Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suņu audzētāji

+13
zverjok
b_fly
lilucis
Māriņa
Eliina
Lily
Silkite
Ronija
Lindita
Ruby
Mazais
Dream
Sanita
17 posters

Lapa 2 no 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Suņu audzētāji - Page 2 Empty Re: Suņu audzētāji

Post  Māriņa Pirmdiena Februāris 02, 2009 9:50 pm

Mazais rakstīja:
Māriņa rakstīja:Njaa mums ar mazie sunjuki noskataas viens no otra visaadus trikus ..... un piechuraa viens otra pladzinju obligaati kad ciemojas pie kaada. Twisted Evil

Mainu savu mazlietotu (viena reize, tā pati piespiedu kārtā iemērcēta... :lol: ) pret kārtīgi palietotu Twisted Evil

Hahahaha tas nu gan ir smiekliigi:)))))
Paaiciniet ciemoskaadu preteejaa dzimuma paarstaavi, tad buus skola rokaa.....mums pat Viviite kas maajaa nelieto paladzinjuus un ignoree pie Fidzika atziimeejas uz vinja paladzinja.
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Mazais Pirmdiena Februāris 02, 2009 9:59 pm

Māriņa rakstīja:
Mazais rakstīja:
Māriņa rakstīja:Njaa mums ar mazie sunjuki noskataas viens no otra visaadus trikus ..... un piechuraa viens otra pladzinju obligaati kad ciemojas pie kaada. Twisted Evil

Mainu savu mazlietotu (viena reize, tā pati piespiedu kārtā iemērcēta... :lol: ) pret kārtīgi palietotu Twisted Evil

Paaiciniet ciemoskaadu preteejaa dzimuma paarstaavi, tad buus skola rokaa.....mums pat Viviite kas maajaa nelieto paladzinjuus un ignoree pie Fidzika atziimeejas uz vinja paladzinja.

Bet es nopietni.
Liluci esi cilvēks - iedod kādu suņuku pačurātu pamperiņu, lai ir kaut kas pievilinošs. cheers
Tu cik zinu dzīvo Ziedoņdārzam vis tuvāk, var būt ka varam kādu dienu satusēt un veikt barteru 0 tīru pret mazliet ielietotu. :roll: Nu lūūūdzu! :oops:
Var būt brīvdienās iesiet uz parciņu, tad sola siltāku laiku un Taviem suņiem būs jautrāk. :jump2: :jumping:
Mazais
Mazais
Profesional
Profesional

Number of posts : 419
Dzīvesvieta : Rīga, centrs

http://elfshantares.googlepages.com/elfshantares

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lindita Otrdiena Februāris 03, 2009 8:03 am

Nav teikts, ka viņš ies uz tāda paladziņa. Pie mums kad ciemojās sunītis, pačurāja tīrā paladziņā. Paladziņš stāvēja 2 dienas un abas dienas Snifs cietās un negāja uz paladziņa pa dienu, kamēr biju darbā, bet gaidīja mani mājās, lai čurātu ārā!
Bet mēģināt varat! :) Vienīgi vai sunītis sapratīs, ja viņam māca uz paladziņa, tad dušiņā un tad uz paladziņa...
Lindita
Lindita
Profesional
Profesional

Number of posts : 418
Dzīvesvieta : Rīga

http://lv.uniteddogs.com/dog/Snifs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  lilucis Otrdiena Februāris 03, 2009 8:15 am

Mazais rakstīja:
Māriņa rakstīja:
Mazais rakstīja:

Bet es nopietni.
Liluci esi cilvēks - iedod kādu suņuku pačurātu pamperiņu, lai ir kaut kas pievilinošs. cheers
Tu cik zinu dzīvo Ziedoņdārzam vis tuvāk, var būt ka varam kādu dienu satusēt un veikt barteru 0 tīru pret mazliet ielietotu. :roll: Nu lūūūdzu! :oops:
Var būt brīvdienās iesiet uz parciņu, tad sola siltāku laiku un Taviem suņiem būs jautrāk. :jump2: :jumping:

:lol: :lol: :lol: Njā, nu nekad nebiju domājusi, ka kāds man lūgs...sačurātu autiņu!!! lol! Bet nu varam mēģināt kaut ko sarunāt. ;)
lilucis
lilucis
Estimable
Estimable

Number of posts : 1223

http://lv.uniteddogs.com/dog/ufo

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Februāris 03, 2009 5:03 pm

Ha ha ha - sachuraato autinju mainja lol!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Mazais Otrdiena Februāris 03, 2009 7:59 pm

lilucis rakstīja:
Mazais rakstīja:
Māriņa rakstīja:
Mazais rakstīja:

Bet es nopietni.

:lol: :lol: :lol: Njā, nu nekad nebiju domājusi, ka kāds man lūgs...sačurātu autiņu!!! lol! Bet nu varam mēģināt kaut ko sarunāt. ;)

Mēģināts nav zaudēts, piedāvāšu zvēram izvēles iespējas. A ja nu tieši to viņš līdz šim gaidījis? :lol:
Pie mammas taču viņi čurāja visi kaut kur kopā, tātad bija arī citu smakas.
Mazais
Mazais
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Suņu audzētāji - Page 2 Empty Rudite neiberga.

Post  b_fly Ceturtdiena Februāris 05, 2009 12:49 pm

(Uzreiz sorry, es rakstu bez mikstinajuma zimem un garumzimem)

Palasiju visu ieprieks teikto par Ruditi - un sausminajos!!! Tapec gribu pastastit savu pieredzi!
Visi mani suni ir no Rudites, un man laikam ir paveicies vairak neka te daziem - es domaju par kontaktu ar pasu audzetavas ipasnieci! Kad panemam savu pirmo suni, tas bij puisitis KORTEN, braucam pie rudites ciemos. Kad ieraudziju kucenu - man jau vairak nebija jautajumu, es zinaju ka ir manejais. Sokolades krasas mazais kumosins. Panemu roka un sapratu ka tagad no si briza esam neskirami! Rudite - izstastija visu par kucena audzinasanu, bridinaja par visam niancem, kadas var but. Raksturoja so skirni - TOJ! Un sniedza visu nepieciesamu informaciju, izsmelosi atbildeja uz ikvienu uzdoto jautajumu. Tad mums radas doma panemt vel vienu suni - nu vel nepagaja 1 menesis un mes atbraucam pakal 2. sunim - soreiz ta bij meitenite! Musu mila Kapriole!!!
Atkal atkartojas ta pati saruna, kaut teicu ka mes to visu jau zinam un saprotam - Rudite uzstaja, ka atkartot visu nenaks par sliktu! Tad pec kadas izstades - kur KORTENS dabuja uzvaru redzejam Ruditi tirgojot kucenus - pienacam un teicam ka veletos vel brunu meiteni - tai diena lidzi tads kucens nebij , bet teica ka ir majas!!! Dabujam galu galaa ari to treso - atkal meiteni sokolades krasa! Ne par vienu no suniem nevaru pateikt ka esam vilusies, visi suni ir fantastiski un apbrinojami.
Pusis loti labi piedalas izstades un gust panakumus!!!
Tagad nedaudz plasak par Ruditi ka cilveku.:
Kad panemam Kapriole - 2.pec kartas suns musu gimenee, tad pec paris menesiem - meitenite nokera viirusinu(apslima). Man bij panika, jo slimiba attistijas loti strauji,baidijos ka nespesim izglabt mazo! Sakuma vetklinika arstejamies, tad vispar arste ieteica atstak klinika, ta ka slimnicaa - lai arsti tiek gala pasi un uz vietas. Uz kadu laiku neviens nezinaja! Tik teica, ka kad klus labak uzreiz laidis majas!
Tad atstajam slimnica un braucam katru dienu apciemot! Vienu vakaru man iezvanijas telefons - Zvanija pati RUDITE!!! Vina taja vakara taisija potes vienam metienam un atpazina klinikaa musu kucenu! RUDITE gandriz raudot izludzas, lai mes laujam vinai savakt kucenu majas un izarstet pasai - jo vinai ir pieredze pasai taisot injekcijas un likt sistemas! Pie tam vina skaidroja ka kucens bus visu laiku zem kontroles - jo vina bus pastavigi majaas! Vina to noveros, arstes un lutinas! Ta pat vina skaidroja ka slimnica - meitenei nevar dot tik daudz uzmanibas ka vina vai mes pasi. Meitene vienkarsi raud un ilgojas pec cilvekiem, kas vinu pazelo. Arstiem jau tik un ta ir pacienti un visu dienu cauri blakam tie nevar sedet! Galu gala mes atlavam un vina panema meiteniti arstet pie sevis majas! Tapat turpinajam braukt ciemos katru vakaru - tik tagad ne uz slimnicu bet pie RUDITES, lai apciemot mazo! Ta vina (RUDITE) izarsteja mazo un atdeva mums atpakal kad ta bij vesela un stipra!
Paslaik zinu ka jebkura laika, kaut vai naktii - varu drosi zvanit Ruditei un konsulteties. Ne reizes nav atteikusi vai runajusi rupji, negribigi - nu NE REIZES!!!

Piedodiet - seit nav nakada RUDITES reklama, tik gribeju pateikt - ka nevajag teikt tikai to sliktu par RUDITI!
Vina ir tiesam labs un atsaucigs cilveks nevis tikai sunu pavairotajs vai tirgotajs!!!
b_fly
b_fly
Prospect
Prospect

Number of posts : 59
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Ceturtdiena Februāris 05, 2009 5:06 pm

nu taa jau ir cik cilveku tik viedoklu, katram nevar izpaktikt. es nevaru neko spriest jo to cilveku nepaziistu :) prieks par to ka jums ta paveicies cheers
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Number of posts : 3874

http://shanelamor.jimdo.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  b_fly Ceturtdiena Februāris 05, 2009 5:22 pm

Eliina rakstīja:nu taa jau ir cik cilveku tik viedoklu, katram nevar izpaktikt. es nevaru neko spriest jo to cilveku nepaziistu :) prieks par to ka jums ta paveicies cheers

Tiesi ta pat domaju es!
Tapec ari sagribeju pierakstit savu vesturi - jo redz te bij loti daudz slikta pateikts - gribeju lai zin ka nav nemaz tik slikti!!!
Nu nedrikst uzreiz norakstit cilveku!
Jo visiem mums var but ari savas problemas, ja piemeram dazreiz mums kads pa telefonu vai vispar pasaka kaut ko un mums nepatik intonacija, vai jutam ka nav ieinteresiba - ir japadoma arii par to - var buut paslaik sim cilvekam ir ari loti nopietna problema un vienkarsi vinam paslaik gruti domat par ko citu! Mes tacu visi taadi esam!!! :) ;)
b_fly
b_fly
Prospect
Prospect

Number of posts : 59
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Ceturtdiena Februāris 05, 2009 5:25 pm

b_fly rakstīja:
Eliina rakstīja:nu taa jau ir cik cilveku tik viedoklu, katram nevar izpaktikt. es nevaru neko spriest jo to cilveku nepaziistu :) prieks par to ka jums ta paveicies cheers

Tiesi ta pat domaju es!
Tapec ari sagribeju pierakstit savu vesturi - jo redz te bij loti daudz slikta pateikts - gribeju lai zin ka nav nemaz tik slikti!!!
Nu nedrikst uzreiz norakstit cilveku!
Jo visiem mums var but ari savas problemas, ja piemeram dazreiz mums kads pa telefonu vai vispar pasaka kaut ko un mums nepatik intonacija, vai jutam ka nav ieinteresiba - ir japadoma arii par to - var buut paslaik sim cilvekam ir ari loti nopietna problema un vienkarsi vinam paslaik gruti domat par ko citu! Mes tacu visi taadi esam!!! :) ;)

nu ja taaa nu tas ir!
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Ceturtdiena Februāris 05, 2009 5:35 pm

Protams ka par katru konkreeto audzeetaaju ir visaadas atsauksmes - bet ir jaaizveertee visas negatiivas un jaiedomaajas ar taa medaljas otra puse! Un ja taa liekas pienjemama - tad uz priekshu!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  zverjok Ceturtdiena Februāris 05, 2009 9:18 pm

Silkite rakstīja:Nupar Rudiiti N man ir divejaadas domas. es ,2008 gada janvarii domaaju iegaadaaties chi latvijaa ar ciltsrakstiem obligaati (leetaak +apciemoshu radus)un tieshi sajaa laikaa Rudiites kundze paardeva chi kuceenu smilshu kraasa pa 500ls(kaadu mekleeju,+veel bildes man joprojaam staav kompii :D ).kad zvaniiju pirmo reizi tad vinja bija super laipna un pats jaukuminjsh :shock: cheers bet kad zvaniiju otraa dienaa(kaa bija norunaats,jo teicu ka vajag 24h paardomaam),es atteicu kuceenu(konsulteejoties ar draugiem kam ir chi-paraadot bildes man ieteica nenjemt,es uzticos vinjiem).nu zvaniiju vinjai ka tomeer neiemaksaashu droshiibas naudu un pec 2ned nebraukshu vinjam pakalj.vinja bija dikti pikta un teica ka gar degunu man aiziet skaists kuceens un visi smalkie kuceeni ir slimi,lai njemot sho.nu un pec garas nepaarprotamas moraales noklausiishanas ,vina neatvadoties pat nometa klausuli-tas man nedaudz shokeeja. :suspect: :?: kosh taa laika sapratu!!!viss suni pirksu FR audzeetava un miers vismaz cheers love

Labdien.
Gribu nedaudz oponēt Jūsu viedoklim.
Iedomājaties situāciju, kad Jūs esat Rudīte - un Rudīte - pircēja kura rezervēja Jūsu kucēnu.
Protams, ka Jūs būtu laipna pret klientu, ka nekā Ls 500 ir diezgan laba nauda, bet, ja cilvēks, kurš rezervē suni ar nopietnam nodomām to iegādāties, un, pēc tam, atsaka - izraisītu tādu pašu reakciju, kuru Jūs aprakstijāt. Jo, piemēram pa to laiku varēja vēl 2-3 cilvēki uzzvanīt un viņiem bija atteikts, jo Jūs taču jau rezervējāt. Pie tam, mēģiniet atcereties, kā un kādā veidā Jūs to pasniedzat Rudītei?
Manuprāt, arguments : "draugi ieteica neņemt", ņemot vērā to, ka draugi ir tikai chi saimnieki, nevis nopietni audzētāji (fabrikanti, ja vēlaties), nav tāds arguments, lai pārliecinātu audzētāju uz visiem 99%.

P.S> Neņemiet ļaunā. Tas ir tikai manas domas.
zverjok
zverjok
Rookie
Rookie

Number of posts : 41

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Ceturtdiena Februāris 05, 2009 9:31 pm

zverjok rakstīja:
Silkite rakstīja:Nupar Rudiiti N man ir divejaadas domas. es ,2008 gada janvarii domaaju iegaadaaties chi latvijaa ar ciltsrakstiem obligaati (leetaak +apciemoshu radus)un tieshi sajaa laikaa Rudiites kundze paardeva chi kuceenu smilshu kraasa pa 500ls(kaadu mekleeju,+veel bildes man joprojaam staav kompii :D ).kad zvaniiju pirmo reizi tad vinja bija super laipna un pats jaukuminjsh :shock: cheers bet kad zvaniiju otraa dienaa(kaa bija norunaats,jo teicu ka vajag 24h paardomaam),es atteicu kuceenu(konsulteejoties ar draugiem kam ir chi-paraadot bildes man ieteica nenjemt,es uzticos vinjiem).nu zvaniiju vinjai ka tomeer neiemaksaashu droshiibas naudu un pec 2ned nebraukshu vinjam pakalj.vinja bija dikti pikta un teica ka gar degunu man aiziet skaists kuceens un visi smalkie kuceeni ir slimi,lai njemot sho.nu un pec garas nepaarprotamas moraales noklausiishanas ,vina neatvadoties pat nometa klausuli-tas man nedaudz shokeeja. :suspect: :?: kosh taa laika sapratu!!!viss suni pirksu FR audzeetava un miers vismaz cheers love

Labdien.
Gribu nedaudz oponēt Jūsu viedoklim.
Iedomājaties situāciju, kad Jūs esat Rudīte - un Rudīte - pircēja kura rezervēja Jūsu kucēnu.
Protams, ka Jūs būtu laipna pret klientu, ka nekā Ls 500 ir diezgan laba nauda, bet, ja cilvēks, kurš rezervē suni ar nopietnam nodomām to iegādāties, un, pēc tam, atsaka - izraisītu tādu pašu reakciju, kuru Jūs aprakstijāt. Jo, piemēram pa to laiku varēja vēl 2-3 cilvēki uzzvanīt un viņiem bija atteikts, jo Jūs taču jau rezervējāt. Pie tam, mēģiniet atcereties, kā un kādā veidā Jūs to pasniedzat Rudītei?
Manuprāt, arguments : "draugi ieteica neņemt", ņemot vērā to, ka draugi ir tikai chi saimnieki, nevis nopietni audzētāji (fabrikanti, ja vēlaties), nav tāds arguments, lai pārliecinātu audzētāju uz visiem 99%.

P.S> Neņemiet ļaunā. Tas ir tikai manas domas.

Zverjok - kucéns netika rezervèts!!!!!!!!!!!!!!!!!!.kad zvaniiju teicu ka vajag 24h pàrdomàm (kamér sanjému atlikushàs bildes pa e-pastu un nosuutiiju viiram kas atradàs arpus valsts).un protams ja viss buutu kà vajag,lv dziivojoshiem buutu iemaksàjushi Rudiites kundzei droshiibas naudu..bet redz.... katrs jau to var interpretét kà vélàs :D
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  zverjok Ceturtdiena Februāris 05, 2009 9:35 pm

Silkite rakstīja:Zverjok - kucéns netika rezervèts!!!!!!!!!!!!!!!!!!.kad zvaniiju teicu ka vajag 24h pàrdomàm (kamér sanjému atlikushàs bildes pa e-pastu un nosuutiiju viiram kas atradàs arpus valsts).un protams ja viss buutu kà vajag,lv dziivojoshiem buutu iemaksàjushi Rudiites kundzei droshiibas naudu..bet redz.... katrs jau to var interpretét kà vélàs :D

Žēl gan ka Jums ar Rudīti "не склеилось".
zverjok
zverjok
Rookie
Rookie

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Ceturtdiena Februāris 05, 2009 9:37 pm

zverjok rakstīja:
Silkite rakstīja:Zverjok - kucéns netika rezervèts!!!!!!!!!!!!!!!!!!.kad zvaniiju teicu ka vajag 24h pàrdomàm (kamér sanjému atlikushàs bildes pa e-pastu un nosuutiiju viiram kas atradàs arpus valsts).un protams ja viss buutu kà vajag,lv dziivojoshiem buutu iemaksàjushi Rudiites kundzei droshiibas naudu..bet redz.... katrs jau to var interpretét kà vélàs :D

Nu redz,ne ar katru tas notiekàs :roll: :D
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Ceturtdiena Februāris 05, 2009 9:46 pm

zverjok rakstīja:

ir loti dazadi cilveki, nevar paredzet ar kuru tev izeidosies labs kontakts ar kuru slikts, ta tas vnk notiek
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  zverjok Ceturtdiena Februāris 05, 2009 9:49 pm

Eliina rakstīja:
ir loti dazadi cilveki, nevar paredzet ar kuru tev izeidosies labs kontakts ar kuru slikts, ta tas vnk notiek

Bet, piekrīti, ka no cilvēka arī daudz kas ir atkarīgs (lasi: ar katru cilvēku var nodibināt kontakrus, ja Tu to vēlies)
zverjok
zverjok
Rookie
Rookie

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Ceturtdiena Februāris 05, 2009 10:08 pm

zverjok rakstīja:
Eliina rakstīja:

Bet, piekrīti, ka no cilvēka arī daudz kas ir atkarīgs (lasi: ar katru cilvēku var nodibināt kontakrus, ja Tu to vēlies)

ir ari situacijas kad nevelas
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  zverjok Ceturtdiena Februāris 05, 2009 10:13 pm

Kāpēc?
zverjok
zverjok
Rookie
Rookie

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Mazais Piektdiena Februāris 06, 2009 8:49 am

zverjok rakstīja:

Bet kā es varētu redzēt kādi izskatās mana suņuka vecāki? Rudīte man nerādīja, teica, ka viņi ir citur. Es kaut vai bildītes gribētu redzēt. Interesanti taču! :jumping:
Mazais
Mazais
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  zverjok Piektdiena Februāris 06, 2009 9:41 am

Mums arī neko nerādīja.
Bet var taču jebkurus suņukus Jums paradīt, un pateikt ka tie esot vecāki :)
zverjok
zverjok
Rookie
Rookie

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  lilucis Piektdiena Februāris 06, 2009 10:08 am

Principā jau tiešām var parādīt kaut kādus pieaugušos suņus un teikt, ka tie ir vecāki. Daži arī ar tādām lietām nodarbojas. Tas nav labi Evil or Very Mad Bet ir viens bet...kāpēc šai Rudītei ir jāslēpj vecāki??? Es arī kad meklēju kucēnu, biju pie viņas iegriezusies, arī noskatīju meiteni (bet paldies dievam un dažām Favorīta dāmām Twisted Evil šo kucīti nenopirku). Un arī man netika rādīti kucēna vecāki... Uzdevu dažādus jautājumus par vecākiem uz kuriem nebija atbildes...nezināja ne cik augstumā liela, ne cik smaga ne kucītes mamma, ne tēvs... Nu neko nemācēja par kucēna vecākiem atbildēt... Dīvaini kaut kā... Kāpēc tādi noslēpumi...vai arī neziņa...vienīgā atbilde kas man ieperinājusies galvā ir tas, ka iespējams viņa nodarbojas ar kucēnu pārpirkšanu...bet tas nav apmelojums, tās ir manas pārdomas, kuras šobrīd izsaku skaļi... Bet nu jā, kucēns, ko rādīja izskatījās veselīgs un normāls(salīdzinājumā ar vēl 2 vietām kur biju), pati arī bija diezgan laipna, bij ar mieru aprunāties par jebkuru ar kucēnu audzināšanu saistītu jautājumu... Bet arvien paliek lielais BET, kāpēc nevienam netiek rādīti vecāki, kas pie normāliem audzētājiem ir pašsaprotami...un pat nezin cik apmēram lieli ir kucēna vecāki :?:
lilucis
lilucis
Estimable
Estimable

Number of posts : 1223

http://lv.uniteddogs.com/dog/ufo

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Māriņa Piektdiena Februāris 06, 2009 10:10 am

Njaa man ar liekas ka sunjuka vecaaki jau nav nekas sleepjams :roll: Un katrs kas peerk kuceenu veelas redzeet tos, lai guutu prieksshstatu par to kas no mazaa kunkuliisha aptuveni sagaidaams.
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Piektdiena Februāris 06, 2009 4:08 pm

1)Es 100% neuzticeetos audzeetaajam kursh neraada vecaakus!!! Tas ir viens no galvenajiem un primaarajiem noteikumiem!!! Tas ir vispaar pirmais uz ko skatos un protams peec tam seko visas paareejaas lietas!!! Arii atieciigie dokumenti un Vetsertifikaati par vecaaku veseliibu un veiktajaam obligaatajaam paarbaudeem pirms paaroshanas!!! Mani vairaak intereseetu tas - nekaa cik diplomi vai medaljas ir ieguutas!!! Nu labi tas protams liecinaatu par sho vecaaku izciliibu ,bet zinot kas notikiek ar tiem pashiem izstaazhu sunjiem - man tas nebuutu galvenais!!! Vairaak gan tas attiecaas uz citaam valstiim - jo par LV neko daudz nezinu!!!
2) Pirceejam ir visas tiesiibas paardomaat un kuceenu atteikt(protams ja kuceens netiek tureets n-taakaas nedeeljas kaadam kas vinju it kaa njems un peec tam atsaka). Sheit arii ir pirkuma liigums kas attiecaas uz vismaz 48 stundaam - pirmais ir jaaizved kuceens pie veta- jaapaarliecinaas ka viss kaartiibaa - ja ne tev ir tiesiibas kuceenu vest atpakalj. Protams skan nezheeliigi - bet ja tu neveelies par veta pakalpojumiem peec tam samaksaat 10 kaartiigu kuceena cenu - taas ir tavas tiesiibas. Labam audzeetaajam tas arii ir jaasaprot !!!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Mazais Sestdiena Februāris 07, 2009 10:05 pm

zverjok rakstīja:Mums arī neko nerādīja.
Bet var taču jebkurus suņukus Jums paradīt, un pateikt ka tie esot vecāki :)

Iznāk ka Rudīte krusto Tojus uz labu laimi. :;p:
Klubā apjautājos lai vismaz vizuāli apraksta man suņuka vecākus (nosaucu vārdus kas rakstīti ciltsrakstos).
Kivī Favotrīts esot bēšīgs, neliels, ļoti skaists, slaids, ar garām kājām, pasen ievests no Pēterburgas.
Mamma knopa esot lielāka par Kivī, augumā diezgan masīva un krāsas melna ar brūniem lāsumiem.
Man kaut kā likās, ka pāro līdzīgos, lai dabūtu zināma paskata bērnus, bet te sanāk kā "Krievu ruletē" - kas sanāks, to tirgosim... :roll:

Pēdējo reizi labojis Mazais Sestdiena Februāris 07, 2009 10:20 pm; labots 1 reizi
Mazais
Mazais
Profesional
Profesional

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down