Mūsu mīluļu nedarbi
+16
Sabinella
Leila
Lily
Māriņa
sirsninja
_Agnese_
Silkite
Eliina
Sanita
Ruby
Elīna
lilucis
chupinja
Lindita
Ronija
Dream
20 posters
Lapa 5 no 9
Lapa 5 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Mūsu mīluļu nedarbi
Snifs, mazais palaidnieks! :D
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Aha - šādos gadījumos es viņu saucu par "Mazo lielo žurku" :albino:Elīna rakstīja:Snifs, mazais palaidnieks! :D
Siikais palaidnieks vinjsh sénalas nesaédas????? :shock:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Nē, viss prieks bija rāvējslēdzēja sagraušanā un izplēšanā...kaut gan mājās nebijju, bet nelikās, ka bija saēdies, jo nekas par to neliecināja.Silkite rakstīja:Siikais palaidnieks vinjsh sénalas nesaédas????? :shock:
Lindita rakstīja:Nē, viss prieks bija rāvējslēdzēja sagraušanā un izplēšanā...kaut gan mājās nebijju, bet nelikās, ka bija saēdies, jo nekas par to neliecināja.Silkite rakstīja:Siikais palaidnieks vinjsh sénalas nesaédas????? :shock:
nu tagad vien atliek pirkt jaunu spilvenu un no Snifa turét pa gabalu mosh vinjam arii nopirkt spilventinju :D
Silkite- Estimable
ņemot vērā Snifa ziņkārību kaut ko no viņa turēt pa gabalu ir diezgan grūti... :scratch:Silkite rakstīja:Lindita rakstīja:Nē, viss prieks bija rāvējslēdzēja sagraušanā un izplēšanā...kaut gan mājās nebijju, bet nelikās, ka bija saēdies, jo nekas par to neliecināja.Silkite rakstīja:Siikais palaidnieks vinjsh sénalas nesaédas????? :shock:
nu tagad vien atliek pirkt jaunu spilvenu un no Snifa turét pa gabalu mosh vinjam arii nopirkt spilventinju :D
_Agnese_- Prospect
- Number of posts : 54
Ko siikà kàrumniece éd?? :D
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ko siikà kàrumniece éd?? :D
Brokastu omleti. :)
_Agnese_- Prospect
_Agnese_ rakstīja:Silkite rakstīja:Ko siikà kàrumniece éd?? :D
ok :D kàrumniece tagad biezhi vaktés galdu,vai kas atkal nav palicis neapésts
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:_Agnese_ rakstīja:Silkite rakstīja:Ko siikà kàrumniece éd?? :D
Jaaaa!!!!
Vienu dienu atkal palika uz galda eediens... Visi pa istabu, skatos Fifka taa klusinjaam izmanaas no istabas, nu es klusinjaam pakalj, Fifa uz virtuvi un uz kreesla virsuu un ar kjepaam priekshaajaam uz galda, tajaa briidii es ieeju virtuvee, vinja uz mani skataas, uz shkjiivi, uz mani uz shkjiivi... nevar saprast ko dariit, tad peekshnji ar purnu shkjiivii, sagraabj pilnu aiz vaigiem un metas prom... :D Zin, jau ka taapat tiks salamaata, ka pie galda liida, tad jau vismaz, lai lamaa, kad pashai pilna mute galjas, nevis tukshaa buus riskeejusi liist pie galda :D
_Agnese_- Prospect
_Agnese_ rakstīja:Silkite rakstīja:_Agnese_ rakstīja:Silkite rakstīja:Ko siikà kàrumniece éd?? :D
Jaaaa!!!!
Vienu dienu atkal palika uz galda eediens... Visi pa istabu, skatos Fifka taa klusinjaam izmanaas no istabas, nu es klusinjaam pakalj, Fifa uz virtuvi un uz kreesla virsuu un ar kjepaam priekshaajaam uz galda, tajaa briidii es ieeju virtuvee, vinja uz mani skataas, uz shkjiivi, uz mani uz shkjiivi... nevar saprast ko dariit, tad peekshnji ar purnu shkjiivii, sagraabj pilnu aiz vaigiem un metas prom... :D Zin, jau ka taapat tiks salamaata, ka pie galda liida, tad jau vismaz, lai lamaa, kad pashai pilna mute galjas, nevis tukshaa buus riskeejusi liist pie galda :D
pàrsmejos :D nu jà,labak tik salamàtai ar pilnu vederinju, ne kà ar tukshu
Silkite- Estimable
Super palaidnieki!!! Bet par to jau mees vinjus veel vairaak iemiilam,vai ne???
Tur kur beerni - tur visizdeviigaak - un ja veel mazinji - mmmmmm - visaadus kaarumus pa zemi var salasiities - kad beebiishi atnaak ciemos!!!
Pepe ar shitaadus pigorus taisa - kad deels ber sev brokastu paarslas bljodaa - protams ka Pepe seezh apakshaa un gaida kad kas kritiis!!! Un ja sagaida - tad nesaas ko kaajas nes uz guljamistabu zem gultas :D Ja nokjeru pusceljaa - tad fiksi fiksi sagrauzh un norij :D Bet tas skatiens - "ko tu gribeeji???" :D :D :D
Tur kur beerni - tur visizdeviigaak - un ja veel mazinji - mmmmmm - visaadus kaarumus pa zemi var salasiities - kad beebiishi atnaak ciemos!!!
Pepe ar shitaadus pigorus taisa - kad deels ber sev brokastu paarslas bljodaa - protams ka Pepe seezh apakshaa un gaida kad kas kritiis!!! Un ja sagaida - tad nesaas ko kaajas nes uz guljamistabu zem gultas :D Ja nokjeru pusceljaa - tad fiksi fiksi sagrauzh un norij :D Bet tas skatiens - "ko tu gribeeji???" :D :D :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Maneejaa pat kameer telewizoru skatos domaa,ka es neredzu un meegjina eest no mana shkjiiwja A,bet zagle winja ir profesionaala :DRuby rakstīja:Super palaidnieki!!! Bet par to jau mees vinjus veel vairaak iemiilam,vai ne???
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
es ar katru dienu ar vien vairak parliecinos ka visiem mums ir viena problema suni zog edienu un piestrada par puteklusuceju :lol:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ja jau tu liec bildes un raksti, tad noprotu, ka kompiits nav smagi cietis:)))))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ja jau tu liec bildes un raksti, tad noprotu, ka kompiits nav smagi cietis:)))))
Protams, ka tas nav mans, bet drauga kompītis - kā likums :(
Pogas ir ārā, bet pārbaudīju, ka visas strādā, tikai vajadzēs jaunas salikt - uz remontu :pale:
Ak kungs:)))))) :aa: :respect: tas tik ir nedarbs.....njaa arii mans paliek uz gultas valjaa, bet veel nav nevienam interese neko taadu nodariit, tik paraksta drusku :lol2:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
:shock: :shock: :shock: Tas tik ir kaut kas!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Mana reakcija bija tieši tāda :aa: :aa: :aa:
Labākais tas, ka pirms tam neāda interese vispār netika izrādīta, kaut gan vakariem sēžam pie kompīša blakus...
Labākais tas, ka pirms tam neāda interese vispār netika izrādīta, kaut gan vakariem sēžam pie kompīša blakus...
Ooooooooooo kas pa palaidnieku vinjsh ar zobiem vai ar kjepinjàm to paveica? :suspect:
Silkite- Estimable
Lapa 5 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Mūsu mīluļu dzimšanas dienu kalendārs.
» Lielaa sunja mazie nedarbi:D
» Mīluļu bērnība!
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» Lielaa sunja mazie nedarbi:D
» Mīluļu bērnība!
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
Lapa 5 no 9