Suņu audzētāji
+13
zverjok
b_fly
lilucis
Māriņa
Eliina
Lily
Silkite
Ronija
Lindita
Ruby
Mazais
Dream
Sanita
17 posters
Lapa 5 no 6
Lapa 5 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Suņu audzētāji
Sabinella rakstīja:kad tavs mazulis gaidāms mājās?Leila rakstīja:Lai butu milulis majas un ietu ari uz izstadem. :)
Vēl nav nekas konkrēti zināms,esmu devusi zinju ka vēlos kucēnu,tagad tikai sarakstamies ar saimnieci,bet ja viss izdosies tad ceru,ka uz mēneša beigām varētu būt.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
Uhhhhh, ta jau pavisam driiz muusu barinjam pievienosies veel viens beebis:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Uhhhhh, ta jau pavisam driiz muusu barinjam pievienosies veel viens beebis:)
Vēl jau nav zināms,tad jau redzēs kas sanāks.
Leila- Profesional
Leila rakstīja:Ronija rakstīja:Uhhhhh, ta jau pavisam driiz muusu barinjam pievienosies veel viens beebis:)
es arī par savu suni ilgi šaubijos, ņemšu vai neņemšu..2 gadus šaubijos :fool: bet nu apsverot visus par un pret, laikam jau savādāk nevarēja kā tomēr ņemt :love2:
nu cermas, ka vis būs ok, un pēc mēneša gaidam tava jaunā suņa bildes :)
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Sabinella rakstīja:Leila rakstīja:Ronija rakstīja:Uhhhhh, ta jau pavisam driiz muusu barinjam pievienosies veel viens beebis:)
es arī par savu suni ilgi šaubijos, ņemšu vai neņemšu..2 gadus šaubijos :fool: bet nu apsverot visus par un pret, laikam jau savādāk nevarēja kā tomēr ņemt :love2:
Nu ja viņš būs pie manis tad jau noteikti bildes ieliksu. :D
Leila- Profesional
gan jau ;)Leila rakstīja:Sabinella rakstīja:Leila rakstīja:Ronija rakstīja:Uhhhhh, ta jau pavisam driiz muusu barinjam pievienosies veel viens beebis:)
Nu ja viņš būs pie manis tad jau noteikti bildes ieliksu. :D
Sabinella- Profesional
smuka ;)
Sabinella- Profesional
Sabinella rakstīja:smuka ;)
Paldies.Nevaru vien sagaidīt kad vinju dabūšu. :jump2:
Leila- Profesional
ai nerunā..man vēl līdz 23. aprīlim savējā jāgaida traka sajūta skaitīt dienasLeila rakstīja:Sabinella rakstīja:smuka ;)
Paldies.Nevaru vien sagaidīt kad vinju dabūšu. :jump2:
Sabinella- Profesional
Leila rakstīja:Paldies.Nevaru vien sagaidīt kad vinju dabūšu. :jump2:
Leila, bija ļoti patīkami ar Jums iepazīties! Mēs arī gaidam jūsu mazuli! Kopā būs jauki izstāžu pasākumi un galvenais, laba kompānija :bball:
Dream rakstīja:Leila rakstīja:Paldies.Nevaru vien sagaidīt kad vinju dabūšu. :jump2:
Leila, bija ļoti patīkami ar Jums iepazīties! Mēs arī gaidam jūsu mazuli! Kopā būs jauki izstāžu pasākumi un galvenais, laba kompānija :bball:
Man arī bija patīkami ar Jums iepazīties.Nu jau tagad par izstādēm,man jau kaut kāds priekšstats ir.Tagad tik atliek sagaidīt mīlulīti mājās. :D
Leila- Profesional
kad jums ir jābrauc viņai pakaļ?Leila rakstīja:
Man arī bija patīkami ar Jums iepazīties.Nu jau tagad par izstādēm,man jau kaut kāds priekšstats ir.Tagad tik atliek sagaidīt mīlulīti mājās. :D
kad jums ir jābrauc viņai pakaļ?[/quote]
Vai nu braukšu pakaļ šinīs brīvdienās vai nākamās,vēl nezinu kā man būs ar brīvo laiku.
Vai nu braukšu pakaļ šinīs brīvdienās vai nākamās,vēl nezinu kā man būs ar brīvo laiku.
Leila- Profesional
ooo jau tik ātri, super !!!Leila rakstīja:
Dream rakstīja:ooo jau tik ātri, super !!!Leila rakstīja:
Nu man jau tas liekas,ka ilgi. :)
Leila- Profesional
o jā, ticu! kad pirku savu pirmo meiteni, un uzzināju ka kaut kas labs ir Lietuvā dabūnams ... man jau likās traģiski ilgi līdz vakaram, kad varējām braukt un apskatīties kā mazie kunkulīši izskatās dzīvē :lol: un pēc tam vēl pusmēnesi vajadzēja gaidīt ... mmmm tas bija briesmīgi mokoši :lol: :lol: :lol:Leila rakstīja:Dream rakstīja:ooo jau tik ātri, super !!!Leila rakstīja:
Nu man jau tas liekas,ka ilgi. :)
Arii mums ar Vikiju bija prieks iepaziities:)) Mees arii ar nepacietiibu gaidam tavu mazuli maajaas:))
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Arii mums ar Vikiju bija prieks iepaziities:)) Mees arii ar nepacietiibu gaidam tavu mazuli maajaas:))
Aga, lai mūsu bariņš arvien lielāks un jautrāks!!!
Tā kā es biju pilnīga iesācēja šajā jomā,paldies Jums visām par informāciju.Nu tagad vismaz man ir kāds priekšstats par šo šķirni. :party: :D Zinu tikai vienu,tad kad kucēns būs mājās jautājumu man tā liekas būs ļoti daudz.
Leila- Profesional
Leila rakstīja:Tā kā es biju pilnīga iesācēja šajā jomā,paldies Jums visām par informāciju.Nu tagad vismaz man ir kāds priekšstats par šo šķirni. :party: :D Zinu tikai vienu,tad kad kucēns būs mājās jautājumu man tā liekas būs ļoti daudz.
Nu mees jau tikai mazu krikuminju tev paspeejaam tik izstaastiit:)
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:Leila rakstīja:Tā kā es biju pilnīga iesācēja šajā jomā,paldies Jums visām par informāciju.Nu tagad vismaz man ir kāds priekšstats par šo šķirni. :party: :D Zinu tikai vienu,tad kad kucēns būs mājās jautājumu man tā liekas būs ļoti daudz.
Nu mees jau tikai mazu krikuminju tev paspeejaam tik izstaastiit:)
Un arvien jaunu jautājumu būs ik pa laikam, ne tikai sākumā! :)
Ai kas par kunkuliishiem bildiitees
Ljoti interesanta kraasa - taada tumshaaki bruuna - vai taada vinja paliks - vai bishku mainiisies taa kraasa???
Ljoti interesanta kraasa - taada tumshaaki bruuna - vai taada vinja paliks - vai bishku mainiisies taa kraasa???
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 5 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lapa 5 no 6