Otrais suņuks!
+11
Eliina
zverjok
Silkite
Sanita
Ruby
Māriņa
Dream
Lily
Ronija
lilucis
acz
15 posters
Lapa 2 no 7
Lapa 2 no 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Otrais suņuks!
Tas otrais man labāk rullē, jo pirmajam ausis nestāv... bet tas ir tikai pirmais iespaids ieraugot bildesacz rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/Russkiy_Toy_gladkosh/VnkIHElrQFQ=.html Šis mazulīts :)
Bet skatos šodien vēl viens parādijies http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/Russkiy_Toy_gladkosh/VnkIHU5mSVo=.html
zverjok- Rookie
- Number of posts : 41
To otru arī paņēmēm :), Bet dzīvē viņš ir pavisam savādākas :))zverjok rakstīja:Tas otrais man labāk rullē, jo pirmajam ausis nestāv... bet tas ir tikai pirmais iespaids ieraugot bildesacz rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/Russkiy_Toy_gladkosh/VnkIHElrQFQ=.html Šis mazulīts :)
Bet skatos šodien vēl viens parādijies http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/Russkiy_Toy_gladkosh/VnkIHU5mSVo=.html
acz- Prospect
- Number of posts : 64
Dzīvesvieta : Olaine
Saderam, ka drīz domāsiet par trešo?
zverjok- Rookie
Mums gan liekas , ka divi ir gana.....pagaidaam
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
:) He- he/
Mēs arī domājam ka 2 ir pietiekoši daudz...
zverjok- Rookie
zverjok rakstīja::) He- he/
Kaadu laiku, kameer uzradaas treshais????? :D :D :D
Māriņa- Estimable
Nē ar diviem toč pietiek :D
acz- Prospect
Jaa man ar saviem diviem ir pashaa reizee. Bija man uz neilgu laicinju arii 3 sunjuki majaas kad pie mums viesojaas Betinja kameer vinjas miiljie bija celjojumaa...haha toch uzreiz likaas ka man ir daudz sunju :) , bet kad pie Minkas maajaas vinji skraida veseli4 tad nejuut ka vinju daudz :)
Laikam viss atkariigs no plashumiem......dziivoklii maz vietas :(
Laikam viss atkariigs no plashumiem......dziivoklii maz vietas :(
Māriņa- Estimable
Heh būtu mums ar B_fly privātmāja.... un vēl ar mauriņu... būtu visi . Toy - tā ir slimība, 99% gadījumos nearstējama...acz rakstīja:Nē ar diviem toč pietiek :D
zverjok- Rookie
Njaa miilji un jauki visi kaa viens
Māriņa- Estimable
Man maajaas kopumaa arii triis cheterkaajainie,mana toiite un weel diwi milzenji un kad saak wisi speeleeties izskataas kaa karalaukaa :shock:Māriņa rakstīja:Njaa miilji un jauki visi kaa viens
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
ak jēēē, kā man sanāca :cyclops:
gribējās pirmajam sunītim sagādāt draugu, un tika apsvērta doma iegādāties vēl vienu radībiņu...
Tā kā ar pārošanas darbiem bijām nolēmušas nenodarboties :D tad tika nolemts iegādāties pirmajai meitenītei draudzenīti.... ;)
Sākums bija smags ļoti smags :shock:
:lol:
Pirmā meitenīte (tad bija 5 mēn.) bija tik dusmīga par Kņopītes uzrašanos, ka to pat īsti izstāstīt nevar... greizsirdīga un dusmīga. Viņa vispār mums ļoti jūtīgs (nevis viegli sabiedējams sunītis :lol: bet viegli aizkaitināms, iepriecināms utt.)... drīzāk emocionāls... viņa nebija gatava dalīties ar mīļotajiem un teritoriju... spalvas pa gaisu.
Tas laiks bija grūts... atvedu mājās Kņopīti-- uzreiz Pece protestēja, šņāca, rādīja zobus, koda, nelaida sunīti klāt nevienam, neļāva kustēties nabadzītei... Tulīt zvanīju audzētājai, bet neviens necēla... :shock: Nākamajā dienā jau no paša agra rīta Pece uzbruka Kņopītei- es vēl pat gulēju. Peces skaļā balss mani pamodināja... mazā sarāvusies, nobijusies, trīcoša bija iedzīta stūrī... :pale: vēlāk atkal zvanīju audzētājai- neceļ!
Vēlāk atkal zvanīju- neceļ!
:sad: :aa:
Mazā atsakās ēst... nekādi nevar piespiest paēst! Zaudē jau tā mazo svaru, sāku saskatīt kārtīgas aprises no skeleta! Ir svētdienas vakars, esmu izmisumā. Suns tuvu mirstībai, neviens neceļ klausuli, Pece kā jukusi uzvedas.
Pirmdien jau no paša agra rīta pie veta- tur Kņpīti pieliek pie sistēmas....
Nervi čupā... es pat neatceros, kad vēl jutos tik izsmelta. Bija doma atgriezt sunīti... neviens, protams, neceļ klausuli..
Pēc veta apmeklējuma sunīte atlabst, sāk atgūt enerģiju, ēstgriba riktīgi pieauga, kļuva rotaļīga...
Tālāk Kņope saskrāpēja Pecei aci- tā sāka piepamt un strutot :sad2: atkal esmu izmisumā.
Nu, protams, ar visu tiku galā... nervus pabojāju kārtīgi... Meitenes pēc 2. mēnešiem sāka salabt... tas bija ilgs laiks.
Tagad esmu laimīga divu suņīšu īpašniece, BET NEKAD VAIRS neiegādāšos mazo šķirņu suņus, NEKAD vairs nebūs man divi suņi!!!!!!!!!
Tātad- divas meitenes gan nevajadzētu pirkt :D :D
gribējās pirmajam sunītim sagādāt draugu, un tika apsvērta doma iegādāties vēl vienu radībiņu...
Tā kā ar pārošanas darbiem bijām nolēmušas nenodarboties :D tad tika nolemts iegādāties pirmajai meitenītei draudzenīti.... ;)
Sākums bija smags ļoti smags :shock:
:lol:
Pirmā meitenīte (tad bija 5 mēn.) bija tik dusmīga par Kņopītes uzrašanos, ka to pat īsti izstāstīt nevar... greizsirdīga un dusmīga. Viņa vispār mums ļoti jūtīgs (nevis viegli sabiedējams sunītis :lol: bet viegli aizkaitināms, iepriecināms utt.)... drīzāk emocionāls... viņa nebija gatava dalīties ar mīļotajiem un teritoriju... spalvas pa gaisu.
Tas laiks bija grūts... atvedu mājās Kņopīti-- uzreiz Pece protestēja, šņāca, rādīja zobus, koda, nelaida sunīti klāt nevienam, neļāva kustēties nabadzītei... Tulīt zvanīju audzētājai, bet neviens necēla... :shock: Nākamajā dienā jau no paša agra rīta Pece uzbruka Kņopītei- es vēl pat gulēju. Peces skaļā balss mani pamodināja... mazā sarāvusies, nobijusies, trīcoša bija iedzīta stūrī... :pale: vēlāk atkal zvanīju audzētājai- neceļ!
:sad: :aa:
Mazā atsakās ēst... nekādi nevar piespiest paēst! Zaudē jau tā mazo svaru, sāku saskatīt kārtīgas aprises no skeleta! Ir svētdienas vakars, esmu izmisumā. Suns tuvu mirstībai, neviens neceļ klausuli, Pece kā jukusi uzvedas.
Pirmdien jau no paša agra rīta pie veta- tur Kņpīti pieliek pie sistēmas....
Nervi čupā... es pat neatceros, kad vēl jutos tik izsmelta. Bija doma atgriezt sunīti... neviens, protams, neceļ klausuli..
Pēc veta apmeklējuma sunīte atlabst, sāk atgūt enerģiju, ēstgriba riktīgi pieauga, kļuva rotaļīga...
Tālāk Kņope saskrāpēja Pecei aci- tā sāka piepamt un strutot :sad2: atkal esmu izmisumā.
Nu, protams, ar visu tiku galā... nervus pabojāju kārtīgi... Meitenes pēc 2. mēnešiem sāka salabt... tas bija ilgs laiks.
Tagad esmu laimīga divu suņīšu īpašniece, BET NEKAD VAIRS neiegādāšos mazo šķirņu suņus, NEKAD vairs nebūs man divi suņi!!!!!!!!!
Tātad- divas meitenes gan nevajadzētu pirkt :D :D
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
oj :( jums nu gan traki gajis. un ka ir tagad Pecite ar Knopiti sadzivo labi? nav domstarpibu? jums nu gan nelagi sanaca ar audzetajiem ka nemaz necel telefonu ta ir shausmiiga bezatbildiiba un beskauniiba.
Eliina rakstīja:oj :( jums nu gan traki gajis. un ka ir tagad Pecite ar Knopiti sadzivo labi? nav domstarpibu? jums nu gan nelagi sanaca ar audzetajiem ka nemaz necel telefonu ta ir shausmiiga bezatbildiiba un beskauniiba.
njā, tagad jau labi satiek! kopā spēlējas, skraida kā dullas pa māju... :D Pece māca Kņopei, ko drīkst un ko nedrīkst! :D dažkārt vēl izceļas strīdi ar ļoti skaļu balsi un atņirgtiem zobiem... bet tas vairs nav bieži. šādi srtīdi parasti izceļas tad, kad Pece spēlējoties sāpīgi iekodusi, tad Kņope kož pretī.. :D Pece sadusmojas un Kņope sadusmojas :D Bet pēc zobiņu atrādīšanas atkal atsākas spēles
kristucis1- Profesional
IIsteniibaa traki!!! Jo mees ar plaanojam otru meiteni njemt!!! Muusu treneriite mums ieteica dikti mieriigu/liidzsvarotu kuceenu njmet - jo Pepe ir hiperaktiivaa un nervoza ar!!! Lai tie raksturi sakristu un lai kuceens ar Pepiiti notur liidzsvaraa!!! Pagaidaam nogaidam - jo mums tagad veel 3 meeneshi Pepei taa terapija iet - peec taas tad varees jau kjerties pie lietas!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
acz rakstīja:Nē ar diviem toč pietiek :D
par šito tiešām piekrītu :) nebiju domājusi, ka divi ir daudz! :lol: bet tagad saprotu, ka vairāk gan nē!
kristucis1- Profesional
kristucis1 rakstīja:acz rakstīja:Nē ar diviem toč pietiek :D
par šito tiešām piekrītu :) nebiju domājusi, ka divi ir daudz! :lol: bet tagad saprotu, ka vairāk gan nē!
nezinu,ka ir 2 sunuki, bet man jau liekas ka man ar vienu pietiek , bet nu kas zin varbut ar laiku iegadasos pashai savu, lai nav ik pa laikam ar draudzeni jadalas :sad3:
Mums gan meitenes sarada ljoti labi un kashkju nekaadu nebija. Viviite uz mazo kniipinju saakumaa pirmo pusstundu taa uzmaniigi skatiijaas, bet tad jau abas kopaa chucheeja. Tagad pat aaraa ejot viena bez otras nekaa.... Abas riktiigas draudzenes. :D
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Mums gan meitenes sarada ljoti labi un kashkju nekaadu nebija. Viviite uz mazo kniipinju saakumaa pirmo pusstundu taa uzmaniigi skatiijaas, bet tad jau abas kopaa chucheeja. Tagad pat aaraa ejot viena bez otras nekaa.... Abas riktiigas draudzenes. :D
Cik esmu arii mekleejusi visur - viena Chihuahua ar otru Chi - sadziivo labi!!! Varbuut Toyiem ir savaadaaki temperamenti !!!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Māriņa rakstīja:Mums gan meitenes sarada ljoti labi un kashkju nekaadu nebija. Viviite uz mazo kniipinju saakumaa pirmo pusstundu taa uzmaniigi skatiijaas, bet tad jau abas kopaa chucheeja. Tagad pat aaraa ejot viena bez otras nekaa.... Abas riktiigas draudzenes. :D
Cik esmu arii mekleejusi visur - viena Chihuahua ar otru Chi - sadziivo labi!!! Varbuut Toyiem ir savaadaaki temperamenti !!!
Mums viena audzētāja stāstīja un es arī lasīju ka toju meitenes kad paliek gadu vecas sāk palikt aigi riebīgās un vienreiz pat esot gandrīz līdz nāvei sakāvušās. Un daudz kas tur vairaakus tojus saka ka viņi esot tādi-kaujās līdz nāvei.
Lily rakstīja:Ruby rakstīja:Māriņa rakstīja:Mums gan meitenes sarada ljoti labi un kashkju nekaadu nebija. Viviite uz mazo kniipinju saakumaa pirmo pusstundu taa uzmaniigi skatiijaas, bet tad jau abas kopaa chucheeja. Tagad pat aaraa ejot viena bez otras nekaa.... Abas riktiigas draudzenes. :D
Mums viena audzētāja stāstīja un es arī lasīju ka toju meitenes kad paliek gadu vecas sāk palikt aigi riebīgās un vienreiz pat esot gandrīz līdz nāvei sakāvušās. Un daudz kas tur vairaakus tojus saka ka viņi esot tādi-kaujās līdz nāvei.
Ak trakums!!!
Ruby- Estimable
Tapēc jāņem pretēji dzimumi :D Tikai 2 x gadā jāvaktē tā cītīgāk :D
acz- Prospect
acz rakstīja:Tapēc jāņem pretēji dzimumi :D Tikai 2 x gadā jāvaktē tā cītīgāk :D
nu tur jau tā lieta, mēs dikti meitenītes gribējām. Zinu daudzus, kuriem negribētos mājās suņu meitiņas, bet mums tieši otrādi. :)
nu sanāca, kā sanāca...
par to kaušanos līdz nāvei- nezinu vai līdz nāvei varētu sakauties manas meitenes, bet iekost līdz asintiņai gan var!
nez, es laikam neieteiktu ņemt otru toy terjera meiteni, ja viena jau ir!! tad jau labāk kādas citas šķirnes... ;)
aprast jau apradīs, bet ceļš līdz tam būs grūts un ilgs. (protams, ir arī izņēmumi) ;)
kristucis1- Profesional
Lapa 2 no 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kur viens- tur otrais, kur otrs, tur.... ČETRI
» Šerijs adoptētais suņuks
» Mazais lielais suņuks
» Bļoda pāri izdarījusi jeb suņuks neēd no bļodas
» Šerijs adoptētais suņuks
» Mazais lielais suņuks
» Bļoda pāri izdarījusi jeb suņuks neēd no bļodas