Mūsu mīluļu nedarbi
+16
Sabinella
Leila
Lily
Māriņa
sirsninja
_Agnese_
Silkite
Eliina
Sanita
Ruby
Elīna
lilucis
chupinja
Lindita
Ronija
Dream
20 posters
Lapa 8 no 9
Lapa 8 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
Re: Mūsu mīluļu nedarbi
:lol:
maneja uzlec uz kresla un tad uz galda. tagad katru riitu kad es eju uz vannas istabu vina taisana cela uz virtuvi
maneja uzlec uz kresla un tad uz galda. tagad katru riitu kad es eju uz vannas istabu vina taisana cela uz virtuvi
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Priecaajies, ka vinja mazinja:) Mums kollijbeerni ar maati kopaa visu diivaanu liidz atspereem noraava :D
P.S. Kuceenu maati, ne maneejo :D
P.S. Kuceenu maati, ne maneejo :D
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
tagad nàksies vai nu visu bàzst atpakalj un shuut ciet,vai arii pirkt jaunu diivànu siikà palaidne labi ir uzdarbojusies
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ronij - es acu priekshaa izteelojos divus kolijus "izvarojam" diivaanu liidz atspereem un veel ar tavas mammas piedaliishanos (joks un nekaa personiiga pret tavu mammu)
Apgriezaam to matraci uz otru pusi,labi ka taa vareeja. kad buus vairaak laika tad sashuushu. Jaunu diivaanu pirkt buus taa sarezhgjiitaak - taa ir divstaavu gulta, kurai pirmajaa staavaa ir nevis gulta,bet shis diivaans :D
Starpcitu bija veelviens meegjinaajums tur pashivereet! Pilniigaa mieraa - Lurdesas jaunaa nodarboshanaas!
Apgriezaam to matraci uz otru pusi,labi ka taa vareeja. kad buus vairaak laika tad sashuushu. Jaunu diivaanu pirkt buus taa sarezhgjiitaak - taa ir divstaavu gulta, kurai pirmajaa staavaa ir nevis gulta,bet shis diivaans :D
Starpcitu bija veelviens meegjinaajums tur pashivereet! Pilniigaa mieraa - Lurdesas jaunaa nodarboshanaas!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ronij - es acu priekshaa izteelojos divus kolijus "izvarojam" diivaanu liidz atspereem
Nu nebij gluzhi 2 kolliji, bet gan 4 kuceeni un vinju mamma, kopaa 5, taa, ka (ne)darbinjsh aatri gaaja uz priekshu
Ruby - megjini ar ko negarshiigu sasmeereet, bet nu taadu, no kaa plekji nepaliks, lai Lurdesinjai veel "lielaaks" prieks :Icon85:
Ronija- Moderator
Ak veseli 5 koliji :;D: Njaa es varu iedomaaties ka tas nebija vieniigais (ne)darbinsh ko vinji jums tur sastraadaaja.
Agraak draudzenei bija Vaacu doga kuciite un kad piedzima kucenei - naacaas atveeleet vinjiem veselu istabu un visas meebeles iznest aaraa :;D: jo citaadaak buutu katru dienu pa paarsteigumam!
Agraak draudzenei bija Vaacu doga kuciite un kad piedzima kucenei - naacaas atveeleet vinjiem veselu istabu un visas meebeles iznest aaraa :;D: jo citaadaak buutu katru dienu pa paarsteigumam!
Ruby- Estimable
Nu jaa, mums arii koridoraa sienas stuuri 10 cm dziljumaa nograuza, visiem kreesliem kaajas pataisiija ala bebrs grauza, paklaaju sapleesa un veel un veel un veel :D Bet vienalga tie bumbulji bija miilji:) labi, ka tikai 4 :D
Ronija- Moderator
Diemzheel pienaaca arii muusu kaarta, kaut gan briidinaajums man bija
Pievienojamies Snifa komandai - datortaarpi :lol:
Diemzheel vainiigais nav zinaams, 50% uz 50% jo Lurdesai patiik rakt pirms guleeshanas un Pepijai patiik guleet uz laptopa, bet iespeejams arii ka kopdarbs!!!
Sargiet savus datorus!!!
Pievienojamies Snifa komandai - datortaarpi :lol:
Diemzheel vainiigais nav zinaams, 50% uz 50% jo Lurdesai patiik rakt pirms guleeshanas un Pepijai patiik guleet uz laptopa, bet iespeejams arii ka kopdarbs!!!
Sargiet savus datorus!!!
Ruby- Estimable
Ruby - taapeec es savu laptopu aizveru ciet, ja taisos kaut iziet no istabas aaraa :D
Ronija- Moderator
Es vienmēr taisu ciet, kaut man liekas, ka neviens mans suns nemaz nevarētu iedomāties kautko tādu darīt bet drošības pēc... :lol: :D
Lily - apsveicu ar atgrieshanos un gjimenes pieaugumu :)
Lieta taada ka man ir aizdomas ka shii riiciiba ir milziiga greizsirdiibas leekme Pie mums ciemos ir mana maasica ar 1,5 gadu vecu meitinju un meiteens ir hiperaktiivs, mazinsh mezhoneens. Sunenes jau paaris reizhu dabuja pa pieri ar bumbaam un veel visaadiem lidojoshiem objektiem, taapeec vinju labaa es iensu vinjas istabaa un pietaisiiju durvis kaut gan aaraa vinjas vareeja tikt ja gribeeja. Bija klusums, ilgs klusums , peec tam abas atskreeja pie manis atkal. Neko nenojaushot peec kaadas stundas ieeju guljamistabaa un skatos .......
Lieta taada ka man ir aizdomas ka shii riiciiba ir milziiga greizsirdiibas leekme Pie mums ciemos ir mana maasica ar 1,5 gadu vecu meitinju un meiteens ir hiperaktiivs, mazinsh mezhoneens. Sunenes jau paaris reizhu dabuja pa pieri ar bumbaam un veel visaadiem lidojoshiem objektiem, taapeec vinju labaa es iensu vinjas istabaa un pietaisiiju durvis kaut gan aaraa vinjas vareeja tikt ja gribeeja. Bija klusums, ilgs klusums , peec tam abas atskreeja pie manis atkal. Neko nenojaushot peec kaadas stundas ieeju guljamistabaa un skatos .......
Ruby- Estimable
Ruby - tu tieshaam PIETAISIIJI durvis ?? :Icon78: Fujjj, kauns:D man likaas, ka esi liela meitene :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Ruby - tu tieshaam PIETAISIIJI durvis ?? :Icon78: Fujjj, kauns:D man likaas, ka esi liela meitene :D
tu esi nepaarspeejama
Bet viss ir kaartiibaa ar laptopu tagad - es vinju pati reanimeeju :) tikai F4 ir nedaudz cietis, bet bez vinja var iztikt !!!
Kad zvaniiju viiram tad teicu : " Klau tu atceries to bildiiti forumaa, ko tev raadiju ar to balto sunjuku kursh bija padarbojies smuki ar datoru???? "
Ruby- Estimable
jauks nedarbs,to nekad nebuutu gaidiijusi no abàm tavàm razbainiecém
Silkite- Estimable
Goda vaards es arii nee!! Ja nebuutu to spalvu uz klaviatuuras es domaatu ka tas mazais meiteens veeja aatrumaa ieskreejis un to izdariijis! Bet apakshdoma es domaaju taada - VAI NU MEES(sunes) VAI TAS MAZAIS RAKARIS(cilveekbeerns) !!!!
Ruby- Estimable
jà tàs bija buus tagad jaunas jàpérk!!!
Silkite- Estimable
Lapa 8 no 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Mūsu mīluļu dzimšanas dienu kalendārs.
» Lielaa sunja mazie nedarbi:D
» Mīluļu bērnība!
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
» Lielaa sunja mazie nedarbi:D
» Mīluļu bērnība!
» Mūsu mazo ķepaiņu bildes
» Mūsu bēbīši - Šanele & Co
Lapa 8 no 9