zobu raušana
+29
refinnej
Žozefīna
inly&bugy
ajame
Ambera
irituska
Buciitis
Lily
Leila
Michely
Sabinella
kristucis1
sassaa
zverjok
Eliina
acz
Mazais
wiive
_Agnese_
Sanita
Ruby
Lindita
Admin
Elīna
Silkite
Māriņa
Ronija
chupinja
Dream
33 posters
Lapa 5 no 18
Lapa 5 no 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Re: zobu raušana
Elīna rakstīja:Ilgažs pieņem arī Rīgā, Vienības gatvē 66, viņš gan tur ir tikai ceturtdienās.
Ar laba informācija, paldies. Pie vajadzības var pie viņa tikt arī tuvāk Rīgai. Super!
Bet protams iepriekš jāsazinās pa telefonu. Kaut gan vēl mazliet ceru, ka nevajadzēs tās briesmas pārciest :o
Mazais rakstīja:Elīna rakstīja:Ilgažs pieņem arī Rīgā, Vienības gatvē 66, viņš gan tur ir tikai ceturtdienās.
Ar laba informācija, paldies. Pie vajadzības var pie viņa tikt arī tuvāk Rīgai. Super!
Bet protams iepriekš jāsazinās pa telefonu. Kaut gan vēl mazliet ceru, ka nevajadzēs tās briesmas pārciest :o
Es gan ieteiktu labaak moraali gatavoties tai proceduurai, jo patiikamaakas sajuutas buus gadiijumaa, ja nenaaksies aarstam iejaukties :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Mazais rakstīja:Elīna rakstīja:Ilgažs pieņem arī Rīgā, Vienības gatvē 66, viņš gan tur ir tikai ceturtdienās.
Es gan ieteiktu labaak moraali gatavoties tai proceduurai, jo patiikamaakas sajuutas buus gadiijumaa, ja nenaaksies aarstam iejaukties :)
Es jau gan ar to gatavošanos ir tā - ja vajag, tad vajag.
Esmu reāliste
Mazais rakstīja:Elīna rakstīja:Ilgažs pieņem arī Rīgā, Vienības gatvē 66, viņš gan tur ir tikai ceturtdienās.
Jāzvana viņam personīgi, tajā klīnikā pierakstīties nevar! Varu aizsūtīt viņa telef.nr.
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Elīna rakstīja:Mazais rakstīja:Elīna rakstīja:Ilgažs pieņem arī Rīgā, Vienības gatvē 66, viņš gan tur ir tikai ceturtdienās.
Jāzvana viņam personīgi, tajā klīnikā pierakstīties nevar! Varu aizsūtīt viņa telef.nr.
Paldies, es jau izstādē no Ronijas saimnieces norakstīju numuriņu.
Mazais rakstīja:Elīna rakstīja:Mazais rakstīja:Elīna rakstīja:Ilgažs pieņem arī Rīgā, Vienības gatvē 66, viņš gan tur ir tikai ceturtdienās.
Hmmmm, tas gan ir LLU Vet kliinikas numurinjsh:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Mazais rakstīja:Elīna rakstīja:Mazais rakstīja:Elīna rakstīja:Ilgažs pieņem arī Rīgā, Vienības gatvē 66, viņš gan tur ir tikai ceturtdienās.
Hmmmm, tas gan ir LLU Vet kliinikas numurinjsh:))
Nu tad vajag gan! :roll:
Šodien izrāvām pēdējo ilknīti mūsu princesei viņai jau ir 11.mēneši Vets teica ka līdz 10 mēnešiem varot droši gaidīt kamēr paši izkrīt :) Samaksāju smieklīgu summu tikai 6 Ls, jo tas ir Olainē :D Tagad nabaga meitene tāda jocīga pēc narkozes :(
acz- Prospect
- Number of posts : 64
Dzīvesvieta : Olaine
acz rakstīja:Šodien izrāvām pēdējo ilknīti mūsu princesei viņai jau ir 11.mēneši Vets teica ka līdz 10 mēnešiem varot droši gaidīt kamēr paši izkrīt :) Samaksāju smieklīgu summu tikai 6 Ls, jo tas ir Olainē :D Tagad nabaga meitene tāda jocīga pēc narkozes :(
Nabaga meitenīte.. Lai turās! ;)
A jūs pa vienam rāvāt ilkņus vai pārējie paši izkrita? Un vai līdz 10 mēn.var gaidīt, kad izkrīt arī tad, ja jaunie ilkņi jau pusē?
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Sanita rakstīja:acz rakstīja:Šodien izrāvām pēdējo ilknīti mūsu princesei viņai jau ir 11.mēneši Vets teica ka līdz 10 mēnešiem varot droši gaidīt kamēr paši izkrīt :) Samaksāju smieklīgu summu tikai 6 Ls, jo tas ir Olainē :D Tagad nabaga meitene tāda jocīga pēc narkozes :(
A jūs pa vienam rāvāt ilkņus vai pārējie paši izkrita? Un vai līdz 10 mēn.var gaidīt, kad izkrīt arī tad, ja jaunie ilkņi jau pusē?
Nu nez, es jau negaidiitu gan, tas var arii sabojaat sakodienu, labaak ir tomeer izraut.
Shajaa diskusijaa Dream ielika izrauto ilknju bildiites - tad nu spriezhat pashas, vai ilknji ar shaadaam sakneem var pashi izkrist. Piebildiishu tik, ka Vikijai saknes arii bija taadas pashas, kaa tajaa bildee......
https://c-rtt.latvianforum.net/veselba-rpes-un-rstsana-f4/msu-suu-zobii-t17.htm
Ronija- Moderator
Es kustinaaju katru vakaru , un beigaas izkustinaaju un izraavu, nju vajag darboties katru vakaru.....tad nevajag raut pie narkozes
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Māriņa rakstīja:Es kustinaaju katru vakaru , un beigaas izkustinaaju un izraavu, nju vajag darboties katru vakaru.....tad nevajag raut pie narkozes
Mana vetārste arī ieteica kustināt. Un tad rīkosimies no situācijas.
Ja nenāks paši ārā, tad aicināsim ar narkozi
Sanita rakstīja:acz rakstīja:Šodien izrāvām pēdējo ilknīti mūsu princesei viņai jau ir 11.mēneši Vets teica ka līdz 10 mēnešiem varot droši gaidīt kamēr paši izkrīt :) Samaksāju smieklīgu summu tikai 6 Ls, jo tas ir Olainē :D Tagad nabaga meitene tāda jocīga pēc narkozes :(
Pārējie zobiņi paši izkrita, tikai tas viens ilknītis bij nenormāli stipri ieķēries :( Mēs ne tikai katru vakaru darbojāmies un kustinājām zobiņus , bet pat vairakas reizes diena to darījām , jo es esmu ļoti pret narkozēm tapēc cereju ka zobiņi paši izkritīs , bet diemžēl viens ne par ko nekrita :( Sakodienu atrādījām vetam ik pa laikam un tad viņš arī teica viss Ok un var gaidīt . Kaula ilkīnitis jau bija izaudzis tik pat liels kā piena bij palicis :roll:
acz- Prospect
- Number of posts : 64
Dzīvesvieta : Olaine
acz rakstīja:Sanita rakstīja:acz rakstīja:Šodien izrāvām pēdējo ilknīti mūsu princesei viņai jau ir 11.mēneši Vets teica ka līdz 10 mēnešiem varot droši gaidīt kamēr paši izkrīt :) Samaksāju smieklīgu summu tikai 6 Ls, jo tas ir Olainē :D Tagad nabaga meitene tāda jocīga pēc narkozes :(
Pārējie zobiņi paši izkrita, tikai tas viens ilknītis bij nenormāli stipri ieķēries :( Mēs ne tikai katru vakaru darbojāmies un kustinājām zobiņus , bet pat vairakas reizes diena to darījām , jo es esmu ļoti pret narkozēm tapēc cereju ka zobiņi paši izkritīs , bet diemžēl viens ne par ko nekrita :( Sakodienu atrādījām vetam ik pa laikam un tad viņš arī teica viss Ok un var gaidīt . Kaula ilkīnitis jau bija izaudzis tik pat liels kā piena bij palicis :roll:
Mums bija otraadi no 4 ilknjiem tik vienu izkustinaajaam,bet triis naacaas izraut :( Ir dzirdeeti visaadi gadiijumi - izdodaas ar izkustinaashanu un arii neizdodaas!!! Agraak jau uzskatiija to NARKOZI par tiiro briesmoni - arii pati taa domaaju ilgi un dikti! Nee nu zelta gabalinsh jau taa nav - bet Vets skaidroja - ka tagad narkozes sastaavaa ir tieshaam pavisam savaadaakas lietas - un ka jauns suns(kuceens) to tieshaam daudz labaak uztver un tas notiek zibeniigaa aatrumaa - taa zobu raushana - taa kaa tiek pats minimums suniitim.
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Nu Vikija narkozee sabija labi ja 15 - 20 minuutes, bet papildus zobu raushanai vinjai veica veel 2 rentdenus. Vinja man ljoti aatri atgaaja no narkozes, peec 3 stundaam mezhinis vinjaa bija atpakalj:))))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Nu Vikija narkozee sabija labi ja 15 - 20 minuutes, bet papildus zobu raushanai vinjai veica veel 2 rentdenus. Vinja man ljoti aatri atgaaja no narkozes, peec 3 stundaam mezhinis vinjaa bija atpakalj:))))
Mums ir taa ka pie shaadas proceduuras sunjuks ir uz visu dienu pilniibaa jaaatstaaj kliinikaa - aizvedu 9.00 no riita un panjemu maajaas 6.00 vakaraa - arii piemeeram ja njem analiizes(tikai ne uurinanaliizes) - tad ar jaaatstaaj kliinikaa - jo iespeejams ka buus jaapielieto kaads nomierinoshais liidzeklis. Nu taatad Vets veelas suni noveerot - kad celjaas,kaa staigaa - vai nav slikta duusha,vai churaa u.t.t - kaadu iespaidu atstaajusi narkoze. Ieprieksheejaa dienaa no 8.00 vakaraa nedriikst eest dot - un peec operaacijas ar nedriiksteeja eest - nu kaadu mazu kriksiiti - ja dikti gribejaas un vajadzeeja uzreiz likt mieraa un klusumaa guleet maajaas - neviens nedriikteeja veetraini sagaidiit maajaas - tikai un vieniigi naaves klusums. Nezinu kapeec taada piesardziiba - varbuut ir gadiijies kas nelaags - tapeec. bet nu par sliktu jau tas nenaak - mees jau pashi peec narkozes ar gribam atpuusties :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
mans suns peec narkozes arii labi jutas,kaut tas bija saistiits ar kastraaciju(peedejie zobi pashi izkrita dienu pirms operaacijas )aizvedu plk.9 no riita sanjemu tikai 17 vakaraa(jo tureeja noveroshana ta pat ka Ruby sunjukam Peppi).est nevareeju dot pat liidz vakaram(pec 19 tikai),tik uudeni nedaudz.sanak ka suns needa 24h,bet jutas super!dziviigs bija kaa uudens zaale,tik ar shuveem un bez olinjaam vemt neveema,apetiite gan bija liela vakaraa,bet nedriiksteeju parbarot.notieveeja gan nedaudz :shock: .viss grutaakais bija pirmaas 10 dienas,jo bija jauzmana ,lai desa nesaaktu raut shuves araa,bet mans suns bija labi apdomiigs un viss palika savaas vietas.mus sashuva ar lillaa diegiem(par to gan reecu)
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:mans suns peec narkozes arii labi jutas,kaut tas bija saistiits ar kastraaciju(peedejie zobi pashi izkrita dienu pirms operaacijas )aizvedu plk.9 no riita sanjemu tikai 17 vakaraa(jo tureeja noveroshana ta pat ka Ruby sunjukam Peppi).est nevareeju dot pat liidz vakaram(pec 19 tikai),tik uudeni nedaudz.sanak ka suns needa 24h,bet jutas super!dziviigs bija kaa uudens zaale,tik ar shuveem un bez olinjaam vemt neveema,apetiite gan bija liela vakaraa,bet nedriiksteeju parbarot.notieveeja gan nedaudz :shock: .viss grutaakais bija pirmaas 10 dienas,jo bija jauzmana ,lai desa nesaaktu raut shuves araa,bet mans suns bija labi apdomiigs un viss palika savaas vietas.mus sashuva ar lillaa diegiem(par to gan reecu)
Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Desa vairs nav viirietis??????????????????????
Un veel lillaa diegiem sashuva?? Naabadzinjsh, nu labi, ka ne ar rozaa :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:
Mans gan 2 dienas staigāja ar rozā apsēju uz kājas, sistēmas katetra bij piesaitēta! 8)
Elīna- Hero
Silkite rakstīja:mans suns peec narkozes arii labi jutas,kaut tas bija saistiits ar kastraaciju(peedejie zobi pashi izkrita dienu pirms operaacijas )aizvedu plk.9 no riita sanjemu tikai 17 vakaraa(jo tureeja noveroshana ta pat ka Ruby sunjukam Peppi).est nevareeju dot pat liidz vakaram(pec 19 tikai),tik uudeni nedaudz.sanak ka suns needa 24h,bet jutas super!dziviigs bija kaa uudens zaale,tik ar shuveem un bez olinjaam vemt neveema,apetiite gan bija liela vakaraa,bet nedriiksteeju parbarot.notieveeja gan nedaudz :shock: .viss grutaakais bija pirmaas 10 dienas,jo bija jauzmana ,lai desa nesaaktu raut shuves araa,bet mans suns bija labi apdomiigs un viss palika savaas vietas.mus sashuva ar lillaa diegiem(par to gan reecu)
Es kaut kur dzirdēju, ka oliņu maisiņu atstāj vizuālajam skatam, pat implantus liekot lai izskatās kā īsts puisītis :lol:
A kā iskatās liels puisītis bez "mantiņām"? Vai nav pārāk uzkrītoši? Viņš vairs visiem savu mantu laizīšanas mākslu neizrāda? Kā tagad uzvedas? :roll:
Elīna rakstīja:Ronija rakstīja:
Mans gan 2 dienas staigāja ar rozā apsēju uz kājas, sistēmas katetra bij piesaitēta! 8)
jaa,ar skaistiem lilla diegiem shuva :roll: man jau patika apseejs gan bija balts(man jau labaak lillaa buutu paticis :scratch: ) Aha Desa ir viirietis tik bez olinjaam
Silkite- Estimable
Silkiit - un sen jau vinjam shitaa paari nodariiji?? :D
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Silkiit - un sen jau vinjam shitaa paari nodariiji?? :D
Es apsveru domu kādreiz savam ar to nodarīt! :oops:
Elīna- Hero
Ronija -operaacija bija 6 oktobrii.veicu lai mieriigak vinjam(jo neveeleejos pavairot)un mieriigaak man :roll: :D .dzjeks parcieta super labi,prieks par to!!!
Mazais- nu vinjam nav vairs olinju,izskataas ok.implantus nelikshu un pat neveelos :x (pat patiikami ka nekaraajas nekas starp kajaam :D ).uzvediibaa un svara zinjaa nekas nav mainijies.traks kaa agraak un buchumiilis joprojaam(iipashi no riita taa ap plk.3 vai plk.4)
Mazais- nu vinjam nav vairs olinju,izskataas ok.implantus nelikshu un pat neveelos :x (pat patiikami ka nekaraajas nekas starp kajaam :D ).uzvediibaa un svara zinjaa nekas nav mainijies.traks kaa agraak un buchumiilis joprojaam(iipashi no riita taa ap plk.3 vai plk.4)
Silkite- Estimable
Njaaaaaaaaaa, no 3-4 riitaa tak ir vismiiljaakais laiks:))
Ronija- Moderator
Lapa 5 no 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Lapa 5 no 18