Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Otrais suņuks!

+11
Eliina
zverjok
Silkite
Sanita
Ruby
Māriņa
Dream
Lily
Ronija
lilucis
acz
15 posters

Lapa 3 no 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Otrais suņuks! - Page 3 Empty Re: Otrais suņuks!

Post  Ronija Pirmdiena Februāris 09, 2009 9:34 pm

Pilniigi nepiekriitu. Man 10 gadus kopaa dziivoja divas meitenes un nekaadas vainas, shad tad bija striidi par ietekmi maajaas, vecaakaa bija galvenaa. Parasti, kad tika dots vinjaam eest, no saakuma pie bljodaam gaaja klaat vecaakaa, jaunaakaa pat kaaju nedriiksteeja spert virtuvee. Siikaa pie durviim sagaidiija, kad vecaakaa bija paeedusi - un tad bija vinjas kaarta. Sho kaartiibu vinjas sarunaaja savaa starpaa miermiiliigaa celjaa. Lielu striidu un pleeshanaas nebija. Abas bija kuciites.
Kashkji nav atkariigi no sunja dzimuma, bet gan no pirmaa sunja izlutinaatiibas pakaapes:) Taads ir mans viedoklis:)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Pirmdiena Februāris 09, 2009 9:46 pm

Ronija rakstīja:Pilniigi nepiekriitu. Man 10 gadus kopaa dziivoja divas meitenes un nekaadas vainas, shad tad bija striidi par ietekmi maajaas, vecaakaa bija galvenaa. Parasti, kad tika dots vinjaam eest, no saakuma pie bljodaam gaaja klaat vecaakaa, jaunaakaa pat kaaju nedriiksteeja spert virtuvee. Siikaa pie durviim sagaidiija, kad vecaakaa bija paeedusi - un tad bija vinjas kaarta. Sho kaartiibu vinjas sarunaaja savaa starpaa miermiiliigaa celjaa. Lielu striidu un pleeshanaas nebija. Abas bija kuciites.
Kashkji nav atkariigi no sunja dzimuma, bet gan no pirmaa sunja izlutinaatiibas pakaapes:) Taads ir mans viedoklis:)

Nu, es jau rakstīju, ka ir izņēmumi !!!

Bet nu par to izlutināšanu... jā, iespējams tas arī ir pie vainas. Jo Pece bija mans pirmais suns un es viņu ļoti, ļoti mīlu. Pagāja tikai trīs mēneši, kad pēkšņi mājās uzrodas kāds ar kuru mana mīlestība jādala.

Galvenais jau, ka tagad Pece sapratusi, ka mīlestība nav atkarīga no tā vai viņa ir viena, vai ir vēl kāds. :)
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Pirmdiena Februāris 09, 2009 9:51 pm

Ar otru suni ir ljoti liidziigi , kaa ar otra beerna ienaakshanu gjimenee, jaavelta abiem vienaada uzmaniiba, lai nerastos greizsirdiibas sceenas. Vieniigaa atshkjiriiba ir tikai tajaa, ka beernam mees varam vaardiski paskaidrot, ja vinjsh jau ir saprotosh:) Sunjukam gan nee:)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  lilucis Otrdiena Februāris 10, 2009 8:23 am

Ronija rakstīja:Ar otru suni ir ljoti liidziigi , kaa ar otra beerna ienaakshanu gjimenee, jaavelta abiem vienaada uzmaniiba, lai nerastos greizsirdiibas sceenas. Vieniigaa atshkjiriiba ir tikai tajaa, ka beernam mees varam vaardiski paskaidrot, ja vinjsh jau ir saprotosh:) Sunjukam gan nee:)

Pilnībā zem šitā parakstos!!!

Un arī mans uzskats, ka tas cik liela kaušanās būs savā starpā 99% atkarīgs no audzināšanas... Protams, ka būs attiecību noskaidrošana utt. Bet tur nu bišķiņ saimniekam roka jāpieliek, lai suņi zinātu cik tālu var iet. Mana Čiepa arī bija drausmīgi neapmierināta sākumā par to, ka es atvedu kaut kādu sīkuli (Ufo) mājās... viņai gan cits raksturs - klusie ūdeņi...bet nu tāpat pāris reizes mēģināja tā pa īstam parādīt, ka viņam te nav vietas... bet nu nedrīkst tā būt manā mājā un tādos brīžos es vienkārši noliku viņu pie vietas...Bija grūts un garš periods, bet tagad viens bez otra jau nevar, un vēl joprojām pa laikam par kaut ko tiek attiecības noskaidrotas, bet tas notiek saprāta robežās...
lilucis
lilucis
Estimable
Estimable

Number of posts : 1223

http://lv.uniteddogs.com/dog/ufo

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Māriņa Otrdiena Februāris 10, 2009 11:32 am

Nu manaam kashkji meedz buut tikai deelj kaulinja vai gardumiem, vai arii kad speeleejamies, kura atnesiis atpaklaj mantu :bball: Citreiz speeleejas godiigi, citreiz vajag abaam vienu un to pashu. Bet taa ljoti ljoti draudziigas un arii no pasha saakuma Viviite pienjeema mazo Dzoksiiti bez lieliem iebildumiem. Es jau biju briidinaata, ka saakumaa uzmaniiba jaapieveersh vairaak tieshi pirmajam suniitim un jaamiiljo vinja, nekaadas probleemas mums neradaas cheers
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lily Otrdiena Februāris 10, 2009 1:25 pm

Ronija rakstīja:Pilniigi nepiekriitu. Man 10 gadus kopaa dziivoja divas meitenes un nekaadas vainas, shad tad bija striidi par ietekmi maajaas, vecaakaa bija galvenaa. Parasti, kad tika dots vinjaam eest, no saakuma pie bljodaam gaaja klaat vecaakaa, jaunaakaa pat kaaju nedriiksteeja spert virtuvee. Siikaa pie durviim sagaidiija, kad vecaakaa bija paeedusi - un tad bija vinjas kaarta. Sho kaartiibu vinjas sarunaaja savaa starpaa miermiiliigaa celjaa. Lielu striidu un pleeshanaas nebija. Abas bija kuciites.

Bet tev bija tieši toju meitenes?
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Number of posts : 4007
Dzīvesvieta : Jūrmala

http://www.handler-karolina.jimdo.com

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lily Otrdiena Februāris 10, 2009 1:28 pm

Mēs domājam ka vislabāk būtu atstāt bērniņu no Lilijas jo tad jau viņas no pirmās dienas sarastu kopā jo esam novērojuši ka mūsu abi vilki NEKAD visa mūža garumā nav sakāvušies jo tie ir mamma ar meitu un dzīvo kopā jau no pirmās dieniņas u.t.t. Bet savukārt viņas kaujās ar to suni kas tikai nesen ir ienācis mūsu sētā. Abas vilcenes dala savu teritoriju un neviena nav pārāka par otru abas vienādas :):D Twisted Evil
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Number of posts : 4007
Dzīvesvieta : Jūrmala

http://www.handler-karolina.jimdo.com

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Otrdiena Februāris 10, 2009 1:37 pm

Lily rakstīja:Mēs domājam ka vislabāk būtu atstāt bērniņu no Lilijas jo tad jau viņas no pirmās dienas sarastu kopā jo esam novērojuši ka mūsu abi vilki NEKAD visa mūža garumā nav sakāvušies jo tie ir mamma ar meitu un dzīvo kopā jau no pirmās dieniņas u.t.t. Bet savukārt viņas kaujās ar to suni kas tikai nesen ir ienācis mūsu sētā. Abas vilcenes dala savu teritoriju un neviena nav pārāka par otru abas vienādas :):D Twisted Evil

man laukos ari vilki mate ar meitu un vinas gan reizem sapleshas un ir gadijies ta riktigi, jo dala kocinuus un edienu un mani arii, kad abraucu siemos. mate nelauj meitai ar mani speleties, vina klust loti greisirdiiga Twisted Evil
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Number of posts : 3874

http://shanelamor.jimdo.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Māriņa Otrdiena Februāris 10, 2009 3:38 pm

Secinu, ka tas kaa sunju sadziivo nav atkariigs no sugas un vecuma, bet gan no sunju raksturinja Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Februāris 10, 2009 5:34 pm

Māriņa rakstīja:Secinu, ka tas kaa sunju sadziivo nav atkariigs no sugas un vecuma, bet gan no sunju raksturinja Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Hmmmm - es tagad saaku domaat par savas Pepes raksturu!?!?! Man tieshi likaas ka vinja jauno mazo kuceenu driizaak pienjems kaa savu beernu - nekad nebiju iedomaajusies ka vareetu buut kaadi striidi!!!! Nu jaa es saprotu ka pirmais laiks ir diezgan sarezhgjiits - viss jaauzrauga - bet taapeec ka man vinjas nebuutu praktiski vienas jaaatstaaj gandriiz nekad - vismaz pagaidaam - domaajams viss buutu okey!!! 100% gribu otru meiteni!!!
Un kaa piemeeram ir ar eedinaashanu - katram savas bljodas un vietinja??? Guleet laikam jau metaas kopaa - nav katram savs kaktinsh - vai tomeer vajag??? Kopiigas pastaigas??? Esmu redzeejsusivekalos - taadu kupleetaaju - ko pievieno flexim galaa - sadaliitaaju - katram savs rinkjiitis - bet saimniekam siksninja viena??? Kaads taadu izmanto - un cik eerti??? Vai somaa ar vienaa seezh - vai vajag katram savu??
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  lilucis Otrdiena Februāris 10, 2009 8:44 pm

Ruby rakstīja:
Māriņa rakstīja:Secinu, ka tas kaa sunju sadziivo nav atkariigs no sugas un vecuma, bet gan no sunju raksturinja Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Hmmmm - es tagad saaku domaat par savas Pepes raksturu!?!?! Man tieshi likaas ka vinja jauno mazo kuceenu driizaak pienjems kaa savu beernu - nekad nebiju iedomaajusies ka vareetu buut kaadi striidi!!!! Nu jaa es saprotu ka pirmais laiks ir diezgan sarezhgjiits - viss jaauzrauga - bet taapeec ka man vinjas nebuutu praktiski vienas jaaatstaaj gandriiz nekad - vismaz pagaidaam - domaajams viss buutu okey!!! 100% gribu otru meiteni!!!
Un kaa piemeeram ir ar eedinaashanu - katram savas bljodas un vietinja??? Guleet laikam jau metaas kopaa - nav katram savs kaktinsh - vai tomeer vajag??? Kopiigas pastaigas??? Esmu redzeejsusivekalos - taadu kupleetaaju - ko pievieno flexim galaa - sadaliitaaju - katram savs rinkjiitis - bet saimniekam siksninja viena??? Kaads taadu izmanto - un cik eerti??? Vai somaa ar vienaa seezh - vai vajag katram savu??

Nu pa kādam strīdam jau būs...atradīs par ko pakašķēties, bet viņi labi iemācās cik tālu var iet kašķējoties...tikai bik pie audzināšanas jāpiestrādā :lol:
Nu maniem ir katram sava bļoda, jo Čiepai ir liekais svars un attiecīgi viņa nedrīkst mieloties ar trekno barību kādu ēd Ufo. Un ja dodu mājās vārīto ēdienu, tad tāpat dodu katram savā traukā, kaut vai viens un tas pats ēdiens, jo tad vienkārši neradīsies lieks iemesls kašķim par ēdienu... Guļ gan kopā, gan arī katrs savā kaktā... Ir mājā 2 guļvietas suņiem, pluss vēl bieži viņi guļ uz grīdas man pie kājām pie datora vai arī dīvānā. Citreiz viņi grib gulēt kopā, bet citreiz vajag katram savu telpu. Protams ejam kopīgās pastaigās, ir gan reizes, kad paņemu tikai vienu no abiem, bet pārsvarā jau abus un katram sava pavadiņa. Nezinu cik tas sadalītājs garš un cik tālu suņi viens no otra tiek, bet man bail, ka tad viens otram virsū čurās...un vēl ja katram sava pavada, tad katru atsevišķi var vadīt, piemēram ja jāparauj bikiņ, lai kaut kur nelien, kaut ko neēd utt. Somas mums nav vēl joprojām Razz bet nu tad kad man ar abiem jābrauc sabiedriskajā, tad pēc tādas labas somas prasās gan, vienīgi manām prasībām vēl neviena nav atbildusi Razz
lilucis
lilucis
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Februāris 10, 2009 9:16 pm

Paldies liluci!!!
Un Piemeeram uudens bljodinja arii atsevishkja?? Jo mums ir arii uudens guljamistabaa pieejams - tad tur ar vajadzees divus,ne??

tas sadaliitaajs ir apmeeram shitaads

Otrais suņuks! - Page 3 A9b49daadd40406ee3f5fe2c6f7b517eima

Ir pieejami arii garaaki!!! Man patiik staigaat ar flekshiem - domaaju - ka iipashi eerti nesanaaks ar diviem flekshiem - vai jaatur katrs savaa rokaa!!!
Kaadu somu tu tieshi meklee??? Es esmu tik daudz mekleejusi un rakusies pa visurieni - varbuut varu ko ieteikt?!?!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  lilucis Otrdiena Februāris 10, 2009 9:26 pm

Nē nē ūdens bļoda gan kopīga...nu neesmu redzējusi, ka par ūdeni kautos :)
A somu...hmmmm...nu vajag gana lielu, lai var sabāzt abus suņus un bik vēl vieta paliek(ja nu pēkšņi trešais suns uzrodas :D )...lai ir ērta nest...lai ir viens sāns pilnībā atverams(nu labāk sāns, nevis gali)...nu lai ir iespēja vienu suni piesprādzēt, otram piemeistarotu pati...lai ir gana smuka, bet ne pārāk šika un nekādi brendi neinteresē...lai ir laba ventilācija somā...virspusē un apakšā ir jābūt materiālam, kas nelaiž mitrumu cauri, ja nu pēkšņi lietus sāk līt vai arī ja nākas nolikt somu mitrākā vietā zemē...vēl man vajag visādas ērtas kabatas, lai man nevajag suņa somu un vēl vienu lielu somu, kur citas lietas salikt...nu tā lai otru somiņu man vajadzētu tikai tādu, kur maku un mobilo ielikt...nu un protams ne pārāk dārgu!!! Neiespējami!!! lol!
lilucis
lilucis
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Februāris 10, 2009 10:06 pm

es caur e-bay no viena paardeveeja nopirku ideaalu somu - taadu vairs nevienam neesmu redzeejusi un vispaar neko liidziigi neesmu maniijusi!!! Bet diemzheel vinjam taadas vairaak nav - nezinu vai buus!!! Bet tagad es skatos ka vinjam ir kas liidziigs kaa tu veelies - vieniigais es nezinu 100% par to lielumu - diviem sunjiem - bet maneejaa droshi var ielikt divus - taa kaa domaaju ka taa ir tik pat liela. Nu uzmet aci - varbuut iepatiikaas :D Izskataas ljoti praktiska un multifunkcionaala :D
http://cgi.ebay.ie/Red-Waterproof-Functional-Outdoor-Dog-Carrier-Tote_W0QQitemZ270255630224QQihZ017QQcategoryZ1283QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lindita Otrdiena Februāris 10, 2009 10:14 pm

Ruby rakstīja:es caur e-bay no viena paardeveeja nopirku ideaalu somu - taadu vairs nevienam neesmu redzeejusi un vispaar neko liidziigi neesmu maniijusi!!! Bet diemzheel vinjam taadas vairaak nav - nezinu vai buus!!! Bet tagad es skatos ka vinjam ir kas liidziigs kaa tu veelies - vieniigais es nezinu 100% par to lielumu - diviem sunjiem - bet maneejaa droshi var ielikt divus - taa kaa domaaju ka taa ir tik pat liela. Nu uzmet aci - varbuut iepatiikaas :D Izskataas ljoti praktiska un multifunkcionaala :D
http://cgi.ebay.ie/Red-Waterproof-Functional-Outdoor-Dog-Carrier-Tote_W0QQitemZ270255630224QQihZ017QQcategoryZ1283QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

Riktīgi forša soma!!! Mums gan jau ir tāda maza somiņa, ļooooti reti gan izmantojam, bet šī ir tik parocīga, jo mūsu somai nav gandrīz neviena normāla kabata!
Lindita
Lindita
Profesional
Profesional

Number of posts : 418

http://lv.uniteddogs.com/dog/Snifs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Februāris 10, 2009 10:17 pm

Lindita rakstīja:
Ruby rakstīja:es caur e-bay no viena paardeveeja nopirku ideaalu somu - taadu vairs nevienam neesmu redzeejusi un vispaar neko liidziigi neesmu maniijusi!!! Bet diemzheel vinjam taadas vairaak nav - nezinu vai buus!!! Bet tagad es skatos ka vinjam ir kas liidziigs kaa tu veelies - vieniigais es nezinu 100% par to lielumu - diviem sunjiem - bet maneejaa droshi var ielikt divus - taa kaa domaaju ka taa ir tik pat liela. Nu uzmet aci - varbuut iepatiikaas :D Izskataas ljoti praktiska un multifunkcionaala :D

Riktīgi forša soma!!! Mums gan jau ir tāda maza somiņa, ļooooti reti gan izmantojam, bet šī ir tik parocīga, jo mūsu somai nav gandrīz neviena normāla kabata!

Jaa jaa kabatas ir ideaalas!!! Manai arii ir divas lielas un divas mazas kabatinjas! Veel jau var vinju paveerot to paardeveeju - jo parasti vinjam ir daudz somas - tagad laikam kriize :(
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  acz Trešdiena Februāris 11, 2009 12:03 am

Ruby rakstīja:Paldies liluci!!!
Un Piemeeram uudens bljodinja arii atsevishkja?? Jo mums ir arii uudens guljamistabaa pieejams - tad tur ar vajadzees divus,ne??

tas sadaliitaajs ir apmeeram shitaads

Otrais suņuks! - Page 3 A9b49daadd40406ee3f5fe2c6f7b517eima

Ir pieejami arii garaaki!!! Man patiik staigaat ar flekshiem - domaaju - ka iipashi eerti nesanaaks ar diviem flekshiem - vai jaatur katrs savaa rokaa!!!
Kaadu somu tu tieshi meklee??? Es esmu tik daudz mekleejusi un rakusies pa visurieni - varbuut varu ko ieteikt?!?!
Es tādu tieši nopirku un rokā turu siksnu to kas izvelkās. Nu man ir ērti tā staigāt suņi gan pirmās divas dienas nesaprata kā jāiet :D Tagad viss Ok :D
acz
acz
Prospect
Prospect

Number of posts : 64
Dzīvesvieta : Olaine

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Trešdiena Februāris 11, 2009 12:15 am

man pashai tada siksnina nav nepieciesam, bet doamju ka suniisiem ir dikti neerti ta, jo katrs tachu grib paostiit kaut ko un nokartoties tieshi taja vietnina kuru vins atradis un liidzi javalka visur otrs suns, nu nezinu vai tas ir erti sunim, bet cilvekam noteikti ir eertak neka ar divam pavadam, bet nu katrs mes izvelamies darit ka mes velamies

Pēdējo reizi labojis Eliina Trešdiena Februāris 11, 2009 12:17 am; labots 1 reizi
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Trešdiena Februāris 11, 2009 12:17 am

acz rakstīja:
Es tādu tieši nopirku un rokā turu siksnu to kas izvelkās. Nu man ir ērti tā staigāt suņi gan pirmās divas dienas nesaprata kā jāiet :D Tagad viss Ok :D

aha skaidrs - nu tad feini ka taa var staigaat - jo man arii patiik siksninjas kas izvelkaas - mees vinjas saucam par Flekshiem(Fleksi)
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Trešdiena Februāris 11, 2009 12:45 am

Eliina rakstīja:man pashai tada siksnina nav nepieciesam, bet doamju ka suniisiem ir dikti neerti ta, jo katrs tachu grib paostiit kaut ko un nokartoties tieshi taja vietnina kuru vins atradis un liidzi javalka visur otrs suns,

:D Kņopīte jau bez šādas siksnas velkas Pecei pakaļ!!! Pece iet čurināt- Kņope seko, lai pēc Peces tajā pašā vietā uzčurinātu virsū savu dozu! :D
Es arī šitādu nopirkšu! Ar diviem flekšiem- ticiet man- ir ļoti neērti!!! :D
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Number of posts : 411

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Trešdiena Februāris 11, 2009 12:51 am

Ir pieejami shitaadi garaaki ar - tik nevareeju to bildi ielikt - shitaa taa priekshstatam!!! Un vienmeer jau kaadu var pakjert liidz pastaigaa - tad var katrs uz savu pusi staigaat - nu shitas kaa rezerves variants - ja neviens nav pieejams uz pastaigu . Es tagad leeniiteem deelu apmaacu kaa ar suniiti jaastaigaa!!!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Trešdiena Februāris 11, 2009 1:01 am

Ruby rakstīja:Ir pieejami shitaadi garaaki ar - tik nevareeju to bildi ielikt - shitaa taa priekshstatam!!! Un vienmeer jau kaadu var pakjert liidz pastaigaa - tad var katrs uz savu pusi staigaat - nu shitas kaa rezerves variants - ja neviens nav pieejams uz pastaigu . Es tagad leeniiteem deelu apmaacu kaa ar suniiti jaastaigaa!!!

pareizi, pareizi lai deelas arii iemacas :D ne nu ja varbut ir garakas tas pavadinas ir ok , es jau nemaku spriest, bet vnk man likas ka sunisiem ta nav eerti.
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Trešdiena Februāris 11, 2009 1:06 am

Eliina rakstīja:
Ruby rakstīja:Ir pieejami shitaadi garaaki ar - tik nevareeju to bildi ielikt - shitaa taa priekshstatam!!! Un vienmeer jau kaadu var pakjert liidz pastaigaa - tad var katrs uz savu pusi staigaat - nu shitas kaa rezerves variants - ja neviens nav pieejams uz pastaigu . Es tagad leeniiteem deelu apmaacu kaa ar suniiti jaastaigaa!!!

pareizi, pareizi lai deelas arii iemacas :D ne nu ja varbut ir garakas tas pavadinas ir ok , es jau nemaku spriest, bet vnk man likas ka sunisiem ta nav eerti.

Nu par to neertumu nezinu gan - tapeec jau jautaaju pirms ko taadu iegaadaajos,bet es domaaju ka ar laiku pie taa pierod - taapat kaa daliit gultu un saimniekus :D Domaajams ka tas vinjiem vairaak nepatiik :D
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  lilucis Trešdiena Februāris 11, 2009 7:52 am

Paldies, par kontaktiņu, bet...viņai sāns netaisās vaļā...bet nu kabatu ziņā ir gandrīz ideāla... redzi tā vot ir - somai ir vai nu kabatas vai sāns atverams, a man vajag abus lol!
lilucis
lilucis
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Māriņa Trešdiena Februāris 11, 2009 11:47 am

Manaam jaunkundzeem ir katrai sava eedambljoda, jo taapat kaa lilucim vienam tiek dots treknaaks eediens, otram liesaaks.Uudens traucinji gan arii ir divi, bet dzer kaa nu kuro reizi....
Migas pa maaju mums ir vairaakas, tachu ir gan katrai sava, gan kopeejaa 🤣 🤣 :lol2: , bet citriez jau arii palieto vina otras buudinju.... :respect:
Siksninjas ir katrai sava. Esmu pielaagojusies pie diviem flekshiem, jo man liekas ka taa ir sunjukiem eertaak. Man viena (Vive) ir leenais suns, kas visu aposta apskata, bet otra( Dzokse) ir aatrais kas visu laiku skrien pa priekshu un leekshi uz rinjki. Taa luuk :party:
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 3 no 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Atpakaļ uz augšu

- Similar topics