Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Otrais suņuks!

+11
Eliina
zverjok
Silkite
Sanita
Ruby
Māriņa
Dream
Lily
Ronija
lilucis
acz
15 posters

Lapa 4 no 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Otrais suņuks! - Page 4 Empty Re: Otrais suņuks!

Post  Lily Trešdiena Februāris 11, 2009 11:56 am

acz rakstīja:
Ruby rakstīja:Paldies liluci!!!
Un Piemeeram uudens bljodinja arii atsevishkja?? Jo mums ir arii uudens guljamistabaa pieejams - tad tur ar vajadzees divus,ne??

tas sadaliitaajs ir apmeeram shitaads

Otrais suņuks! - Page 4 A9b49daadd40406ee3f5fe2c6f7b517eima

Ir pieejami arii garaaki!!! Man patiik staigaat ar flekshiem - domaaju - ka iipashi eerti nesanaaks ar diviem flekshiem - vai jaatur katrs savaa rokaa!!!
Kaadu somu tu tieshi meklee??? Es esmu tik daudz mekleejusi un rakusies pa visurieni - varbuut varu ko ieteikt?!?!
Es tādu tieši nopirku un rokā turu siksnu to kas izvelkās. Nu man ir ērti tā staigāt suņi gan pirmās divas dienas nesaprata kā jāiet :D Tagad viss Ok :D

Es domāju ja tāds būtu garāks tad man arī vajadzētu iegādāties kad būs divi suņi :lol: Jo kad es gāju ārā ar mopsi un Lily katram sava siksniņa, viens mazliet velk tad viņš jārausta un otrs kautkur tur pakaļā velkās un osta visu :D
Tad jau ērtāk ka suņi paši viens otru vada un es ar vienu pavadiņu varu kontrolēt divus suņus uzreiz :):lol:
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Number of posts : 4007
Dzīvesvieta : Jūrmala

http://www.handler-karolina.jimdo.com

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Māriņa Trešdiena Februāris 11, 2009 12:00 pm

Esmu daudzreiz uz taam skatiijusies siksninjaam, bet manupraat te veel arii buutu nepiecieshams lai abi sunjuki buutu viena auguma, augstuma????
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Trešdiena Februāris 11, 2009 12:43 pm

lilucis rakstīja:
Ruby rakstīja:es caur e-bay no viena paardeveeja nopirku ideaalu somu - taadu vairs nevienam neesmu redzeejusi un vispaar neko liidziigi neesmu maniijusi!!! Bet diemzheel vinjam taadas vairaak nav - nezinu vai buus!!! Bet tagad es skatos ka vinjam ir kas liidziigs kaa tu veelies - vieniigais es nezinu 100% par to lielumu - diviem sunjiem - bet maneejaa droshi var ielikt divus - taa kaa domaaju ka taa ir tik pat liela. Nu uzmet aci - varbuut iepatiikaas :D Izskataas ljoti praktiska un multifunkcionaala :D
http://cgi.ebay.ie/Red-Waterproof-Functional-Outdoor-Dog-Carrier-Tote_W0QQitemZ270255630224QQihZ017QQcategoryZ1283QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

Paldies, par kontaktiņu, bet...viņai sāns netaisās vaļā...bet nu kabatu ziņā ir gandrīz ideāla... redzi tā vot ir - somai ir vai nu kabatas vai sāns atverams, a man vajag abus lol!

Tu veelies lai saans buutu valjaa no augshas liidz lejai? Taads kas aizvelkaas vai visu laiku ir valjaa? Vai taada kurai viens saans liidz pusei valjaa - kur sunjiem galvas izbaast? Man jau ar shitaa ir - ka visaadas prsasiibas un tad nevar atrast iisto - ir divas somas kuras vispaar vairs nelietoju jo nopirktas steigaa - nemaz nepadomaajot par praktiskumu! Citreiz liekas ka veershu augshaa pati savu fabriku :D
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Trešdiena Februāris 11, 2009 12:47 pm

Māriņa rakstīja:Esmu daudzreiz uz taam skatiijusies siksninjaam, bet manupraat te veel arii buutu nepiecieshams lai abi sunjuki buutu viena auguma, augstuma????

Jaa es domaaju ka driizaak taa - viena auguma - bet esmu shitiem sadaliitaajiem redzeejusi arii izmeerus 10" 12" 14" - nez kam tie domaati - varbuut jo lielaaki sunji jo lielaaks attaalums vienam no otra???
P.S Paldies Maarinj par tavu aprakstinju - par tiem diviem suniishiem,gultaam un bljodaam!!!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Māriņa Trešdiena Februāris 11, 2009 12:58 pm

Ruby rakstīja:
Māriņa rakstīja:Esmu daudzreiz uz taam skatiijusies siksninjaam, bet manupraat te veel arii buutu nepiecieshams lai abi sunjuki buutu viena auguma, augstuma????

Jaa es domaaju ka driizaak taa - viena auguma - bet esmu shitiem sadaliitaajiem redzeejusi arii izmeerus 10" 12" 14" - nez kam tie domaati - varbuut jo lielaaki sunji jo lielaaks attaalums vienam no otra???
P.S Paldies Maarinj par tavu aprakstinju - par tiem diviem suniishiem,gultaam un bljodaam!!!
Njaa nezinu kaa te ar tiem meitenju kashkjeim - vakar tieshi paveeroju savas meiteniites, taadas miiljas savaa starpaa ;) Mazaa pat Vivi sabucho, salaiza, un tad abas tik miilji kopaa chuch....
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  lilucis Trešdiena Februāris 11, 2009 1:15 pm

Ruby rakstīja:
lilucis rakstīja:
Ruby rakstīja:es caur e-bay no viena paardeveeja nopirku ideaalu somu - taadu vairs nevienam neesmu redzeejusi un vispaar neko liidziigi neesmu maniijusi!!! Bet diemzheel vinjam taadas vairaak nav - nezinu vai buus!!! Bet tagad es skatos ka vinjam ir kas liidziigs kaa tu veelies - vieniigais es nezinu 100% par to lielumu - diviem sunjiem - bet maneejaa droshi var ielikt divus - taa kaa domaaju ka taa ir tik pat liela. Nu uzmet aci - varbuut iepatiikaas :D Izskataas ljoti praktiska un multifunkcionaala :D
http://cgi.ebay.ie/Red-Waterproof-Functional-Outdoor-Dog-Carrier-Tote_W0QQitemZ270255630224QQihZ017QQcategoryZ1283QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

Paldies, par kontaktiņu, bet...viņai sāns netaisās vaļā...bet nu kabatu ziņā ir gandrīz ideāla... redzi tā vot ir - somai ir vai nu kabatas vai sāns atverams, a man vajag abus lol!

Tu veelies lai saans buutu valjaa no augshas liidz lejai? Taads kas aizvelkaas vai visu laiku ir valjaa? Vai taada kurai viens saans liidz pusei valjaa - kur sunjiem galvas izbaast? Man jau ar shitaa ir - ka visaadas prsasiibas un tad nevar atrast iisto - ir divas somas kuras vispaar vairs nelietoju jo nopirktas steigaa - nemaz nepadomaajot par praktiskumu! Citreiz liekas ka veershu augshaa pati savu fabriku :D

Man vajag tā lai var pilnībā atvērt vienu sānu, tas domāts mašīnai...tad es varētu suņus klēpī neturēt, bet viņi gulētu somā piesprādzēti un tā kā sāns būtu līdz galam vaļā viņiem tā soma būtu kā būdiņa un nejustos viņi iesprostoti...
lilucis
lilucis
Estimable
Estimable

Number of posts : 1223
Dzīvesvieta : Rīga

http://lv.uniteddogs.com/dog/ufo

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Trešdiena Februāris 11, 2009 1:18 pm

lilucis rakstīja:
Man vajag tā lai var pilnībā atvērt vienu sānu, tas domāts mašīnai...tad es varētu suņus klēpī neturēt, bet viņi gulētu somā piesprādzēti un tā kā sāns būtu līdz galam vaļā viņiem tā soma būtu kā būdiņa un nejustos viņi iesprostoti...

AAA tagad sapratu - bet ja taa padomaa es nemaz taadas neesmu redzeejusi!!! Liidz pusei valjaa - jaa un tad augshu ar var aiztaisiit ciet un paliek vieta kur sunjukiem galvinjas izlikt!!! Nu skaidrs - jau kaut ko liidziigu maniishu tad zinjoshu :D
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Trešdiena Februāris 11, 2009 1:25 pm

Māriņa rakstīja:
Njaa nezinu kaa te ar tiem meitenju kashkjeim - vakar tieshi paveeroju savas meiteniites, taadas miiljas savaa starpaa ;) Mazaa pat Vivi sabucho, salaiza, un tad abas tik miilji kopaa chuch....

Re cik labas meitenes!!! Mums jau veel nav otra - bet es jau gatavojos gatavojos !!! Viirs grib beesho/balto iisspalvaino Chi - ir viena padomaa jau mums - bet nu veel nesapriecaajos. Dzimusi janvaara viduu - taa kaa veel jau tik aatri nebuus!! Un es iisti nezinu - varbuut veel jaanogaida - hmmmmm
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  lilucis Trešdiena Februāris 11, 2009 1:38 pm

Ruby rakstīja:
lilucis rakstīja:

AAA tagad sapratu - bet ja taa padomaa es nemaz taadas neesmu redzeejusi!!! Liidz pusei valjaa - jaa un tad augshu ar var aiztaisiit ciet un paliek vieta kur sunjukiem galvinjas izlikt!!! Nu skaidrs - jau kaut ko liidziigu maniishu tad zinjoshu :D

Es esmu redzējusi, bet tādām parasti nav kabatu un tām kurām kabatas, neverās sāns vaļā...nu tapēc man arī nav somas suņiem :lol:
lilucis
lilucis
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Trešdiena Februāris 11, 2009 2:46 pm

acz rakstīja:[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img50/7054/img0848sk8.jpg][/IMG]
[IMG=https://2img.net/r/ihimizer/img50/img0848sk8.jpg/1/w2048.png][/IMG]
Tikko izskrējām laukā lai nofočītu jums dubulto siksniņu, vispār mēs ar siksnu tikai uz pilsētu ejam jo pie mājas ir mežiņš un liels placis kur staigāt bez siksniņas. Viņi parasti tā nerauj viens otru kā bildē :D

Ljoti smuki :D bet nav tà ka viens grib ko oshnjàt,bet otrs kakjim dziities pakalj un rauj liidzi pirmo???Ja man kàdreiz buus otrs suns arii gribétu tadu siksninju(tàpec vàcu + un - ap sho siksnu) ;)
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Ceturtdiena Februāris 12, 2009 10:56 pm

lilucis rakstīja:
Es esmu redzējusi, bet tādām parasti nav kabatu un tām kurām kabatas, neverās sāns vaļā...nu tapēc man arī nav somas suņiem :lol:

re ko es veel atradu!!! Tieshi domaata diviem sunjiem!!! Taa ir taa riktiigaa soma ar kuru atljauts lidmashiinas salonaa lidot (sherpa bag) , un teishi paardomaata braukshanai ar auto - kaut kas tur piespraadzeejams vai kka taa !!!! Kabatas - arii iekspusee!!! Atradu tikai paardeveejus no ASV, maksaa aptuveni 80-90 dolaari!!!
SHERPA AKC DOUBLE PET CARRIER

Otrais suņuks! - Page 4 Yhst-79175255987083_2040_6215779 Otrais suņuks! - Page 4 AKC_95207_double_black
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Ceturtdiena Februāris 12, 2009 11:14 pm

soma vnk ideala :) man loti patik. izskatas loti erta un kvalitatiiva
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Number of posts : 3874

http://shanelamor.jimdo.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Ceturtdiena Februāris 12, 2009 11:19 pm

Eliina rakstīja:soma vnk ideala :) man loti patik. izskatas loti erta un kvalitatiiva

aha - bet tas ir tikai tad ja pie diviem sunjiem apstaajaas.....................nu ir smagaakas saslimshanas (joks) kad ir vairaak par divi , nu 2...3....4..5....un pat 10..... :large:

P.S visiem kuriem ir vairaak par divi - tas ir joks,ok???
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Piektdiena Februāris 13, 2009 12:52 am

Ruby rakstīja:
Eliina rakstīja:soma vnk ideala :) man loti patik. izskatas loti erta un kvalitatiiva

aha - bet tas ir tikai tad ja pie diviem sunjiem apstaajaas.....................nu ir smagaakas saslimshanas (joks) kad ir vairaak par divi , nu 2...3....4..5....un pat 10..... :large:

P.S visiem kuriem ir vairaak par divi - tas ir joks,ok???

nu ja tad ir ka ir ja vairak, bet tad var iegaadaties sunu ratinjus :lol: visus sasedinat un miers! loti ceru kad sakus pelnit un dzivosu atseviski es nesapirku kaudzi sunu, jo man jau dikti,dikti patik, bet pagaidam gan skiet ka pietiek ar vinu :lol:
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Number of posts : 3874

http://shanelamor.jimdo.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  lilucis Piektdiena Februāris 13, 2009 7:21 am

Ruby rakstīja:
lilucis rakstīja:

re ko es veel atradu!!! Tieshi domaata diviem sunjiem!!! Taa ir taa riktiigaa soma ar kuru atljauts lidmashiinas salonaa lidot (sherpa bag) , un teishi paardomaata braukshanai ar auto - kaut kas tur piespraadzeejams vai kka taa !!!! Kabatas - arii iekspusee!!! Atradu tikai paardeveejus no ASV, maksaa aptuveni 80-90 dolaari!!!
SHERPA AKC DOUBLE PET CARRIER

Otrais suņuks! - Page 4 Yhst-79175255987083_2040_6215779 Otrais suņuks! - Page 4 AKC_95207_double_black

Interesanta soma, tikai man liekas ka tur pa vidu laikam ir starpsiena, lai abi suņi kopā netiek...a man patīk ja mani draudzīgi kopā čuč, tā drošāka ceļošana abiem :) Bet citādi tiešām laba izskatās :)
lilucis
lilucis
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Sestdiena Februāris 21, 2009 3:01 pm

Jautaajums divu un vairaaku sunjuku iipashnieceem : kaa ir ar to kopiigo speeleeshanos?? Cik taalu var iet?? Abas kaa trakas njemaas un viena otru liek gar zemi - bet bez skanjaam - bez ruukshanas un rieshanas - taatad vai tas ir veseliigi - nu bez ljaunuma??? Jo no malas izskataas shaushaliigi - zobi,nagi,spalvas pa gaisu!!! Jaa gadaas kad mazaa Pepijai taa saapiigaak iekodusi - tad Pepija skalji briidina un mazaa aizmuuk - es saprotu ka tas ir normaali un dabiigi - jo kuceenam jaaapzinaas cik taalu arii vinsh var atljauties - vai pareizi??? Ik pa briitinjam uztaisam time out - lieku abaam atpuusties - panjemu kleepii un tad abas aizmieg - bet ar apmeeram 20 cm atstarpi - izskataas ka Pepija veel nav gatava pavisam mest kaulinjus kopaa :)! Un izskataas ka Pepija mazo noveero ik uz solja un aposhnjaa katru vietinju - citreiz liekas ka pat paraak uzmaaciigi - piemeeram lien tuvu tuvu pie aciim/ausiim un osta - pa briitinjam takaa meegina iekost - bet iisti nevar saprast - vai taa ir speele vai kas cits!!! Pa nakti katra gulj savaa gultinjaa - bet juutu ka Pepija ik pa laicinjam aizlien mazo paoshnjaat un tad lien atpakalj guleet savaa gultaa! Nu man izskataas ka viss ir raamjos - bet veeleetos dzirdeet arii juusu pirmaas pieredzes shajaa jautaajumaa! Mums jau tikai treshaa diena kopaa!!!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  sirsninja Sestdiena Februāris 21, 2009 3:15 pm

Ruby rakstīja:Jautaajums divu un vairaaku sunjuku iipashnieceem : kaa ir ar to kopiigo speeleeshanos?? Cik taalu var iet?? Abas kaa trakas njemaas un viena otru liek gar zemi - bet bez skanjaam - bez ruukshanas un rieshanas - taatad vai tas ir veseliigi - nu bez ljaunuma??? Jo no malas izskataas shaushaliigi - zobi,nagi,spalvas pa gaisu!!! Jaa gadaas kad mazaa Pepijai taa saapiigaak iekodusi - tad Pepija skalji briidina un mazaa aizmuuk - es saprotu ka tas ir normaali un dabiigi - jo kuceenam jaaapzinaas cik taalu arii vinsh var atljauties - vai pareizi??? Ik pa briitinjam uztaisam time out - lieku abaam atpuusties - panjemu kleepii un tad abas aizmieg - bet ar apmeeram 20 cm atstarpi - izskataas ka Pepija veel nav gatava pavisam mest kaulinjus kopaa :)! Un izskataas ka Pepija mazo noveero ik uz solja un aposhnjaa katru vietinju - citreiz liekas ka pat paraak uzmaaciigi - piemeeram lien tuvu tuvu pie aciim/ausiim un osta - pa briitinjam takaa meegina iekost - bet iisti nevar saprast - vai taa ir speele vai kas cits!!! Pa nakti katra gulj savaa gultinjaa - bet juutu ka Pepija ik pa laicinjam aizlien mazo paoshnjaat un tad lien atpakalj guleet savaa gultaa! Nu man izskataas ka viss ir raamjos - bet veeleetos dzirdeet arii juusu pirmaas pieredzes shajaa jautaajumaa! Mums jau tikai treshaa diena kopaa!!!
man jau shkjiet,ka wiss ir kaartiibaa,pluukties jau pepija nelien. 8) shkjiet winja tikai weelas zinaat kas par jaunu personu winjas teritorijaa,grib izpeetiit wai nedariis neko ljaunu saimniekiem,par to liishabu tuwaak aciim,ausiim-taa man lielaa sune dara tojam,laikam winjiem taada iepaziishana,tas mans wiedoklis. 🐶 🐶
sirsninja
sirsninja
Profesional
Profesional

Number of posts : 281

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Māriņa Sestdiena Februāris 21, 2009 4:15 pm

Nu izskataas ka jums ritiigi feini iet:)))Vinjas vienkaarshi rotaljaajas :D
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  lilucis Sestdiena Februāris 21, 2009 5:52 pm

Ruby rakstīja:Jautaajums divu un vairaaku sunjuku iipashnieceem : kaa ir ar to kopiigo speeleeshanos?? Cik taalu var iet?? Abas kaa trakas njemaas un viena otru liek gar zemi - bet bez skanjaam - bez ruukshanas un rieshanas - taatad vai tas ir veseliigi - nu bez ljaunuma??? Jo no malas izskataas shaushaliigi - zobi,nagi,spalvas pa gaisu!!! Jaa gadaas kad mazaa Pepijai taa saapiigaak iekodusi - tad Pepija skalji briidina un mazaa aizmuuk - es saprotu ka tas ir normaali un dabiigi - jo kuceenam jaaapzinaas cik taalu arii vinsh var atljauties - vai pareizi??? Ik pa briitinjam uztaisam time out - lieku abaam atpuusties - panjemu kleepii un tad abas aizmieg - bet ar apmeeram 20 cm atstarpi - izskataas ka Pepija veel nav gatava pavisam mest kaulinjus kopaa :)! Un izskataas ka Pepija mazo noveero ik uz solja un aposhnjaa katru vietinju - citreiz liekas ka pat paraak uzmaaciigi - piemeeram lien tuvu tuvu pie aciim/ausiim un osta - pa briitinjam takaa meegina iekost - bet iisti nevar saprast - vai taa ir speele vai kas cits!!! Pa nakti katra gulj savaa gultinjaa - bet juutu ka Pepija ik pa laicinjam aizlien mazo paoshnjaat un tad lien atpakalj guleet savaa gultaa! Nu man izskataas ka viss ir raamjos - bet veeleetos dzirdeet arii juusu pirmaas pieredzes shajaa jautaajumaa! Mums jau tikai treshaa diena kopaa!!!

Viss ir normāli...man ir tāda pati spēlēšanās, tikai ar kārtīgiem skaņas efektiem...no malas gan izklausās un izskatās pēc pamatīga kariņa, bet es jau esmu pieradusi un nu jau māku arī atšķirt, kad ir ar dusmām un kad ir vienkārši dauzīšanās... Ar dusmām tik pāris reizes bijis un to nu nevar nepamanīt... Un Čiepa ar pirmās dienas un it sevišķi no rītiem gāja ostīt vai tas mazais draņķis vēl turpat kur vakar gulēt aizgāja vai būs noticis brīnums un mazais būs pazudis(nu viņa no sākuma nepavisam negribēja pieņemt Ufo) un kad atklāja, ka Ufo turpat vēl, tad uz mums tādu apbižotu skatu palūrēja un nolīda savā stūrītī...
lilucis
lilucis
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Svētdena Februāris 22, 2009 4:02 pm

Paldies meitenes ka padaliijaaties :D
Nu mums jau ar katru dienu iet arvien interesantaak - bet abas ir malaces - pa nakti saprot ka man jaaatpuushaas un gulj savaas gultinjaas bez iebildumiem - pat Pepija mani nemodina tik biezhi kaa agraak ar savu skraapeehsnos - vinja zin ka pkst. 7.00 no riita tiks gultaa pie manis - un tad meedz piecelties aatraak paaris reizhu pa nakti 👅 tad es vinju iestumju atpakalj vinjas gultinjaa :)
Pepijai jau ar vesela maaksla tagad jaaapguust - jo pirms tam neviens suns tuvaak par 2 metri nebija pienaacis - un kur nu veel saostiities vai speeleeties!!! Tagad jaadalaas ar visu - mantinjaam,gardumiem,un pat saimniekiem :) Bet vinja malaciite - godam ar visu tiek galaa! Kaut gan mazaa Lurdesinja ir tik zhiperiiga,atsperiiga - nu super-mega-hiper-aktiiva - nu gruuti taadam tik liidz bounce Tad es juutu ka Pepija jau pagurst - eju glaabt :;D:
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lindita Svētdena Marts 15, 2009 9:23 pm

Man kopš vaardienas ir divi suņi mājās :) Draudzne uz 10 dienām aizbrauca un atstāja Tiku pie manis :) Pirmo nakti abi pavadīja ārdoties, pagulēja tik dažas stundiņas, bet tag otrādi - čuč un bik padauzās. Jāpierod iet ārā ar diviem flekšiem :)
Bet ir interesanti, kā arī Snifs mācās nebūt tiiiiik greizsirdīgs :)
Lindita
Lindita
Profesional
Profesional

Number of posts : 418

http://lv.uniteddogs.com/dog/Snifs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Svētdena Marts 15, 2009 9:27 pm

Lindita rakstīja:Man kopš vaardienas ir divi suņi mājās :) Draudzne uz 10 dienām aizbrauca un atstāja Tiku pie manis :) Pirmo nakti abi pavadīja ārdoties, pagulēja tik dažas stundiņas, bet tag otrādi - čuč un bik padauzās. Jāpierod iet ārā ar diviem flekšiem :)
Bet ir interesanti, kā arī Snifs mācās nebūt tiiiiik greizsirdīgs :)

Khi khi khi - tev tests?:)))
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lindita Svētdena Marts 15, 2009 9:54 pm

Ronija rakstīja:

Khi khi khi - tev tests?:)))
Arī tests, jo šad tad iedomājos par biedru/biedreni Snifucim :)
Kādreiz Tika gribēja piespiesties Snifam, kad čučēja, bet Snifs izvairījās, tag jau pats pielien klāt :roll:
Lindita
Lindita
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Māriņa Svētdena Marts 15, 2009 10:01 pm

Juuu beidzot Snifam jautriiba maajaas, nebuus jaaardda kompiits..... Razz
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lindita Svētdena Marts 15, 2009 10:13 pm

Māriņa rakstīja:Juuu beidzot Snifam jautriiba maajaas, nebuus jaaardda kompiits..... Razz
Aha - Tikai no mājām līdzi pagalīte - nu tad te staipa un cīnās, dators nav ne prātā :D
Lindita
Lindita
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 4 no 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Atpakaļ uz augšu

- Similar topics