pārbaroja), bet kucēnam ir jāēd vairākas reizes dienā, cik iespējams ja cilvēks pa dienu ir darbā... Mīlēšu savu Elfiņu arī ja viņam būs par 10 gramiem virs notiektās normas
Nu tik traki jau nebuus, ka sardeliite izaugs:)) Buus labi:)
Nu protams ka miilees - kur tad paliks!!! Es taksh buutu 100 reiz laimiigaaka ar ja suns normaali eestu un nenosleeptu visus kaarumus un nebaidiitos no savas bljodas !!! Nee nu kas manaa skjiivi es domaaju - to vinja neatteiktos notiesaat!!! Bet es taa izreekjinaaju ka piemeeram maneejai tie 300 gr ir kaa 10 kg liekie cilveekam - nu bet ir taksh gruuti pashaam ar kad uzbarojas :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Tad kad Čiepai bija 2 kg, tad vets teica dot 1/6 tabletes, ne vairāk kā 2reiz dienā... Tagad uzbarojusies līdz 2,5 un es iedevu 1,4daļu...Mazais rakstīja:lilucis rakstīja:Ui, tad jau mēs rudēnī pavisam viegli ar lapsenes kodumu tikām galā... Čiepai kaklā iekoda, nenormāli sapampa un es ātrumā Tavegilu iedevu...pēc pāris stundām pampums sāka mazināties un līdz vakaram jau bija normāli viss...
Veselu vai tikai pusi Tavegila tādiem maziem zvēriem var dot? Kā iesaki no pieredzes?
Man pagājušajā vasarā pašai iekoda lielais Irsis vai Sirsenis kā citi sauc. Teikšu godīgi - apēdu Suprastīnu, roku mērcēju auksta ūdens mucā, bet mana roka bija sapampusi līdz pus elkonim, lai gan tas briesmonis iekoda tikai mazā pirkstiņa sānā. Sajūta briesmīga, jo likās, ka plauksta pārsprāgs. Liku pa nakti klāt etiķūdens kompresi (tā rakstīt žurnālā par lapseņu kodumiem un pirmo palīdzību), pati jutos kā iedzērusi, mazliet reiba galva. Teicu savējiem lai pa nakti paskatās vai es vēl dzīva, ja kas lai ved uz slimnīcu. Bet no rīta jau bija apstājusi augt roka. Pati jutos stabilāka. Vars jegaiņāšu prom šos nezvērus laukos, kaut arī komforts tiek izjauks, jo tie iemājojuši tieši mājas stūrī āra dušā.
Tādējādi ļoooti labi saprotu kā jutās jūsu mazuļi šajā brīdī - šausmīgi :sadface:
Ruby rakstīja:Ronija rakstīja:Mazais rakstīja:Elīna rakstīja:Mazais rakstīja:Elīna rakstīja:
Nu, salīdzinājumā ar jūsu mazulītēm man ir zirdziņš 2,3 kg!!! :D
Manam jau 1,5 kg. Klubā teica ka esot mazliet par apaļīgu. Domāju ka kucēna vecumā līdz pus gadam īpašas diētas ieturēt nebūtu labi, jo neko treknu nedodu. Var būt tikai devas mazliet samazināšu, bet ēst taču gribās.
Mans 4 mēnešu vecumā svēra 1,3kg. Es ar domāju, ka kucēnu nevar uz diētas sēdināt, kā nekā augošs organisms!
Domāju ka sardelīti uz sērkociņiem negribu (kā agrāk babuļi savus sauņukus pārbaroja), bet kucēnam ir jāēd vairākas reizes dienā, cik iespējams ja cilvēks pa dienu ir darbā... Mīlēšu savu Elfiņu arī ja viņam būs par 10 gramiem virs notiektās normas
Nu tik traki jau nebuus, ka sardeliite izaugs:)) Buus labi:)
Ai , kameer veel mazinjs noteikti lai eed savu kuceenu paartiku un uznjem visu nepiecieshamo. Peec tam jau var skatiities cik un kaa lutinaat. Vot man sanaaca bishku nelaagi - taa lutinaajaam ar konservinjiem, kameer dabuujaam dzollijai lieko svaru :( Nu un tagad naakas paseedeet uz dieetiskaas sausaas paartikas. Bet to nevar dariit mazam kuceenam, Mums jau ar vinja uzbarojaas reizee ar mazaa Fidza lutinaashanu.....un miiljoshanu. Tur Eliinas teetis tik palutina, palutina, palutina.....un tad jau par veelu :x
Nu protams ka miilees - kur tad paliks!!! Es taksh buutu 100 reiz laimiigaaka ar ja suns normaali eestu un nenosleeptu visus kaarumus un nebaidiitos no savas bljodas !!! Nee nu kas manaa skjiivi es domaaju - to vinja neatteiktos notiesaat!!! Bet es taa izreekjinaaju ka piemeeram maneejai tie 300 gr ir kaa 10 kg liekie cilveekam - nu bet ir taksh gruuti pashaam ar kad uzbarojas :D
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Kaadi konservi Latvijaa ir pieejami?? Man trenere teica ka konservos iekshaa ir viss - piedodiet - visas astes un nagi un ragi u.t.t.
Mees kad bijaam dziivnieku izstaadee tad sadeva apm 3 maisus ar konserviem,sauso,kaarumiem!!! Taa bija pirmaa reize kad devu saveejai konservus - protams negarshoja!!! taa kaa staav tagad visi maisi :(
Mees kad bijaam dziivnieku izstaadee tad sadeva apm 3 maisus ar konserviem,sauso,kaarumiem!!! Taa bija pirmaa reize kad devu saveejai konservus - protams negarshoja!!! taa kaa staav tagad visi maisi :(
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Kaadi konservi Latvijaa ir pieejami?? Man trenere teica ka konservos iekshaa ir viss - piedodiet - visas astes un nagi un ragi u.t.t.
Maneejaa eed Anemonde, ja nekljuudos nosaukuma burtu salikumaa :D Vinjai garsho un neko diivainu tajos neesmu atradusi:)) Gadaas pat veselas vistu sirsninjas iekshaa regulaari. Vispaar konservu klaasts ir diezgan liels Latvijaa.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Ruby rakstīja:Kaadi konservi Latvijaa ir pieejami?? Man trenere teica ka konservos iekshaa ir viss - piedodiet - visas astes un nagi un ragi u.t.t.
Maneejaa eed Anemonde, ja nekljuudos nosaukuma burtu salikumaa :D Vinjai garsho un neko diivainu tajos neesmu atradusi:)) Gadaas pat veselas vistu sirsninjas iekshaa regulaari. Vispaar konservu klaasts ir diezgan liels Latvijaa.
Zoo veikalaa - katru reizi kad prasu par suniishu konserviem - vinjas man atgaadina ka Chihuahua konservus nedriikst - jo nosliece uz paarbaroshanos!!! un izveele vispaar nekaada nav - nu jaa taas lielaas bundzas ir visaadas - bet to jau mazais nespeetu apeest :( no mazajiem esmu redzeejusi tikai Cesar. Nu jaa veel Pedigree bet to Vets kategoriski aizliedza dot . Nezinu kas vinjiem te pret tiem konserviem!?!?!
Ruby- Estimable
Lapa 4 no 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sveiciens visiem četrkājainajiem un arī to saimniekiem ;)
» Apaljsh gadinjsh :)
» Sveiki visapkārt
» Sveiki:)Es vēl bez suņuka...
» Sveiki, Olivers :)
» Apaljsh gadinjsh :)
» Sveiki visapkārt
» Sveiki:)Es vēl bez suņuka...
» Sveiki, Olivers :)
Lapa 4 no 4