Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suņu audzētāji

+13
zverjok
b_fly
lilucis
Māriņa
Eliina
Lily
Silkite
Ronija
Lindita
Ruby
Mazais
Dream
Sanita
17 posters

Lapa 4 no 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Suņu audzētāji - Page 4 Empty Re: Suņu audzētāji

Post  acz Svētdena Februāris 08, 2009 10:57 am

Lily rakstīja:
Eliina rakstīja:mums ir neliels baltumins uz aizmugurejas kajinas pie nadziniem. ja piemeram mes piedalitos izstade tas butu minus, ja?

man liekas ka nē jo uz pirkstiem drīkst būt.
A uz krūtīm plāna plāna strīpiņa, bet kādus 5 cm gara?
acz
acz
Prospect
Prospect

Number of posts : 64
Dzīvesvieta : Olaine

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Svētdena Februāris 08, 2009 2:13 pm

uz kājiņām un krūtiņas drīkstot būt, cik nu es tur ar tiem likumiem iepazinos... :lol:
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  kristucis1 Svētdena Februāris 08, 2009 2:15 pm

manai pirmajai sunītei ir gan uz kājiņām un krūtiņas , bet otrajai meitenīti nav neviena balta plankumiņa.
kristucis1
kristucis1
Profesional
Profesional

Number of posts : 411

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Svētdena Februāris 08, 2009 5:08 pm

Māriņa rakstīja:Nu labi labi....man Dzollija ir chihuahua bet tomeer mammiite vinjai ir beeshiigagludspalvaina, teetis balts ar rudiem plankumiem - bet beernelji bija balts, balts ar beeshu, mana diivainiite un garspalvains mazulis bruuni raibs!!! Visi katrs citaadi. Un peec shii metiena veel zinu divus shiem pashiem vecaakiem un tur visi kuceeni gaishi, jeb bruungani un parasti kaads garspalvains, kaa arii peedeejaa metienaa viena meiteniite bija pilniigi melna ar baltaam kjepinjaam. Taa luuk. Bet Dzollijas zilpeleeko geenu atradu vecvecaakos.

Maarinj - te ir Toyu uzbrukums :D :D :D (joks)
Chihuahua - ir pieljaujamas visas krasaas un daudzumi - vieniigais MERLE ir aizliegts - bet tas ir saistiits ar veseliibas probleemaam!!! Pepijai mamma bija tumshi tumshi bruuna - gandriiz melna un teevs bija beeshais - abi garspalvainie!!! Visi triis beerninji piedzima triiskraasaini - melns,bruuns,beesh - ar baltaam kjepinjaam un baltu priekshautinju!!! Jaa un ja iizspalvainajiem piedzimst garspalvainie - tas ir pilniigi normaali!!! Tikai laikam otraadi nevareeja buut!!!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Māriņa Svētdena Februāris 08, 2009 6:36 pm

Ruby rakstīja:
Māriņa rakstīja:Nu labi labi....man Dzollija ir chihuahua bet tomeer mammiite vinjai ir beeshiigagludspalvaina, teetis balts ar rudiem plankumiem - bet beernelji bija balts, balts ar beeshu, mana diivainiite un garspalvains mazulis bruuni raibs!!! Visi katrs citaadi. Un peec shii metiena veel zinu divus shiem pashiem vecaakiem un tur visi kuceeni gaishi, jeb bruungani un parasti kaads garspalvains, kaa arii peedeejaa metienaa viena meiteniite bija pilniigi melna ar baltaam kjepinjaam. Taa luuk. Bet Dzollijas zilpeleeko geenu atradu vecvecaakos.

Chihuahua - ir pieljaujamas visas krasaas un daudzumi - vieniigais MERLE ir aizliegts - bet tas ir saistiits ar veseliibas probleemaam!!! Pepijai mamma bija tumshi tumshi bruuna - gandriiz melna un teevs bija beeshais - abi garspalvainie!!! Visi triis beerninji piedzima triiskraasaini - melns,bruuns,beesh - ar baltaam kjepinjaam un baltu priekshautinju!!! Jaa un ja iizspalvainajiem piedzimst garspalvainie - tas ir pilniigi normaali!!! Tikai laikam otraadi nevareeja buut!!!
Njaa tikai es briiniijos par to ka vecaaki gaishi, bet mana princese pavisam diivaini pat nav liidziiga ne vecaakiem ne citiem braaliishiem saviem. Man pec tam audzeetaaja atsuutiija arii Dzollijas bildiites kur vinja pavisam pavisam mazinja, kaa ariii vecaaku bildes lai man buutu par pieminju :D Taa nu arii vinjas vecaaki ir vinjas albuuminjaa( man katrai suniitei ir savs bilzhu albuums).
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lily Svētdena Februāris 08, 2009 6:42 pm

Māriņa rakstīja:
Ruby rakstīja:

Njaa tikai es briiniijos par to ka vecaaki gaishi, bet mana princese pavisam diivaini pat nav liidziiga ne vecaakiem ne citiem braaliishiem saviem. Man pec tam audzeetaaja atsuutiija arii Dzollijas bildiites kur vinja pavisam pavisam mazinja, kaa ariii vecaaku bildes lai man buutu par pieminju :D Taa nu arii vinjas vecaaki ir vinjas albuuminjaa( man katrai suniitei ir savs bilzhu albuums).

Heh. Mēs kad no audzētava MILBU pirkām bernieti audzētāja katram kucēnam bija uztaisījus super skaistu albuuminju ar bildītēm no pirmās dzīve dienas un līdz pat 2 mēn. vecumam :) interesanti paskatīties. Viņa vēl arī komentārus bija zem bildēm pierakstījusi :)
Lily
Lily
Estimable
Estimable

Number of posts : 4007
Dzīvesvieta : Jūrmala

http://www.handler-karolina.jimdo.com

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Māriņa Svētdena Februāris 08, 2009 6:44 pm

Lily rakstīja:
Māriņa rakstīja:
Ruby rakstīja:

Heh. Mēs kad no audzētava MILBU pirkām bernieti audzētāja katram kucēnam bija uztaisījus super skaistu albuuminju ar bildītēm no pirmās dzīve dienas un līdz pat 2 mēn. vecumam :) interesanti paskatīties. Viņa vēl arī komentārus bija zem bildēm pierakstījusi :)

Tas ir ljoti miilji un jauki un man liekas ka tas jau ar noraada ka tas cilveeks miil shos mazos sunjukus , ne tiaki audzee un vairo un grib atrast vinjiem jaukas miiljas maajas un liidz iedot nedaudz no sevis un miilestiibu.....
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Leila Ceturtdiena Marts 05, 2009 9:27 pm

Kas man jāzin pērkot toyterjeru,kādi dokumenti ir jāsaņem viņu nopērkot?Taisos toju iegadāties no lietuvas,man pēc tam jādodas uz klubu un japieregistre te?Varbūt kadam ir atsauksmes http://www.suotoiterjeras.lt/index.php?lng=ru
par šo audzētavu,cik saprotu ta ir audzetava.
Leila
Leila
Profesional
Profesional

Number of posts : 259

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Ceturtdiena Marts 05, 2009 9:35 pm

Leila rakstīja:Kas man jāzin pērkot toyterjeru,kādi dokumenti ir jāsaņem viņu nopērkot?Taisos toju iegadāties no lietuvas,man pēc tam jādodas uz klubu un japieregistre te?Varbūt kadam ir atsauksmes http://www.suotoiterjeras.lt/index.php?lng=ru

Skatos, ka paaris suniishus vareetu buut ka Dream no shiis audzeetavas paziist. Taa, ka par shiem sunjukiem labaak jautaat vinjai.
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Dream Ceturtdiena Marts 05, 2009 9:41 pm

Leila rakstīja:Kas man jāzin pērkot toyterjeru,kādi dokumenti ir jāsaņem viņu nopērkot?Taisos toju iegadāties no lietuvas,man pēc tam jādodas uz klubu un japieregistre te?Varbūt kadam ir atsauksmes http://www.suotoiterjeras.lt/index.php?lng=ru
Sveika Leila :) Pirmāmkārtām ieskaties mazuļu vecākos un izlem vai tu vēlies tieshi tādu sev vai tomēr ne, jo mazulis vairāk vai mazāk būs vecāku - vecvecāku kopija! Ir jāpievērš uzmanība vecāku svaram un izmēriem! Otrkaart - tev ir jāpārliecinās ka kucēns ir vesels un dzīvespriecīgs!
Nepieciešamie dokumenti pērkot no LT /ja nekas nav mainījies/ ir pošu pase un ciltsraksti jeb kucēnu kartiņa, kuru aizejot uz klubu tu iesniegsi, samaksāsi attiecīgās naudiņas un tad tev viņi tiks aizsūtīti uz LT un pārtaisīti par eksporta ciltsrakstiem :)
Dream
Dream
Moderator
Moderator

Number of posts : 2123
Dzīvesvieta : Latvija, Jelgava

http://www.rustoy.lv

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Dream Ceturtdiena Marts 05, 2009 9:41 pm

Ronija rakstīja:

Skatos, ka paaris suniishus vareetu buut ka Dream no shiis audzeetavas paziist. Taa, ka par shiem sunjukiem labaak jautaat vinjai.
pazīstu gan Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Dream
Dream
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Leila Ceturtdiena Marts 05, 2009 9:48 pm

Vinja mamma ir nardicum carica elfov,ka jus domajat ir verts pirkt vai ne?
Leila
Leila
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Ceturtdiena Marts 05, 2009 10:00 pm

Leila rakstīja:Vinja mamma ir nardicum carica elfov,ka jus domajat ir verts pirkt vai ne?

Nu tas jau iisti nav atbildams jautaajums. Ko tu domaa ar - vai ir veerts pirkt?
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Leila Ceturtdiena Marts 05, 2009 10:07 pm

Nezinu.Domaju varbut,ka dream zin kada ir si kucite.
Leila
Leila
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Ceturtdiena Marts 05, 2009 10:10 pm

Nu iesaakumaa jau jaaizlemj, ko pati gribi. Dream tev pateiks, ka laba kuciite:) Un tas buus arii viss:)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Dream Ceturtdiena Marts 05, 2009 10:17 pm

Leila rakstīja:Vinja mamma ir nardicum carica elfov,ka jus domajat ir verts pirkt vai ne?
kuciite veel nenosaka NEKO!!! Pie šī mazuļa izskata, izmēriem, kvalitātes ļoti lielu lomu dod arī tēvs!!!!
nardicum carica elfov ir manas izcilās multičempiones Nardicum Cunami māsa - manā saitā /kas lēnām top/ vari apskātīt manu cunīti un visu info par viņas vecākiem - http://www.rustoy.lv/?meitenes&suns=2 :bball:
Dream
Dream
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Leila Ceturtdiena Marts 05, 2009 10:27 pm

Dream rakstīja:
kuciite veel nenosaka NEKO!!! Pie šī mazuļa izskata, izmēriem, kvalitātes ļoti lielu lomu dod arī tēvs!!!!
nardicum carica elfov ir manas izcilās multičempiones Nardicum Cunami māsa - manā saitā /kas lēnām top/ vari apskātīt manu cunīti un visu info par viņas vecākiem - http://www.rustoy.lv/?meitenes&suns=2 :bball:

jā jums sunuki tik smuki
Leila
Leila
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Ceturtdiena Marts 05, 2009 10:30 pm

Vispaar jau kuceenu vajag izveeleeties to, kursh iekriit sirdii:) Tad tas buus tavs draugs liidz kaulam:)

Pēdējo reizi labojis Ronija Ceturtdiena Marts 05, 2009 10:33 pm; labots 1 reizi
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Dream Ceturtdiena Marts 05, 2009 10:32 pm

Ronija rakstīja:Vispaar jau kuceenu vajag izveeleeties to, kursh iekriit sirdii:) Tad tas buus tavs draugs liidz kaulam:)
hehe neee, daļēji nepiekrītu, šeit nevar paļauties tikai uz šīm emocionālajām izjūtām ... vajag tomēr arī skaidro saprātu, bet intuīciju var arī paklausīt nedaudz :lol: !!!

Pēdējo reizi labojis Dream Ceturtdiena Marts 05, 2009 11:24 pm; labots 1 reizi
Dream
Dream
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Ceturtdiena Marts 05, 2009 10:34 pm

Bet galiigi bez taas sajuuta - jaa tas ir mans - arii nevar:)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Leila Ceturtdiena Marts 05, 2009 10:41 pm

ne nu vinja man it ka iekrita sirdi,esmu vinju redzejusi tikai fotografijas.bet tik un ta bail,ka varetu kautkas nebut taka vajag.
Leila
Leila
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Ceturtdiena Marts 05, 2009 10:43 pm

Leila rakstīja:ne nu vinja man it ka iekrita sirdi,esmu vinju redzejusi tikai fotografijas.bet tik un ta bail,ka varetu kautkas nebut taka vajag.

Kam tu suniiti gribi pirkt, lai ietu uz izstaadeem, vai lai buutu miilulis maajaas??:)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Leila Ceturtdiena Marts 05, 2009 10:46 pm

Lai butu milulis majas un ietu ari uz izstadem. :)
Leila
Leila
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Dream Ceturtdiena Marts 05, 2009 11:17 pm

Leila rakstīja:Lai butu milulis majas un ietu ari uz izstadem. :)
Super izstāžu fani aug un vairojas cheers cheers cheers
Taču tad iegādājoties kucēnu, vēl nedaudz uzmanības ir jāpiegriež arī vecāku tituliem :large:
Dream
Dream
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sabinella Piektdiena Marts 06, 2009 3:44 pm

Leila rakstīja:Lai butu milulis majas un ietu ari uz izstadem. :)
kad tavs mazulis gaidāms mājās? Razz
Sabinella
Sabinella
Profesional
Profesional

Number of posts : 408

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down