Offtopic..
+18
Eljusik
Leila
Sanita
Michely
irituska
Mazais
Sabinella
Elīna
Lindita
Eliina
lilucis
kristucis1
Māriņa
Ronija
Silkite
Ruby
Lily
Dream
22 posters
Lapa 5 no 40
Lapa 5 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Offtopic..
par to iepirkšanos var piekrist!! Bet tas jau laikam tā tam sieviešu dzimumam ir paredzēts :lol: iepirkties sev un pie reizes sunītim
es, piemēram, ieeju veikalā ar domu, ka vajag barību, bet iznāku jau ar mantiņām (man takš divas meitenes), kārumiem... aizbraucu ar domu, ka vajag vien biksiņas M-reizēm, bet nopērku vēl smuku ķēdīti, džemperīti nu, ko lai dara!!!! :love2: Es tagad meklēju tās mantiņas, kur var gardumus iekšā sabāzt... nekādi atrast nevaru!!
Starpcitu, biju šodien pie veta!!! Mana Kņopīte sāka dupsi rīvēt gar zemi- domāju, ka tārpi pie vainas.... bet, nē... pie vainas izrādījās kaut kādi iekaisuši dziedzerīši!! Vetārste bāza manai nabaga mazajai Kņopītei pirkstu dupsī, lai pārbaudītu- tad arī konstatēja, ka dziedzerīšī nav gluži veseli. Tad nu es gribēju prasīt---> Vai kāda no jums ar to ir saskārusies??? Man vetārste teica, ka mazajiem suņukiem tā bieži mēdzot gadīties... viņai ielaida zālītes dupsītī un kādu stundu viņai tecēja gļotas ar zālēm ārā.. tas bija briesmīgi :x viņa nespēja to kontrolēt, tā preteklība vnk šļācās ārā...
es, piemēram, ieeju veikalā ar domu, ka vajag barību, bet iznāku jau ar mantiņām (man takš divas meitenes), kārumiem... aizbraucu ar domu, ka vajag vien biksiņas M-reizēm, bet nopērku vēl smuku ķēdīti, džemperīti nu, ko lai dara!!!! :love2: Es tagad meklēju tās mantiņas, kur var gardumus iekšā sabāzt... nekādi atrast nevaru!!
Starpcitu, biju šodien pie veta!!! Mana Kņopīte sāka dupsi rīvēt gar zemi- domāju, ka tārpi pie vainas.... bet, nē... pie vainas izrādījās kaut kādi iekaisuši dziedzerīši!! Vetārste bāza manai nabaga mazajai Kņopītei pirkstu dupsī, lai pārbaudītu- tad arī konstatēja, ka dziedzerīšī nav gluži veseli. Tad nu es gribēju prasīt---> Vai kāda no jums ar to ir saskārusies??? Man vetārste teica, ka mazajiem suņukiem tā bieži mēdzot gadīties... viņai ielaida zālītes dupsītī un kādu stundu viņai tecēja gļotas ar zālēm ārā.. tas bija briesmīgi :x viņa nespēja to kontrolēt, tā preteklība vnk šļācās ārā...
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
kristucis1 rakstīja:par to iepirkšanos var piekrist!! Bet tas jau laikam tā tam sieviešu dzimumam ir paredzēts :lol: iepirkties sev un pie reizes sunītim
kristuci1-- luudzu uzdod to jautàjumi cità topikà(pie veseliibas vai kopshanas) jo zinu ka kàdam gan tas noderés un diez vai sheit to atradiis :shock: nekko sliktu nebiju domàjusi,nepàrproti
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Jaa ir taada lieta kaa anaalie dziedzeri. Man ir aizdomas, ka Vikijai arii briest tiiriishana:(( Baigi jau negribaas, bet vinji meedz iekaist, un tad gan suncim saap:(
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Silkite rakstīja:
kristuci1-- luudzu uzdod to jautàjumi cità topikà(pie veseliibas vai kopshanas) jo zinu ka kàdam gan tas noderés un diez vai sheit to atradiis :shock: nekko sliktu nebiju domàjusi,nepàrproti
Jā, es pilnībā saprotu Silkite par ko iet runa- es neapvainojos... vnk aizrunājos, drīzāk aizrakstījos ;) es labošos :)
kristucis1- Profesional
Mees ar shodien bijaam pie veta un iztiirijaam...............bija taapeec ka punciitis kameer vinja klainjoja bija dikti miiksts un taadaa veidaa vinji pashi neizvadaas!!! pepijai nekad nav bijis - bet vinja ar peec kakaashanas brauc bishku pa paklaaju ar dibenu - taadaa veidaa arii sunji pashi tiira dibenus - tas nav slikti ja to nedara daudz - mazaa Lurdesinja pat asti kjeera jo dikti tur kairinaaja to dibengalu. Arii vedot uz frizeetavu sunjiem iztiira tur visu - taa ir normaala rutiina!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
kristucis1 rakstīja:Silkite rakstīja:
Jā, es pilnībā saprotu Silkite par ko iet runa- es neapvainojos... vnk aizrunājos, drīzāk aizrakstījos ;) es labošos :)
tas nekas,biezhi més tà aizrakstamies :D man shis jautàjums arii interesé un domàju ka dahiem buus arii noderiigs,nu vismaz nàkotné.
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Sabinella rakstīja:Silkite rakstīja:Sabinella rakstīja:Silkite rakstīja:Sabinella -ielec kàdu bildi ar savéjo chi,man vinjsh dikti iepatikàs un gribétu vairàk apskatiit :D
Es jau labprāt, bet šis ir tikai mana suņa tētuks ;) manai sunienei ir tikai mēnesīts un līdz ar to, pati vēl viņu nēēsmu satikusi un bildes nekādas dižās nav, bet pēc krāsas un purniņa izskatās, ka tieši būs līdzīga papucim ;)
ok,kad buus sunjuks màjàs tad ieliec kàdu bildi :D sunjuka tétis baigi smukais ;)
nu liels, liels paldies..man jau ar viņš baigi patīk :love2: mjā, kad chiha būs, tad jau noteikti, visus forumiešus iepazīstināšu ar jauno biedreni..
(skatos un priecājos kā viņa aug liela un ar nepacietību gaidu mazo mājās)
Hmmmmm...es ar atceros šito lielo gaidīšanu...ir jau pagrūti, bet vienalga superīgi sekot visam līdzi...un ja vēl trāpās jauka audzētāja, kas visu laiku apgādā ar jauniem foto un video...mmmmm...super...tā ir pavisam cita sajūta, jo kad atved suņuku mājās, viņš jau līdz tam laikam tik dziļi sirdī iekritis...tas tomēr nav tas pats, kas - aizbraucu, izvēlējos un vedu uzreiz mājās... protams arī tādā veidā iegādāti suņuki ir mīļi, bet tomēr salīdzināt nevar ar ilgi gaidītajiem... :)
Vai Jums būs mazulītis Anna-Azteca no tiem kucēniņiem kuri dzimuši 14.01.2009 ?Sabinella rakstīja:Dream rakstīja:wow super :jumping: No kādas audzētavas mazulis nāk?Sabinella rakstīja:23. aprīlī vajadzētu būt,ja nekas nemainās un prāmja biļetes nenozūd.. Starpcitu mazā nāk no Fr kaimiņvalsts būs mums te viena vāciete :;p:
Chihuahua Zucht - of Mexican Star.. Audzētāja liekas tīri ok, ļoti laipna,(par manu neīpaši gramatiski pareizo valodu arī neko nesaka,) kopumā jau zinoša.. arī manus pajocīgos jautājumus normāli uztver 8)
Manuprāt tas ir pats galvenais, ka audzētāja ir laipna un pretimnākoša. Bet vispār cik zinu vāciešus viņi vienmēr ir bijuši pretimnākoši un laipni jebkurās situācijās
jā, satrpcitu tieši Anna ..hmm patīkami, ka kāds vēl visu izpēta :DDream rakstīja:Vai Jums būs mazulītis Anna-Azteca no tiem kucēniņiem kuri dzimuši 14.01.2009 ?Sabinella rakstīja:Dream rakstīja:wow super :jumping: No kādas audzētavas mazulis nāk?Sabinella rakstīja:23. aprīlī vajadzētu būt,ja nekas nemainās un prāmja biļetes nenozūd.. Starpcitu mazā nāk no Fr kaimiņvalsts būs mums te viena vāciete :;p:
Chihuahua Zucht - of Mexican Star.. Audzētāja liekas tīri ok, ļoti laipna,(par manu neīpaši gramatiski pareizo valodu arī neko nesaka,) kopumā jau zinoša.. arī manus pajocīgos jautājumus normāli uztver 8)
Manuprāt tas ir pats galvenais, ka audzētāja ir laipna un pretimnākoša. Bet vispār cik zinu vāciešus viņi vienmēr ir bijuši pretimnākoši un laipni jebkurās situācijās
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
kāds te lasa žurnālu "Astes" ??
šomēnes žurnālam pievienots Pedigree konservs!! Kņopenei negaršoja, savukārt Pece bija laimīga, ka nav jādalās :D teikšu, ka smarža viņam bija smuka!
šomēnes žurnālam pievienots Pedigree konservs!! Kņopenei negaršoja, savukārt Pece bija laimīga, ka nav jādalās :D teikšu, ka smarža viņam bija smuka!
kristucis1- Profesional
kristucis1 rakstīja:kāds te lasa žurnālu "Astes" ??
jaa es lasu, tas ir mans miiljaakais zhurnaals! :):D
es veel neesmu nevienam devusi garšot, pietaupiišu vēl jo Lilijai nevar dot lai kucēniem nebuusu skjidri veederi. :)
Nee, man ar Pedigree ir slikta pieredze:(( Kollijiem peec Pedigree bariibas viss purninjsh bija shausmiigaas pumpaas:(( Abiem sunjiem:(
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Nee, man ar Pedigree ir slikta pieredze:(( Kollijiem peec Pedigree bariibas viss purninjsh bija shausmiigaas pumpaas:(( Abiem sunjiem:(
nemaz nebriinos, visvairaak sliktas atsauksmes ir par pedigree un kautkaadu chappi. :D:D taas jau galiigi... cik viņas tur maksā 0.99 sant?
Kaut kas tur laikamnav kaartiibaa ar to pedigree jo man kokeriitim arii bija muuzhiigas caurejas ( agraak jau neko citu nevareejaa taa vienkaarshi nopirkt ). Un tagad kad Lurdesinja dziivoja taas pirmaas divas dienas pie manas draudzenes - vinja bija vinjai nopirkusi pedigree konservu - un bija tak ar shkjidrs veederinsh.
Ruby- Estimable
nu cik tad tur bija tajā mazajā iepakojumā!!! bez tam nekad vēl neko no Pedigree nebijām ēdušas; un tas saturs tik satriecoši smaržoja, bija gan gaļa, gan dārzeņu gabaliņi... :D bija taču jāpagaršo !!!
kristucis1- Profesional
Nu jaa bet no vienas puses zini laikam jau pieprasiijums ir peec vinjiem liels ja jau tik izplatiita taa pedigree un vinjai liidziigie. Un tie dziivnieki tak dziivo un nekas nenotiek! Nu tas ir tieshi taa pat kaa cits eed to un cits eed ko citu, un cits mazgaa matus ar shito un cits tikai ar to!!! U.T.T
Man personiigi ir taa kazinu 100 % man vajag vienu no labaakajiem ! Taa jau man ir no dzimshanas - pat horoskopaa rakstiits :) Bet es nekaadaa gadiijumaa nenosodu tos kuri lieto ko citu - un ir labi - kaut kas ietaupaas un miers !!! Bet es vienkaarshi sevi noeediishu ja nevareeshu to kas manupraat man liekas tas labaakais!
Man personiigi ir taa kazinu 100 % man vajag vienu no labaakajiem ! Taa jau man ir no dzimshanas - pat horoskopaa rakstiits :) Bet es nekaadaa gadiijumaa nenosodu tos kuri lieto ko citu - un ir labi - kaut kas ietaupaas un miers !!! Bet es vienkaarshi sevi noeediishu ja nevareeshu to kas manupraat man liekas tas labaakais!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Nu jaa bet no vienas puses zini laikam jau pieprasiijums ir peec vinjiem liels ja jau tik izplatiita taa pedigree un vinjai liidziigie. Un tie dziivnieki tak dziivo un nekas nenotiek! Nu tas ir tieshi taa pat kaa cits eed to un cits eed ko citu, un cits mazgaa matus ar shito un cits tikai ar to!!! U.T.T
Njaa, man kursabiedrene ar Wiskas savu kakji baroja, liidz briidim , kad maajas kakjis i churaaja i kakaaja asinis. Aarsts kategoriski aizliedza, tagad eed prof. bariibu i dziivo cepuri kuldams, kursa biedrene tik chiikst, ka daargi esot. Bet piekrita man, ka labaak netaupiit naudu uz prof. bariibu, bet ietaupiit uz vet pakalpojumiem, jo ja venreiz taa ir bijis no Wiskas, tad buus veel un veel.
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:
Njaa, man kursabiedrene ar Wiskas savu kakji baroja, liidz briidim , kad maajas kakjis i churaaja i kakaaja asinis. Aarsts kategoriski aizliedza, tagad eed prof. bariibu i dziivo cepuri kuldams, kursa biedrene tik chiikst, ka daargi esot. Bet piekrita man, ka labaak netaupiit naudu uz prof. bariibu, bet ietaupiit uz vet pakalpojumiem, jo ja venreiz taa ir bijis no Wiskas, tad buus veel un veel.
aha beediigi un veel chiikst!!! Cik tad piemeeram Latvijaa maksaa prof bariibas?? Nu piemeeram tas pats RC? Vai kaada cita???
Ruby- Estimable
bet mēs taču tikai nogaršojām !!!! ne par kādu pirkšanu es nerunāju!
jau kopš pirmās dienas, suņiem dodu tikai profesionālo barību!
kristucis1- Profesional
Ruby rakstīja:Ronija rakstīja:
aha beediigi un veel chiikst!!! Cik tad piemeeram Latvijaa maksaa prof bariibas?? Nu piemeeram tas pats RC? Vai kaada cita???
Hmmmm, tikko Vikijai nopirku 800 gramu paku - Advance , mums pietiks labam laikam. Maksaaja 3,90 Ls
Ronija- Moderator
kristucis1 rakstīja:bet mēs taču tikai nogaršojām !!!! ne par kādu pirkšanu es nerunāju!
Nee nee, nepaarproti, tas mees manu kursabiedreni te aprunaajam:DD
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:
Hmmmm, tikko Vikijai nopirku 800 gramu paku - Advance , mums pietiks labam laikam. Maksaaja 3,90 Ls
kas ir Advance?Kura bariibai piederaas??
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Ronija rakstīja:
kas ir Advance?Kura bariibai piederaas??
Advance piederaas pie sevis:)) http://www.zoopreces.lv/shop.php?lng=lv&psid=1&csid=2&p=2
Mini Adult ar cāļa gaļu un rīsiem.
Barība speciāli izstrādāta mazo šķirņu (pieauguša dzīvnieka svars līdz 10 kg) pieaugušiem suņiem vecumā no 8 mēnešiem līdz 8 gadiem.
• Augsts proteīna un tauku saturs - mazo šķirņu suņiem nepieciešams vairāk enerģijas nekā lielo šķirņu pārstāvjiem.
• Mazas granulas - piemērotas mazo šķirņu suņu žokļiem un zobiem.
Izejvielas: cāļa gaļa (20%), rīsi (15%), putnu gaļas milti, kvieši, kukurūzas lipeklis, kukurūza, dzīvnieku tauki (konservēti ar E vitamīnu), dzīvnieku izcelsmes proteīns, bietes mīkstums, zivju eļļa, alus raugs, olu pulveris, plazmas proteīns, sāls, kālija hlorīds, citrīta ekstrakts, bagātināts ar bioflavonīdiem, taurīns. Vitamīns A 20000 SV/kg; vitamīns D3 1500 SV/kg; vitamīns E 190 mg/kg; varš 8,8 mg/kg.
Sastāvs: Olbaltumvielas 28%, tauki 18%, šķiedrvielas 2%, pelni 6,5%, kalcijs 1%, fosfors 1%, mitrums 8%.
Ruby - tagad es tevi pabakstiishu :))
Pēdējo reizi labojis Ronija Sestdiena Marts 14, 2009 12:46 am; labots 1 reizi
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:kristucis1 rakstīja:bet mēs taču tikai nogaršojām !!!! ne par kādu pirkšanu es nerunāju!
Nee nee, nepaarproti, tas mees manu kursabiedreni te aprunaajam:DD
Ak nee!!! Nepaarproti!!! Es tak ar izmisumaa - kad Pepija man neko needa visu ko esmu likusi priekshaa - pat to pashu kriksiiti pedigree/cesar - par ko dabuuju peerienu no Veta :( :(
Ruby- Estimable
aha nee es taadu nebiiju redzeejusi!!! Izklausaas ljoti laba!
Ruby- Estimable
Lapa 5 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Lapa 5 no 40