Mūsu mīluļu nedarbi
+16
Sabinella
Leila
Lily
Māriņa
sirsninja
_Agnese_
Silkite
Eliina
Sanita
Ruby
Elīna
lilucis
chupinja
Lindita
Ronija
Dream
20 posters
Lapa 3 no 9
Lapa 3 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Mūsu mīluļu nedarbi
lilucis rakstīja:Nu vismaz pagaidām mēs esam mācējuši sarunāt, ka tās tapetes liekam mierā un daram citas lietas. :)
Aga - pleesham visu paarejo?? Vinjam gan ta zelta dziive:))))))))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Nu vismaz pagaidām mēs esam mācējuši sarunāt, ka tās tapetes liekam mierā un daram citas lietas. :)
Nu visu nē...nu piemēram to sedziņu, arī gultiņas drīkst plucināt... nu vairāk gan neko... Ar čību ar dabūja pa dupsi un tāpat kā Čiepai pietika ar vienu reizi, lai pēc tam liktos mierā... Vienīgi vēl šausmīgi dikti patīk brāļa zeķītes(nu un tieši brāļa), no tām vēl neesam atradinājušies... :lol:
lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Nu vismaz pagaidām mēs esam mācējuši sarunāt, ka tās tapetes liekam mierā un daram citas lietas. :)
Nu visu nē...nu piemēram to sedziņu, arī gultiņas drīkst plucināt... nu vairāk gan neko... Ar čību ar dabūja pa dupsi un tāpat kā Čiepai pietika ar vienu reizi, lai pēc tam liktos mierā... Vienīgi vēl šausmīgi dikti patīk brāļa zeķītes(nu un tieši brāļa), no tām vēl neesam atradinājušies... :lol:
Varbuut braalim iipashaa smarzha??
Kaut gan maneejai arii piemiit zekju fetish:)) Ja tiek pie taam , tad noteikti stiepj uz gultu, bet nepleesh:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:
Kaut gan maneejai arii piemiit zekju fetish:)) Ja tiek pie taam , tad noteikti stiepj uz gultu, bet nepleesh:))
Nu nē, viņam vienkārši ieradums zeķes nomest zemē pie gultas :lol2:
lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:
Nu nē, viņam vienkārši ieradums zeķes nomest zemē pie gultas :lol2:
Nu ta jau pats vainiiga :D
Ronija- Moderator
It kā jau jā, bet nu bik jau jāpamāca, ka arī uz grīdas pamestas zeķītes nedrīkst plēst :D
nekaa nebija, uz griidas nomestas mantas var plucinaat un pleest un jaaudzina ir nevis sunjuks, bet gan nometeejs :p nu vismaz muusu maajaa taada kaartiiba valda, jo biezhi vien beerniem shis tas sapleests, sagrauzts un tad asaras pagaisu ... a mans teksts ir vienkaarsh - sorry, pashi vainiigi, juus mani neklausat, tad vismaz sunji juus izaudzinaas tas pac ar zekjeem, kuras maajas ruukjiitis izmeetaajis pa visu maaju un meegjinaajis sasleept shur un tur :Dlilucis rakstīja:It kā jau jā, bet nu bik jau jāpamāca, ka arī uz grīdas pamestas zeķītes nedrīkst plēst :D
buus veel jaatgaadina par taam tapeteemlilucis rakstīja:Nu jā, tev takš ir ar ko lepoties...un ūpīšam ar :D
Dream rakstīja:buus veel jaatgaadina par taam tapeteemlilucis rakstīja:Nu jā, tev takš ir ar ko lepoties...un ūpīšam ar :D
Labāk nē
lilucis rakstīja:Dream rakstīja:buus veel jaatgaadina par taam tapeteemlilucis rakstīja:Nu jā, tev takš ir ar ko lepoties...un ūpīšam ar :D
Labāk nē
Gan pats atcereesies
Ronija- Moderator
es jau neko ... gan jau oris pratiisies ;)lilucis rakstīja:Dream rakstīja:buus veel jaatgaadina par taam tapeteemlilucis rakstīja:Nu jā, tev takš ir ar ko lepoties...un ūpīšam ar :D
Labāk nē
Oi nupat nosmeejos nepajokam :D Oris visaadi meegjina manu viirinju izprovoceet ... ta mobiilo telefonu panjem aiz laadeetaaja vada un aizstiepj, ka grab visa maaja ... logjiski viirinjsh breekdams metaas pakalj - a oris muuk :D
peec briizha, kad jau viss it kaa norimst shamaa aiziet pie vinja ljoooti neuzkriitoshi - nosper vienu darba lapu - aizlaizhas gabalinju taalaak - apseezhas un skataas, kaada reakcija buus ... logjiski atkal taa pati skrieshana i breekaashana :lol: un taa visu laiku
Dream rakstīja:es jau neko ... gan jau oris pratiisies ;)lilucis rakstīja:Dream rakstīja:buus veel jaatgaadina par taam tapeteemlilucis rakstīja:Nu jā, tev takš ir ar ko lepoties...un ūpīšam ar :D
Labāk nē
Oi nupat nosmeejos nepajokam :D Oris visaadi meegjina manu viirinju izprovoceet ... ta mobiilo telefonu panjem aiz laadeetaaja vada un aizstiepj, ka grab visa maaja ... logjiski viirinjsh breekdams metaas pakalj - a oris muuk :D
peec briizha, kad jau viss it kaa norimst shamaa aiziet pie vinja ljoooti neuzkriitoshi - nosper vienu darba lapu - aizlaizhas gabalinju taalaak - apseezhas un skataas, kaada reakcija buus ... logjiski atkal taa pati skrieshana i breekaashana :lol: un taa visu laiku
Khi khi khi, mazais zhuljiks:)))))
Ronija- Moderator
Dream rakstīja:es jau neko ... gan jau oris pratiisies ;)lilucis rakstīja:Dream rakstīja:buus veel jaatgaadina par taam tapeteemlilucis rakstīja:Nu jā, tev takš ir ar ko lepoties...un ūpīšam ar :D
Labāk nē
Njā, ir nu gan gudriniece...māk sev pievērst vīrišķa uzmanību :lol2:
[quote="lilucis"]
es jau par to pashu ... seedu i liidz asaraam sasmeejusies, tachu veciitis niknojas i ruuc i shnjaac ... i uz sunjiem i uz mani ka nemaaku vinjus izmaaciit pie kaartiibas :D bet ko tad es, es jau neko ... neko jau nevar padariit, ka vinjas to savu viirieti dievina un visaadi aplido :DDream rakstīja:Njā, ir nu gan gudriniece...māk sev pievērst vīrišķa uzmanību :lol2:
[quote="Dream"]
wot wot...un vispār, kā uz tādu mīļu feinsunīti var šņākt un dusmoties...tu pasaki ka tā nedrīkst
lilucis rakstīja:es jau par to pashu ... seedu i liidz asaraam sasmeejusies, tachu veciitis niknojas i ruuc i shnjaac ... i uz sunjiem i uz mani ka nemaaku vinjus izmaaciit pie kaartiibas :D bet ko tad es, es jau neko ... neko jau nevar padariit, ka vinjas to savu viirieti dievina un visaadi aplido :DDream rakstīja:Njā, ir nu gan gudriniece...māk sev pievērst vīrišķa uzmanību :lol2:
wot wot...un vispār, kā uz tādu mīļu feinsunīti var šņākt un dusmoties...tu pasaki ka tā nedrīkst
[quote="Dream"]
Nekad tiem viirieshiem nav labi:(( Shitaada uzmaniiba, bet i noveerteet nemaak:(
lilucis rakstīja:es jau par to pashu ... seedu i liidz asaraam sasmeejusies, tachu veciitis niknojas i ruuc i shnjaac ... i uz sunjiem i uz mani ka nemaaku vinjus izmaaciit pie kaartiibas :D bet ko tad es, es jau neko ... neko jau nevar padariit, ka vinjas to savu viirieti dievina un visaadi aplido :DDream rakstīja:Njā, ir nu gan gudriniece...māk sev pievērst vīrišķa uzmanību :lol2:
Nekad tiem viirieshiem nav labi:(( Shitaada uzmaniiba, bet i noveerteet nemaak:(
Ronija- Moderator
[quote="Ronija"]
aga saka ka ar sievieteem esot kaa ar biteem ... ar tiem viirishkjiem taapat ... nekaa nevar saprast - aplido - nav labi, neliekas ne zinis, pavisam nav labi :DDream rakstīja:lilucis rakstīja:es jau par to pashu ... seedu i liidz asaraam sasmeejusies, tachu veciitis niknojas i ruuc i shnjaac ... i uz sunjiem i uz mani ka nemaaku vinjus izmaaciit pie kaartiibas :D bet ko tad es, es jau neko ... neko jau nevar padariit, ka vinjas to savu viirieti dievina un visaadi aplido :DDream rakstīja:Njā, ir nu gan gudriniece...māk sev pievērst vīrišķa uzmanību :lol2:
Ronija- Moderator
AArpraats kaadi pigori :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 3 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Mūsu mīluļu dzimšanas dienu kalendārs.
» Lielaa sunja mazie nedarbi:D
» Mīluļu bērnība!
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» Lielaa sunja mazie nedarbi:D
» Mīluļu bērnība!
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
Lapa 3 no 9