Mūsu mīluļu nedarbi
+16
Sabinella
Leila
Lily
Māriņa
sirsninja
_Agnese_
Silkite
Eliina
Sanita
Ruby
Elīna
lilucis
chupinja
Lindita
Ronija
Dream
20 posters
Lapa 2 no 9
Lapa 2 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Mūsu mīluļu nedarbi
Ta jau viss veel priekshaa :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
eh ,Dream nu nee es vairs nelaizhu no siksninbjas ,man pietika to paardziivojumu,un atkal riskeet,nu nnez toreiz jau ar viens moments un shiis.Dream rakstīja:chupinja rakstīja:aha,ne pa tojiem,bet mans reiz taksis taa apskaadeeja koka stenderi,ka naacaas vnk nomainiit.
bet Chupinja laikam bijusi paraugmeitene laikam,neko taadu neatminu,ja neskaita paaris reizes,kad vinja meegjinaaja man piedziit sirdstrieku un pazust uz pusdienu no maajaam.
njaaa, tragjiski gan :( cerams ka princese tava guva maaciibu un ir labojusies ;)
a es šodien izbaudiiju paarlaimes briizhus par to, ka mans suuri gruutais audzinaashanas darbs ar nepaklausiigo kashkjiigo puisi ir vainagojies panaakumiem :) Izgaajaam laukaa bez pavadas, briivsolii vinjsh skraideleeja, ieraudziija kaiminju suni un aizriidamies metaas tam virsuu kost ... pietika ar diviem vaardu ka shamais nobremzeeja un zobinjus klabinaadams un purpinaadams naca atpakalj :lol: vareeja redzeet ka vinjsh ir ljoooti neapmierinaats, bet tomeer neuzdroshinaajaas mani neklausiit :) un taa visas pastaigas garumaa... neaprakstaama ir sajuuta ka no taada monstra tomeer izdevaas ieguut paklausiibu
/wot palieliijos bishkjinj / :oops:
chupinja- Prospect
- Number of posts : 74
Dzīvesvieta : DK.
Viņa vienkārši gaida kad Ufītis brauks palīgā pabeigt remontdarbusDream rakstīja:veel ne ... :DRonija rakstīja:Dream rakstīja:a skatiens liecina par to ka vēl jāpiestrādā :lol:Ronija rakstīja:Tas skatiens :party:
Vai pabeidza??:D
wot wot, tieši tā ;) Orim vienam vienkārši idejas jau aptrūkušās :Dlilucis rakstīja:Viņa vienkārši gaida kad Ufītis brauks palīgā pabeigt remontdarbus
Aha, zin kādi tik ieteikumi būs no ūpīša, jo šeit viņš tā nevar izvērsties remontu veicot...tagad droši ka viskādas idejas viņa galviņā saradušās :D
Gaidam ciemos vispār ja kas :jump2: :party:lilucis rakstīja:Aha, zin kādi tik ieteikumi būs no ūpīša, jo šeit viņš tā nevar izvērsties remontu veicot...tagad droši ka viskādas idejas viņa galviņā saradušās :D
Jā jā, man vispirms kāda štāte ūpīšam jāsagatavo, šitik aukstā bail mazo knēveli apsaldēt...
eu nu beidz, jums tak bija smuks dzjemperiitis, kas tam vainas?lilucis rakstīja:Jā jā, man vispirms kāda štāte ūpīšam jāsagatavo, šitik aukstā bail mazo knēveli apsaldēt...
Tas ir Čiepas un stipri ūpīšam par lielu. Bet mums jau praktiski ir gatavs jaunais, tik līdz veicim jāaizskrien jāiepērk šis tas, tā ka brauksim vien pie jums nedarbos ;)
eu nu super, tu tak esi chakla ;) shkjiet ka man taa adiijumu graamata buus jauzdaavina tev ... un kaads lielum liels maiss ar dziju piedevaam :oops:lilucis rakstīja:Tas ir Čiepas un stipri ūpīšam par lielu. Bet mums jau praktiski ir gatavs jaunais, tik līdz veicim jāaizskrien jāiepērk šis tas, tā ka brauksim vien pie jums nedarbos ;)
Nu nē, nevajag mani tā slavēt...es vienkārši izdomāju visu ko, kas man būtu jāizdara, lai būtu priekš pašas iemesls, kāpēc es nemācos :party:Dream rakstīja:eu nu super, tu tak esi chakla ;) shkjiet ka man taa adiijumu graamata buus jauzdaavina tev ... un kaads lielum liels maiss ar dziju piedevaam :oops:lilucis rakstīja:Tas ir Čiepas un stipri ūpīšam par lielu. Bet mums jau praktiski ir gatavs jaunais, tik līdz veicim jāaizskrien jāiepērk šis tas, tā ka brauksim vien pie jums nedarbos ;)
:lol: :lol: :lol: oi sasmeejos, klau gribi veeel ljooooooti ilgi netikt pie maaciibaam .... man gimeniite liela, taa kaa darbinjus vareetu tev paliidzeet atrast ljooooti daudz :lol2:lilucis rakstīja:Nu nē, nevajag mani tā slavēt...es vienkārši izdomāju visu ko, kas man būtu jāizdara, lai būtu priekš pašas iemesls, kāpēc es nemācos :party:
Ronija- Moderator
Nu vienīgi, šis ir tāds daļēji atļautais nedarbs...es tikai nedomāju, ka viņš to segu šitā saplucinās... Viņiem abiem ir atļauts plucināt tieši šo segu un gultiņas, tad sevišķi neprasās uz citiem nedarbiem... :D
lilucis rakstīja:Nu vienīgi, šis ir tāds daļēji atļautais nedarbs...es tikai nedomāju, ka viņš to segu šitā saplucinās... Viņiem abiem ir atļauts plucināt tieši šo segu un gultiņas, tad sevišķi neprasās uz citiem nedarbiem... :D
Tu gan laba mamma, bet man jau domaat, ja ljausi shito , tad pleesiis visu paareejo arii
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Nu vienīgi, šis ir tāds daļēji atļautais nedarbs...es tikai nedomāju, ka viņš to segu šitā saplucinās... Viņiem abiem ir atļauts plucināt tieši šo segu un gultiņas, tad sevišķi neprasās uz citiem nedarbiem... :D
Tu gan laba mamma, bet man jau domaat, ja ljausi shito , tad pleesiis visu paareejo arii
Čiepai šitas palīdzēja, viņa savu gultu plucināja līdz spēku izsīkumam un neko citu gan nē... Nebija jau spēka... Un ūpīts ar ja redzu, ka grib nedarbus darīt, tad es viņu tā nemanāmi uz šitādiem atļautajiem uzvedinu un ar laiku saprata, ko drīkst un ko nē... Nu tiesa gan mums jau viss vēl priekšā, bet pagaidām, nav laika bijis pat pie tapetēm pieķerties :lol:
lilucis rakstīja:
Čiepai šitas palīdzēja, viņa savu gultu plucināja līdz spēku izsīkumam un neko citu gan nē... Nebija jau spēka... Un ūpīts ar ja redzu, ka grib nedarbus darīt, tad es viņu tā nemanāmi uz šitādiem atļautajiem uzvedinu un ar laiku saprata, ko drīkst un ko nē... Nu tiesa gan mums jau viss vēl priekšā, bet pagaidām, nav laika bijis pat pie tapetēm pieķerties :lol:
Ak laimiigaas tapetes :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:
:lol: :lol: :lol:
lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:
Gan jau arii vinju kaarta pienaaks :bom: :eat:
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:
Gan jau arii vinju kaarta pienaaks :bom: :eat:
Ūpīts ir īsts mīlulītis, viņš tā nedarīs...
lilucis rakstīja:
Ūpīts ir īsts mīlulītis, viņš tā nedarīs...
Kaa ta:)) Tu tikai taa domaa, ka nedariis, bet o , ka miilulis, nemaz neshaubos:)) Savaadaak buut nemaz nevar:)
Ronija- Moderator
Nu vismaz pagaidām mēs esam mācējuši sarunāt, ka tās tapetes liekam mierā un daram citas lietas. :)
Lapa 2 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Mūsu mīluļu dzimšanas dienu kalendārs.
» Lielaa sunja mazie nedarbi:D
» Mīluļu bērnība!
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» Lielaa sunja mazie nedarbi:D
» Mīluļu bērnība!
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
Lapa 2 no 9