Mūsu mīluļu nedarbi
+16
Sabinella
Leila
Lily
Māriņa
sirsninja
_Agnese_
Silkite
Eliina
Sanita
Ruby
Elīna
lilucis
chupinja
Lindita
Ronija
Dream
20 posters
Lapa 6 no 9
Lapa 6 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Mūsu mīluļu nedarbi
Nav ne jausmas, bet domāju, ka ar ķepām izkasīja, bet O un Backspase ar zobiem sagrauza, C un Z un D atradu segā....Silkite rakstīja:Ooooooooooo kas pa palaidnieku vinjsh ar zobiem vai ar kjepinjàm to paveica? :suspect:
Lindita rakstīja:Mana reakcija bija tieši tāda :aa: :aa: :aa:
Labākais tas, ka pirms tam neāda interese vispār netika izrādīta, kaut gan vakariem sēžam pie kompīša blakus...
Nu, Snifucis šoreiz gribēja pasēdēt viens un padarboties!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Lindita rakstīja:Nav ne jausmas, bet domāju, ka ar ķepām izkasīja, bet O un Backspase ar zobiem sagrauza, C un Z un D atradu segā....Silkite rakstīja:Ooooooooooo kas pa palaidnieku vinjsh ar zobiem vai ar kjepinjàm to paveica? :suspect:
traki gan,no malas skatoties protams smiekliigi,Snifs dabuja pa kaklu par to ??? :shock:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:Lindita rakstīja:Nav ne jausmas, bet domāju, ka ar ķepām izkasīja, bet O un Backspase ar zobiem sagrauza, C un Z un D atradu segā....Silkite rakstīja:Ooooooooooo kas pa palaidnieku vinjsh ar zobiem vai ar kjepinjàm to paveica? :suspect:
traki gan,no malas skatoties protams smiekliigi,Snifs dabuja pa kaklu par to ??? :shock:
Protams, kad ieraudzīju jau , tad pēc manas sejas izteiksmes Snifs nolaida ausis, dabūja pa dupsi un stundu atsēdēja savā vietā, čīkstēja un pīkstēja. Tag ļauts viņam ārā iziet, bet nu tāds ļoti kārtīgs puisītis man ir. Un datoram netuvojas.
oho kaads te ir dikti labi pastraadajis :D stapr citu man arii vienreiz viena podzina izkrita, Shanele ar nagu aizkera, bet paldies Dievam izdevas ielkt atpakal
Snifinam laikam dikti majas vienam nepatik palik
Eliina rakstīja:oho kaads te ir dikti labi pastraadajis :D stapr citu man arii vienreiz viena podzina izkrita, Shanele ar nagu aizkera, bet paldies Dievam izdevas ielkt atpakal
Laikam iekarsa lv.uniteddogs.lv chekojot :doggy:
Nu skatos ka pamatigi puisis bija iekarsis :(
Ak shausmas - un es ar atstaaju citreiz Pepiju gultaa ar laptopu - citreiz vinja uz vinja gulj - jo siltums naak :D (nu bet tas nav ilgi )
Bet ko shitaadu gan nebiju iedomaajusies - vienmeer baidiijos ka tik neizdomaa peljkjiiti uztaisiit - kaa jau te vienaa bildee pirms tam bija :D :D
Ak shausmas - un es ar atstaaju citreiz Pepiju gultaa ar laptopu - citreiz vinja uz vinja gulj - jo siltums naak :D (nu bet tas nav ilgi )
Bet ko shitaadu gan nebiju iedomaajusies - vienmeer baidiijos ka tik neizdomaa peljkjiiti uztaisiit - kaa jau te vienaa bildee pirms tam bija :D :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ak mazà palaidniece kà vinja uzkàpa???? starp citu tà sekcija vinjai piestàv,nu vismaz kràsas zinjà
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ak mazà palaidniece kà vinja uzkàpa???? starp citu tà sekcija vinjai piestàv,nu vismaz kràsas zinjà
uzleca uz kastpeem kas ir pa labi un talak jau uz sekcijas
Eliina rakstīja:Silkite rakstīja:Ak mazà palaidniece kà vinja uzkàpa???? starp citu tà sekcija vinjai piestàv,nu vismaz kràsas zinjà
uzleca uz kastpeem kas ir pa labi un talak jau uz sekcijas
arii jauki
Silkite- Estimable
Tur augshaa noteikti viss bija interesantaaks kaa uz zemes!!!
Ruby- Estimable
Bildes nav,bet es esmu tā šokēta,ka pilnīgi raudāt gribas.Mana mazā sunene sagrauza manam ādas zābakam purngalu,tagad tur tāds caurums,domāju,ka salabot vinju nevar,būs vien jāmet ārā.Tas ir kaut kāds ārprāts,par vienu zābaku pāri mazāk. :( :sad:
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Leila rakstīja:Bildes nav,bet es esmu tā šokēta,ka pilnīgi raudāt gribas.Mana mazā sunene sagrauza manam ādas zābakam purngalu,tagad tur tāds caurums,domāju,ka salabot vinju nevar,būs vien jāmet ārā.Tas ir kaut kāds ārprāts,par vienu zābaku pāri mazāk. :( :sad:
vai cik zhél .tagad buus jaliek zàbaki un kurpes kur augtàk :roll: es savam jau no pirmàs dienas iemàciju ka kurpém tuvoties ir aizliegts(jo es dievinu kurpes un tàdelj man ir tà nedaudz ) .driiz buus silts laiks varési kurpes nésàt un to zàbaku mest arà
Silkite- Estimable
lora maza palaidne
Shanele man ari pirms paris dienam sastraadaja nedarbu :| apeda manas sviestmaizes kuras nepaspeju skrienot uz skolu apest, atnacu majas un viss siers bija nograusts un sviest no maizes izgrausts , maizi man atstaaja
Shanele man ari pirms paris dienam sastraadaja nedarbu :| apeda manas sviestmaizes kuras nepaspeju skrienot uz skolu apest, atnacu majas un viss siers bija nograusts un sviest no maizes izgrausts , maizi man atstaaja
Laikam kkāds nedarbu laiks - Snifs izgrauza stūri kartona kastei un izvilka paciņu, atplēsa un uzēda končas, apēda ar kādas 4 žurcis!
Lindita rakstīja:Laikam kkāds nedarbu laiks - Snifs izgrauza stūri kartona kastei un izvilka paciņu, atplēsa un uzēda končas, apēda ar kādas 4 žurcis!
un kà Snifs juutàs pec konfekshu éshanas??? :suspect:
Silkite- Estimable
Ak juus nabadziites:( jaa kurpes un zaabaki man arii buutu tragjeedija ja kaut kas taads notiktos!!! ) IIsti nezinu tam izskaidrojumu - bet manaam meiteneem nekad nav intereseejushas kurpes vai zaabaki - nu nezinu - pat nav bijushi meegjinaajumi to dariit. It kaa viss staav vinjaam pieejamaas vietaas - bet nekaa!!! Vieniigais Lurdesa shad tad chiibas paplucina - bet negrauzh.
Triis lietas ko Pepija gan maza buudama man sagrauza - telefona laadeetaaju , interneta vadu un manas brilles :sad: bet esmu to jau paardziivojusi!!!
Triis lietas ko Pepija gan maza buudama man sagrauza - telefona laadeetaaju , interneta vadu un manas brilles :sad: bet esmu to jau paardziivojusi!!!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ak juus nabadziites:( jaa kurpes un zaabaki man arii buutu tragjeedija ja kaut kas taads notiktos!!! ) IIsti nezinu tam izskaidrojumu - bet manaam meiteneem nekad nav intereseejushas kurpes vai zaabaki - nu nezinu - pat nav bijushi meegjinaajumi to dariit. It kaa viss staav vinjaam pieejamaas vietaas - bet nekaa!!! Vieniigais Lurdesa shad tad chiibas paplucina - bet negrauzh.
ja nemaldos tad brilles bija viss dàrgàkais nedarbs?!!! :scratch:
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Lindita rakstīja:Laikam kkāds nedarbu laiks - Snifs izgrauza stūri kartona kastei un izvilka paciņu, atplēsa un uzēda končas, apēda ar kādas 4 žurcis!
Kakucis bija ar tādu zilu nokrāsu (tās bija M&m), bet tā, paldies Dievam, nekas cits!
Lindita rakstīja:Silkite rakstīja:Lindita rakstīja:Laikam kkāds nedarbu laiks - Snifs izgrauza stūri kartona kastei un izvilka paciņu, atplēsa un uzēda končas, apēda ar kādas 4 žurcis!
Kakucis bija ar tādu zilu nokrāsu (tās bija M&m), bet tā, paldies Dievam, nekas cits!
tad jau labi ka tik kaku kràsa cieta :D
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:
ja nemaldos tad brilles bija viss dàrgàkais nedarbs?!!! :scratch:
aha.......bet nu ir paardziivots
Ruby- Estimable
Lindita rakstīja:Laikam kkāds nedarbu laiks - Snifs izgrauza stūri kartona kastei un izvilka paciņu, atplēsa un uzēda končas, apēda ar kādas 4 žurcis!
Trakums !!! Labi ka tikai chetras :D Nabadzinjam laikam vairaak negaaja iekshaa vai nu kaads iztrauceeja ???
Ruby- Estimable
Nekad nebiju iedomājusies,ka tāds mazs suns,var tik lielus nedarbus izdarīt. :x :lol:
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Lapa 6 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Mūsu mīluļu dzimšanas dienu kalendārs.
» Lielaa sunja mazie nedarbi:D
» Mīluļu bērnība!
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» Lielaa sunja mazie nedarbi:D
» Mīluļu bērnība!
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
Lapa 6 no 9