Mūsu mīluļu nedarbi
+16
Sabinella
Leila
Lily
Māriņa
sirsninja
_Agnese_
Silkite
Eliina
Sanita
Ruby
Elīna
lilucis
chupinja
Lindita
Ronija
Dream
20 posters
Lapa 9 no 9
Lapa 9 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Mūsu mīluļu nedarbi
Njaa cik paziistami
Bet darbinsh kaartiigi padariits skatos
Bet darbinsh kaartiigi padariits skatos
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
O jaa... Tam visam veel klaat naak arii nopleesta tapete un nozagtaas zekjes :D
Vivīte parasti tā izplucina savas mīkstās mantiņas un mēdz arī zagt manām meitenēm mantiņas mīkstās, tāpēc tās tagad saliktas plaukstos tā, ka Vivīte nevar dabūt, citādi deguns nost un manta = Vivītes īpašums!!!!!!
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
hehe baigie malachi :) man kaut kaa ljoooti paziistams skats!!! pietruukst veel sadriskaatu pampeeru paliekas
kads skatiens mazajiem palaidniem :D
o jaa Dream sadriskats pammpers, ja manejie ta darija es liku aviizes,tas lai pluuka zel pammperu
o jaa Dream sadriskats pammpers, ja manejie ta darija es liku aviizes,tas lai pluuka zel pammperu
Labais,dazhiem bija jautri
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Skatījos sastrādātos nedarbus un ieraudzīju, ka taviem suņiem ir tāds dzeltens tārpiņš!! Negantā mantu dīrātāja Pece tārpiņam pirmajā minūtē jau izrāva aci, tad sekoja nākamā un tad pārplēsa tārpam dubengalu vai astes galu, kā nu labāk patīk!! Mantiņa bija neglābjami sadīrāta jau tajā pašā vakarā!!
Starpcitu!! Elīn, tev bez Čestera un vācu aitu suņa ir vēl divi tojiņi? Es vienu brīdi te nerādījos, tāpēc esmu nelielā izsamisumā!!
Starpcitu!! Elīn, tev bez Čestera un vācu aitu suņa ir vēl divi tojiņi? Es vienu brīdi te nerādījos, tāpēc esmu nelielā izsamisumā!!
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Ko vinji tur ir izplosiijushi?? Kaadu mantinju?? Skats vienkaarshi burviigs un veel visi sasleepushies :D
Nu un kaa ir kad chetrus atstaaj maajaas vienus?? Cik ilgi vinji palika???
Nu un kaa ir kad chetrus atstaaj maajaas vienus?? Cik ilgi vinji palika???
Ruby- Estimable
kristucis1 rakstīja:
Nē, nē, man ir 2 tojiņi, VAS ir laukos- māsai. Tagad pie manis bija arī draudzenes 2 tojiņi, manas Fēbes mamma un pusmāsa.
Ruby, nu viņi man bija 2 dienas, abas dienas vieni palika pa 6-7h. Pirmajā dienā gan nedarbi nebija!
Un saplēsa viņi mājai spilvenu- robu izplēsa.
Un izvest ārā 4 suņus nemaz nav tik sarežģīti!!!!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Tieshaam bija viegli staigaat??? Cik juus ilgi staigaajaat?? Pie pavadinjaam visi ??
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Tieshaam bija viegli staigaat??? Cik juus ilgi staigaajaat?? Pie pavadinjaam visi ??
Prātīgie melnie suņi bez pavadām, mazie brūnie pavadās, nebija ilgi- 10 min.apmēram!!! :) Nu, man arī vasarā bija 3 suņi 2 nedēļas, nekas traks nebija, tad pat uz mežu gandrīz katru dienu uz kādu 1-1,5h gājām.
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
oho forshi ka var palaist bez pavadinjaam, es saveejaas ljoooti reti laizhu ja nu vieniigi pa futbollaukumu, kur iela ir aiz augsta zhoga :)
Un mezhos mums ir briezhi un stirpnas, negribaas kaut kaa "saskrieties" ar vinjiem,padomaas veel ka "peles" :D
Un mezhos mums ir briezhi un stirpnas, negribaas kaut kaa "saskrieties" ar vinjiem,padomaas veel ka "peles" :D
Ruby- Estimable
Lapa 9 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Mūsu mīluļu dzimšanas dienu kalendārs.
» Lielaa sunja mazie nedarbi:D
» Mīluļu bērnība!
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» Lielaa sunja mazie nedarbi:D
» Mīluļu bērnība!
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
Lapa 9 no 9